Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא חושב שיש חתיכת הבדל בין פנים של אישה על איזה מוצר לבין אישה שהולכת עם תלבושת מינימלית כדי למשוך תשומת לב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@yd b-4 אני יציג לך דוגמא מומצאת שדיי מסבירה את המגזר שלכם.

יקום רב במדינת ישראל ויצעק שבתורה כתוב שנסיעה ב 100 קמ"ש גורמת לתאונות ולכן צריך להגביל את המהירות ל 80 קמ"ש.

לשיטתכם, יקום רב אחר שיחמיר ויגיד שב 80 קמ"ש יש גם תאונות, אז צריך להגביל ל 50 קמ"ש, ואז קם עוד רב שיגביל ל 30 קמ"ש וככה זה ממשיך.

אתם היום בשלב שצריך לכסות את כל המכונית בעולם ש"בטעות" מישהוא לא יתפתה להיסתכל על המכונית.

• אהבתי 3

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

נתחיל מעובדה- נשים בדורנו מסתובבות כמעט ערומות ובלבוש לא נח בעליל.

עכשיו בא נחשוב יחד למה הן עושות את זה לעצמן?

כי אני מחפיץ אותן?

או כי החברה שאתה חי בה מחפיצה אותן....  

היא עושה מה שבא לה.

אני עובד בצוות עם 3 נשים ועוד 2 גברים,אחת איתי במשרד ביחד ועם כולן יוצא לי לעבוד צמוד (בין אם זה מעבדה או על המחשב ביחד).

ואתה יודע מה ההפתעה הענקית? זה עובד מעולה!

לשים אותן בחדר נפרד ולהגיד שאני לא מוכן לעבוד זה להסיר אחריות מעצמי ב100%.

להגיד: יש לי אפס שליטה עצמית,אני לא מסוגל לעבוד בלי להיות חרמן וזה תפקיד המוסד למנוע את זה ממני על ידי הפרדת אוכלוסיה.

לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

אף אחד לא מפחד מאף אחד. 

וזו עובדה שגבר סטנדרטי נמשך לנשים ואין בזה שום דבר רע. 

אוקיי,מה רע בזה?

אני וספריאל הולכים ברחוב רואים מישהי יפה,מסכימים ביחד שהיא מאוד נאה וממשיכים בחיינו,איפה זה פוגש אותנו?

לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

אצלינו מחנכים לתעל את האנרגיה הזו לבת זוג אחת. ויש לזה הרבה מאוד יתרונות. 

עם זה אני איכשהו מסכים,עולם הדייטינג המודרני עקום בצורה עקומה.

• אהבתי 4

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

אל תכניס כאן עניין של אונס, כי זו, קודם כל, התנהגות אלימה, שמבוטאת דרך אברי המין(ומסכים לגמרי שזו אחת הצורות החמורות של אלימות), ואל תספר לי שבחברה החרדית היא פחות נפוצה, היא פחות מדווחת לרשויות (תת דיווח הוא בעיה קשה בכל חברה).

מסכים איתך ב100 %

לא כתבתי שבחברה החרדית זה נפוץ פחות. אין לי ממש נתונים בנושא אבל אני מניח שאלימים יש בכל חברה. לגבי דיווח אין לי מושג או נתון אז לא מביע דעה.

מה שכן המודעות למוגנות בשנים האחרונות זינקה במאות אחוזים. שזה דבר מבורך בעיניי.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אתה לא חושב שיש חתיכת הבדל בין פנים של אישה על איזה מוצר לבין אישה שהולכת עם תלבושת מינימלית כדי למשוך תשומת לב?

בוודאי שיש הבדל עצום. אבל אל תשכח שחלק מהעניין זה "רגישות המשתמש" :)

למי שרגיל לראות ביום יום  לבוש סטייל זוכת האורויזיון ובלילה שורץ באתרים .  אין הבדל בין תמונת אשה נאה (בפרסומות בד"כ בוחרים כאלו משום מה) לפחית מלפופנים חמוצים.

למי שרגיל לא להתסכל על נשים סתם גם אם הן צנועות תמונה כזו בהחלא מסקרנת אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שמי שרגיל לראות פרצופים של נשים לא "יסתקרן" יותר מדי מעוד פרצוף. להסתיר פרצופים זו הגזמה נוסח טאליבן.

ביגוד חושפני זה משהו אחר.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, motizkn כתב:

יקום רב במדינת ישראל ויצעק שבתורה כתוב שנסיעה ב 100 קמ"ש גורמת לתאונות ולכן צריך להגביל את המהירות ל 80 קמ"ש.

