Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערבי נגח בעוצמה רבה בנעל של שוטר.

שנית, הייתה קלה חד-פעמית שחזרה 16 פעמים במצלמות הגוף.

יפה שאתם סופסוף מבינים שיש בעייה במערכת אכיפת החוק.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אני חושב שאם תדפדף אחורה לא תמצא תגובה אחת שטוענת שאין בעיות במערכת אכיפת החוק.

אתה כן תמצא תגובות שטוענות שמה שנקרא ה'רפורמה' לא באמת מתקן את הבעיות שיש במערכת - אז השימוש שלך בביטוי 'סופסוף מבינים' לא במקומו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

16 שוטרים נאבקו בעציר אחד. הוא סיים את האירוע עם מגן דוד צרוב על הלחי. וירוס מסתורי גרם לזה שכל 16 מצלמות הגוף לא עבדו באותו זמן.

משטרה עבריינית גזענית בחסות בן גביר.

שוב אתה לא מעמיק?

איפה כתוב ש-16 שוטרים נאבקו בו או שהיו 16 מצלמות גוף?

מדובר במ"פ שועפט, לא מרכז תל אביב. כנראה שנכנס כח של 16 שוטרים עם לוחמי מג"ב, שעשו חיפוש בבית.

זה אפילו לא אומר שכל השוטרים היו באזור/חדר הספציפי בו התרחש הארוע.

וזה גם ממש לא אומר שלכל מגבניק יש מצלמה.

ובלי קשר לחומרת הארוע, לכאורה, ממש מפתיע שביום בו נרצחים 2 יהודים רק כי הם יהודים, וגם 2 ערבים חפים מפשע, לכאורה, על רקע פלילי במגזר, מה שמפריע לך זה אלימות לא מוצדקת כלפי עבריין שנעצר.

ובלי קשר 2 - אלימות שוטרים הייתה עוד לפני שבן גביר ראה לראשונה את משכן הכנסת מבפנים.

אם אין לך נתונים שהמשטרה יותר גזענית משנים קודמות, או אפילו יותר "גזענית" בהשוואה למדינות אחרות, אז רצוי לא להפריח האשמות לא מגובות באוויר.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

ובלי קשר לחומרת הארוע, לכאורה, ממש מפתיע שביום בו נרצחים 2 יהודים רק כי הם יהודים

בלי להצדיק את הטרוריסטים/רוצחים מ-2 הצדדים, מה אנשים האלה עשו בחווארה? מה חשבת שיקרה אחרי הפוגרומים ורצח? אז עוד פעם בלי להצדיק את הרוצח, מי שהשתתף באותם פרעות תרם את חלקו לרצח הזה. 

פורסם
לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

ובלי קשר לחומרת הארוע, לכאורה, ממש מפתיע שביום בו נרצחים 2 יהודים רק כי הם יהודים, וגם 2 ערבים חפים מפשע, לכאורה, על רקע פלילי במגזר, מה שמפריע לך זה אלימות לא מוצדקת כלפי עבריין שנעצר

ממש לא מפתיע הוואטאבאוטיזם הזה שלך..

כאילו שמעולם לא כתבתי פה על הפשיעה במגזר הערבי, או על הכיבוש שמוביל לטרור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא ככ מבין למה אנשים הופכים את החיים לתחרות מדומיינת במוסר. חצי מהטרפיק בשרשור הזה מוקדש לסכסוך הערבי ישראלי, טרור, פיגועים ומה כל אחד מאיתנו חושב שהיה יכול לשנות את המצב. חלק מהשרשור מוקדש גם לפשיעה במגזר הערבי וכו'. סליחה שאנחנו מרשים לעצמנו גם לקחת הפסקה מהשגרה הנפלאה שלנו פה, ולהזדעזע ממה שנראה כאלימות משטרית קיצונית. אישית, אפילו הרשתי לעצמי לכעוס על הסרטונים של השוטר שעצר איזה מפגין בת"א והוביל אותו לניידת בעודו לוחץ לו על קנה הנשימה וחונק אותו, כי הוא יכול.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כאילו שמעולם לא כתבתי פה על הפשיעה במגזר הערבי, או על הכיבוש שמוביל לטרור.

אה, אקיבוש מוביל לטרור.

ב-1929 לא היה כיבוש, ועדיין שחטו עשרות יהודים.

בלבנון, מצרים וסוריה אין כיבוש, אבל עדיין יושבי המקום מוציאים נגדנו פיגועים (או לפחות מנסים).

באירופה אין כיבוש, אבל עדיין יש ג'יהאד ואלפי צעירים "מקופחים" ששונאים בכל ליבם את המדינה שקיבלה אותם.

