Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, asix כתב:

מעניין מה יש שם בישיבות ובכוללים שגורם להם לזיקפה ולאובדן שליטה עצמית מעצם קיומה של תמונה של פרצוף אישה על מוצר כלשהוא.

יש רק גברים.

זה כמו אפקט החלווה

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז שישימו סודה לשתיה בתה.

אהההה. זו שיטה צבאית, הם לא מכירים בה/אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם עכשיו גם פרצוף זה לא צנוע, זה כבר מוגזם ברמה אחרת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכי מצחיק אותי שזה נופל לקטגוריה של השטויות של האולטרא פרוגרסיביים בעינייני המגדר.

זה יותר לא צבע שיער ל*אישה* זה צבע שיער ל... כולם, אין מגדר. 

קצת מצחיק

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אם עכשיו גם פרצוף זה לא צנוע, זה כבר מוגזם ברמה אחרת. 

אתה מאוד לא מעודכן, זה מזמן ככה

פורסם
לפני 23 שעות, asix כתב:

מעניין מה יש שם בישיבות ובכוללים שגורם להם לזיקפה ולאובדן שליטה עצמית מעצם קיומה של תמונה של פרצוף אישה על מוצר כלשהוא. התחרפנו לגמרי עם השטויות שלהם ויותר עצוב שיש רשתות שמשתפות עם זה פעולה.

אין כלום.

זה להראות שהם יכולים,כמו בוס מתעמר בעבודה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 19.5.2023 בשעה 17:23, asix כתב:

מעניין מה יש שם בישיבות ובכוללים שגורם להם לזיקפה ולאובדן שליטה עצמית מעצם קיומה של תמונה של פרצוף אישה על מוצר כלשהוא. התחרפנו לגמרי עם השטויות שלהם ויותר עצוב שיש רשתות שמשתפות עם זה פעולה.

אותי יותר מענייםן מה האובססיה הזו להיכנס לאנשים לתוך הורידים ולהחליט להם איזה מוצרים הם צריכים לצרוך ומה הם רוצים לראות.

פורסם

שיצרכו מהשהם רוצים אבל אם אתה גורם בצריכה הזו נזק שילה למדינה הרבה כסף אז תשלם על התריכה הזו תוספת מס שאו זתגרום לך להזיק פחות או שלפחות תכסה חלק מעלות הנזק.

לגבי מה לראות, יש עולם בחוץ והוא לא ייעלם בשביל אף אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

אותי יותר מענייםן מה האובססיה הזו להיכנס לאנשים לתוך הורידים ולהחליט להם איזה מוצרים הם צריכים לצרוך ומה הם רוצים לראות.

ואותי יותר מעניין האובססיה להכנס לכיס של אנשים שעסוקים בלפרנס את המשפחה שלהם וצריכים בנוסף לפרנס מגזר שאינו משתתף בנטל. לא רק שמפרנסים את אותו מגזר, אותו מגזר מערים קשיים עם הכפיה שלו לדת ( חוקי כשרות מוגזמים, אי קבלת מגזרים שונים, תקציבים יעודיים ועוד ).

אתה רוצה ללמוד תורה? בבקשה. למה צריך לממן לך את זה? תלמד תורה אחרי העבודה כמו שכל האנשים הנורמליים עושים.

נראה לי שהדבר העיקרי שלומדים בישיבות זה טפילות ולא תפילות ותורה.

• אהבתי 5
פורסם

רק אומר, כשמנסים למתוח את החבל עוד ועוד, הוא בסוף נקרע.

זה מה שיהיה בסוף עם החרדים. הניצול הציני, החוצפה והחוסר בושה שלהם בסוף יביא לפיצוץ.

לדעתי אנחנו מתקדמים לשם (המחאות שמתגברות).

• אהבתי 3

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני שעה, Shmulik_Miata כתב:

רק אומר, כשמנסים למתוח את החבל עוד ועוד, הוא בסוף נקרע.

מבחינת מעבר לחו"ל, הרבה מתחילים את התהליך. כמה יסיימו אותו לא נדע אבל בהחלט אני מרגיש שיש יותר תנועה מאז תחילת הממשלה האחרונה.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

ועכשיו הממשלה כורתת תרתי משמע את הענף שעליו יושבת המדינה.

קיצוץ ברשות החדשנות

תפקידה לתמוך בסטארטפים בראשית דרכם והיא גורם משמעותי מאוד ב"נס ההייטק" הישראלי.

https://www.geektime.co.il/israel-innovation-authority-budget-cut/

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

כנראה שהמשוואה של רובים מול אבנים כבר לא טובה לישראל, רוצים להחזיר אותנו אחורה שנחיה במערות ונלחם עם נבוטים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

תצרוך מה שאתה רוצה ותראה מה שבא לך, אבל גם אני רוצה.

לא ברור העניין הזה של לצנזר פנים של אישה. לא גוף, פנים! מה, אנחנו עכשיו כמו המוסלמים הקיצוניים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...