לשיטתכם, יקום רב אחר שיחמיר ויגיד שב 80 קמ"ש יש גם תאונות, אז צריך להגביל ל 50 קמ"ש, ואז קם עוד רב שיגביל ל 30 קמ"ש וככה זה ממשיך.

אתם היום בשלב שצריך לכסות את כל המכונית בעולם ש"בטעות" מישהוא לא יתפתה להיסתכל על המכונית.

סיכמת את כל ההלכה בשלושה משפטים. 

כל כך נכון. 

• אהבתי 4

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 22 דקות, yd b-4 כתב:

עכשיו בא נחשוב יחד למה הן עושות את זה לעצמן?

לא מתפקידי לשאול למה, או למנוע את זה מהן. זאת המהות של חברה חופשית. רוצות? שיעשו. אצלכם כל מה שלא נעים או מפריע או בעל פוטנציאל ל"סטיה מדרך הישר" (אם הדרך כ"כ ישר, למה צריך לפחד שמשהו כזה קליל יגרום לסטיה?) צריך להיות אסור. בגדול, זאת הודאה בכך שבנסיבות נורמליות אין לכם לא יכולת ולא כוונה לעמוד במבחנים.

• אהבתי 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 14 דקות, Potato כתב:

היא עושה מה שבא לה.

זו היתממות. 

הי עושה מה שבא לה בשביל ללכוד תשומת לב. 

כי לימדו אותה שבצורה הזו מושכים תשומת לב.

תברר על מה מקבלים יותר לייקים או איך שלא קוראים לזה באינסטגרם על ציון 100 במתמטיקה או על תמונה "שעושה מה שבא לה"

אני עובד בצוות עם 3 נשים ועוד 2 גברים,אחת איתי במשרד ביחד ועם כולן יוצא לי לעבוד צמוד (בין אם זה מעבדה או על המחשב ביחד).

ואתה יודע מה ההפתעה הענקית? זה עובד מעולה!

לשים אותן בחדר נפרד ולהגיד שאני לא מוכן לעבוד זה להסיר אחריות מעצמי ב100%.

להגיד: יש לי אפס שליטה עצמית,אני לא מסוגל לעבוד בלי להיות חרמן וזה תפקיד המוסד למנוע את זה ממני על ידי הפרדת אוכלוסיה.

יפה לך שזה עובד לך מעולה. 

אני מכיר מקומות מקרוב שזה עבד פחות טוב. 

בא נאמר שאשתי היתה עורכת שימועים על בסיס חודשי על התנהגות מינית לא הולמת בעבודה . 

וזה כולה במקום עבדוה עם 250 עובדים.

ואל תשכח שאצלנו גם להרהר בדבר זה אסור פה כבר קשה לי להאמין שחיסנו אתכם עד כדי כך. 

אין צורך בהפרדת אוכלוסין כן יש צורך בסביבה עניינית ותו לא. 

אוקיי,מה רע בזה?

אני וספריאל הולכים ברחוב רואים מישהי יפה,מסכימים ביחד שהיא מאוד נאה וממשיכים בחיינו,איפה זה פוגש אותנו?

כתבתי מפורש שאין בזה רע. 

אנחנו גם נמשכים לחמצן ומזון- זה אנחנו.

עם זה אני איכשהו מסכים,עולם הדייטינג המודרני עקום בצורה עקומה.

לפני 4 דקות, RK כתב:

לא מתפקידי לשאול למה, או למנוע את זה מהן. זאת המהות של חברה חופשית. רוצות? שיעשו. אצלכם כל מה שלא נעים או מפריע או בעל פוטנציאל ל"סטיה מדרך הישר" (אם הדרך כ"כ ישר, למה צריך לפחד שמשהו כזה קליל יגרום לסטיה?) צריך להיות אסור. בגדול, זאת הודאה בכך שבנסיבות נורמליות אין לכם לא יכולת ולא כוונה לעמוד במבחנים.

אני יודע שאני קצת שמרן. אבל בחברה חופשית יש איסור לשאול "למה"? 

או שאתה לא רוצה לחשוב על התשובה.

תקרא קצת את כל הכתבות על מה שהמדיה והרשתות החברתיות עושות היום לנערות צעירות בראש.

ותבין שזו כפיה בריבוע.

לפני 27 דקות, motizkn כתב:

@yd b-4 אני יציג לך דוגמא מומצאת שדיי מסבירה את המגזר שלכם.

זה נחמד כתיאוריה עובדתית זה לא נכון.

אשה חרדית סטנדרטית כיום "צנועה" הרבה פחות מהסטנדרט לפני 50 שנה.

פורסם
לפני 36 דקות, yd b-4 כתב:

נתחיל מעובדה- נשים בדורנו מסתובבות כמעט ערומות ובלבוש לא נח בעליל.