הכיבוש זה כמו ארוחת הערב שלא הייתה חמה מספיק אצל האישה המוכה. זה רק תירוץ לאלימות.

פורסם
לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

אה, אקיבוש מוביל לטרור.

בלבנון, מצרים וסוריה אין כיבוש, אבל עדיין יושבי המקום מוציאים נגדנו פיגועים (או לפחות מנסים).

באירופה אין כיבוש, אבל עדיין יש ג'יהאד ואלפי צעירים "מקופחים" ששונאים בכל ליבם את המדינה שקיבלה אותם.

הכיבוש זה כמו ארוחת הערב שלא הייתה חמה מספיק אצל האישה המוכה. זה רק תירוץ לאלימות.

העובדה הפשוטה- ארגון אשף נוסד ב 1964 כאשר המטרה שלו היא חיסולה של מדינת ישראל.

לא היה אז כיבוש ולא נעלים, הייתה מדינה יהודית צעירה שהאויב הערבי חיפש דרכים לחסל.

וכמו שכתב גדי מעלה, אנחנו רואים היטב מה קורה למדינות אשר יש בהם מיעוט מוסלמי גדול יחסית, החל משבדיה , בלגיה, אנגליה , גרמניה , צרפת ועוד...

מבחינתם צריךל לשחרר את כל העולם מהכיבוש , מה שאינו מוסלמי הוא מבחינתם אויב כפי שהיבשת הישנה מבינה היום .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתם נשמעים כמו שני ילדים בני 15 שקיבלו גישה לאתר רוטר.

יאללה אתם צודקים ופינדר טועה, מה אתם רוצים לעשות עם המידע הזה? טרנספר? מחנות ריכוז? טיל גרעיני? 

כמה אפשר לטחון מים…

סתם כאנקדוטה, אני חושב שגם אתם וגם ופינדר צודקים, ״הכיבוש משחית״ לא סותר את העבודה שיש לנו שכנים צמאי דם הרבה לפני 67.

אבל מה השורה התחתונה ?

בקיצור אני עם @יבגניפ

הנושא הזה כבר מעייף.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

לפני 23 דקות, CX25GTI כתב:

העובדה הפשוטה- ארגון אשף נוסד ב 1964 כאשר המטרה שלו היא חיסולה של מדינת ישראל.

איזה טיעונים מקוריים שלא שמעתי אף פעם (למעשה היתה תקופה בחיי שהייתי מדקלם את זה בעצמי)...

הרבה מילים נשפכו פה על זה, בעיקר בויכוחים עם ליאור.

מוזמנים לדפדף אחורה כי אין לי כח לשידור חוזר.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, MZN כתב:

יאללה אתם צודקים ופינדר טועה, מה אתם רוצים לעשות עם המידע הזה? טרנספר? מחנות ריכוז? טיל גרעיני? 

כמה אפשר לטחון מים…

אבל מה השורה התחתונה ?

הנושא הזה כבר מעייף.

גם כל החפירות האינסופיות על "דיקטטורה", משטרה גזענית בחסות בן גביר ועוד זה מעייף, אבל לא ראיתי שהתלוננת.

נראה לי שכל המטרה של השרשור הזה היא לטחון מים, ולא להגיע לשורה תחתונה.

בכל מקרה, ההודעה שלי באה כתגובה לטענה ש"כיבוש מוביל לטרור", אבל לשאלתך, שורה תחתונה:

בתאריך 31.7.2023 בשעה 09:37, gadik6 כתב:

2. לוותר על שליטה בטחונית באיו"ש זה התאבדות מצד ישראל. מי שלא עמד במרפסת של המדינה (או אפילו על סתם גבעה בשומרון) ולא צפה על כל גוש דן, לא יבין. כל אזור המרכז, נתב"ג ועוד - הכל נשלט מהשטחים.

בנוסף, חופש הפעולה של צה"ל בשטחים הוא הכרחי, ואין לו שום תחליף כרגע. האדם ה"רגיל" עוד יכול לחשוב שהמצב בשטחים יחסית שקט פרט לכל מיני פעולות נקודתיות או תאי טרור מקומיים, אבל האמת היא שההיפך הוא הנכון. יש המון פעילות (מניעתית והתקפית) שפשוט לא שומעים עליה.

נכון לעכשיו, וכנראה גם בעשרות השנים הקרובות, אסור לוותר על שליטה בטחונית בכל איו"ש. מי שחושב שנצא מאיו"ש ולא נקבל גרסה של עזה 2 (במקרה הטוב), הוא או תמים או מטומטמם.