מאיפה לך שלא נח? ניסית?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

העניין הוא שתפודי ואניניודעים להפריד בין ההופעה של אשה לבין התיחסות לא נאותה אליה. גם כאשר אנינרואה בחורה בת 20 עירומה ההתייחסות אליה תהיה עניינית.

לך לחופי צרפת, תמצא שם נשים שמשזפות את כל גופן (חוץ מהחוטיני) וזה לא מזיז לאף גבר. יותר מזה, אשה שבנה בן ה-3 צריך להשתין תלווה אותו לשרותי הגברים, תעבור ליד שורה של גברים עם המה שמו בחוץ מול המשתנות, וזה לא יזיז לה ולא להם.

חוץ מזה, נשים הן יצורים מיניים לא פחות מגברים, גם הן רוצות "את זה". מותר לחזר אחר מי שמוצאת חן בעיניך, אם בגלל העיניים השחורות ואם בגלל הרגליים השזופות, רק תדע לקבל "לא" אם היא לא רוצה. הדרישה של הקבוצה עליה אתה נמנה היא למנוע זאת מהנשים (ומהגברים), והולכת לקיצוניות שבסופו של דבר מונעת מהגברים להבין את הנשים.

ועניין אחרון הוא ה"צניעות". כידוע, פורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה. אנחנו חיים במדינה שמתיימרת להיות מערבית ושוויונית וזכות האשה להתלבש לפי דרכה היא חלק מהעניין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 48 דקות, yd b-4 כתב:

ותתפלא גם "לחסום" את עצמך לא כזה קל ופשוט- תנסה...:)

לא רואה סיבה. ומכיוון שאני לא חוסםאת עצמי, ועוד לא אנסתי או הטרדתי, נראה לי שאני מתמודד עם האתגר של להיות אדם ערכי גם בלי להגביל נשים.

לפני 51 דקות, yd b-4 כתב:

את הדוגמה של הדיאטה אני מכיר מעולה לצערי. וכן חלק הכרחי למי שרוצה להצליח הוא להיפטר מקלוריות ריקות זמינות. 

זה לא הופך דיאטה לדבר קל. אבל זה הרבה יותר מוצלח מלנסות לעשות דיאטה  שכל סביבת העבודה שלך מלאה בעוגיות ושות'

נו, נכון. הרבהיותר קל לא לאכול עוגיות אם אין לך יכולת לאכול עוגיות. אבל אז זה לא הישג.

ההישג הוא לא לאכול עוגיות למרות שיש מולך צלחת מלאה בעוגיות.

אתם בוחרים בדרך הכי קלה שרומסת רצונות שת אחרים, כי עכשיו גם הרזים ואלה שלא בדיאטה לא יכולים לאכול עוגיות.

לגבי תיעול האנרגיה לאדם אחד... קודם כול, שוב,אם רק היא מוכנה להסתכל עליך, זה לא בדיוק הישג שאתה לא בוגד 🤷.

וזה כול העיניין - לשמור אמונים למרות האופציות.

שנית, פרצופים על קופסאות של צבעים לשיער זה מה שמגרה ומפריע לכם? 

אגב, גם לא נראה לי שנועה קיריל רצה לשכב עם כול אברך ככה שהסכנה מהצד שלה זניחה... אבל לא מכיר אותה.

אגב, לגבי נשים שבוחרות ללבוש משהו חושפני והוא לא נוח להן.

קודם כול מה זה עיניינך מה נוח ומה לא.

שנית, אם אתה חושב שהן לא בסדר בראש או לא יודע מה. שההערכה העצמית שלהן מבוססת על לייקים או שריקות ברחוב, אז זה מה שמחרמן??? זה לא אמור לעורר רחמים אצל אדם כול כך ערכי?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, David32 כתב:

לא רואה סיבה. ומכיוון שאני לא חוסםאת

ההישג הוא לא לאכול עוגיות למרות שיש מולך צלחת מלאה בעוגיות.

אתה בהולנד. problem solved 😀

מה שהאנשים האלה רוצים הוא שיהיו עוגיות, אבל לא תדע שהן עוגיות. ושלא תדע איזה מבחר יש

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, sperial כתב:

גם כאשר אנינרואה בחורה בת 20 עירומה ההתייחסות אליה תהיה עניינית.

זה כולל MotorBoat? 😉

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, DareDevil כתב:

זה כולל MotorBoat?

הסבר, נמק ופרט. 

לא מהין שפה של צעירים.

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

אתה בהולנד.

אז לציין שבאירופה הליכה לסאונות היא לרוב בעירום? גם גברים וגם נשים? 🤐

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...