6. לאור העובדה כי לא ניתן לוותר על שליטה בטחונית בשטחים בעתיד הנראה לעין, הפתרון הסביר היחידי הוא טרנספר (מרצון) של הפלשתינים.

לא, אני לא מדבר להעמיס אותם על רכבות, אלא להציע סכומי כסף נכבדים (מאוד) על מנת שיעברו למדינות צד שלישי, תוך הסכמתן לקלוט אותם ולשלבם בחברה.

אלו שלא ירצו לעבור, ישארו באוטונומיה קטנה יותר בשטחים, ללא מתנחלים, ועם שלטון ומשטרה מקומית, אך עם שליטה בטחונית ישראלית מלאה על הגבולות והמעברים. שאר השטח, עם גושי ההתיישבות הגדולים, יסופח לישראל.

פורסם
לפני 11 שעות, gadik6 כתב:

ממש מפתיע שביום בו נרצחים 2 יהודים רק כי הם יהודים

הם לא נרצחו רק כי הם יהודים. הם נרצחו כי הערבים והיהודים מנהלים מלחמה יותר יותר מ-100 שנה על איזור ארץ ישראל, ו-2 היהודים החליטו לשטוף את הרכב בשטח של האויב.

ובכלל, עם הערבים ישראל ידעה איך להתמודד. ולהצליח. מה שקורה עכשיו זה שקם אגף פאשיסטי-משיחי בקרב חלק מהיהודים - וזאת בעיה הרבה יותר חמורה וקריטית למדינת ישראל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, garicho כתב:

הם לא נרצחו רק כי הם יהודים. הם נרצחו כי הערבים והיהודים מנהלים מלחמה יותר יותר מ-100 שנה על איזור ארץ ישראל, ו-2 היהודים החליטו לשטוף את הרכב בשטח של האויב.

אז הם לא נרצחו רק כי הם יהודים, הם נרצחו כי הם יהודים והם החליטו לשטוף את הרכב אצל הערבים?

אם ערבי מאום אל פחם היה מגיע לשטיפה, גם אותו היו מנסים לרצוח?

תזכיר לי מה קורה לפלשתינים שנכנסים לשטח האויב (ע"ע מדינת ישראל), בין אם בצורה חוקית ובין אם לא?

להיות במלחמה זה לא אומר לרצוח חפים מפשע.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

בכל מקרה, ההודעה שלי באה כתגובה לטענה ש"כיבוש מוביל לטרור", אבל לשאלתך, שורה תחתונה

זה שהיה טרור גם לפני הכיבוש לא אומר שכיבוש לא מוביל לטרור.
בכל מקרה השאלה היא האם לדעתך ישראל מקדמת מדיניות נכונה בשטחים? האם לדעתך להקים מאחזים בכל מני חורים שדורשים גדוד שיגן עליהם היא אסטרטגיה נכונה וסקלבילית?
האם להקים כל מני חוות וישובים נידחים שדורשים סלילה של עוד ועוד כבישים עוקפים היא אסטרטגיה נכונה?
בהתחשב בכמות הגדודים שצה"ל מעסיק כדי לשמור על כל אותם ישובים האם אתה רואה לזה היתכנות בטווח הארוך? האם אתה לא חושב שזה פוגע בצבא פגיעה קשה כבר עכשיו?
האם אתה לא חושב שלצבא יותר קל להגן על גבול מאשר על אינספור מובלעות ויש סיכוי שלא מעט פיגועים בשטח מדינת ישראל היו נמנעים אם הצבא היה נפרס לאורך גבול?
האם אתה רואה את זה מוביל אותנו ל"נצחון" כלשהו? האם אתה באמת מאמין שזה מחזק את הבטחון כאן?

במקום להתפלסף על מתי היה טרור ומתי לא ואילו פרעות היו לפני 1929 בוא תגיד לנו מה התשובות שלך לשאלות הללו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

תזכיר לי מה קורה לפלשתינים שנכנסים לשטח האויב (ע"ע מדינת ישראל), בין אם בצורה חוקית ובין אם לא?

מה שקורה זה שהם באים לכאן להיות המשרתנים שלנו, ולעבוד בעבודות שאיש מאיתנו לא ירצה לעבוד בהן בחיים. נחמדות קיצונית שכזו שלנו.

אבל זו באמת טחינת מים. זה הרי לא משנה מה עושים או לא עושים. מבחינת חלקנו אנחנו צודקים בכל דבר שנעשה או עשינו, כי אנחנו צודקים. והם אשמים בכל דבר שקרה או יקרה, כי הם אשמים. 

נ.ב. אני לא משפטן אבל לא בטוח שלהיות במלחמה זה גם אומר לבצע טרנספר "מרצון" לאוכלוסיה אזרחית של האויב. לא יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...