Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אתה בטח מתכוון לחרדים האובססיבים שהגיעו למשחקיה בחריש ושברו לאישה את המרפק, כי לא מוצא חן בעיניהם שהיא צורכת משחקיה בשבת.

ואתה בטח מתכוון לאובססיה שבה אתם נכנסים לנו לורידים ומחליטים מה נאכל, מתי ניסע, איך נתחתן וכו׳.

אתה טועה, זה אלו ששורפים בובות של חיילים, קוראים לחילונים נאצים ומאשימים אותנו באנטישמיות כי לקחנו להם את ליטרת הבשר שהם מקבלים כל הזמן.

לפני שעה, SlowRide כתב:

לא ברור העניין הזה של לצנזר פנים של אישה. לא גוף, פנים! מה, אנחנו עכשיו כמו המוסלמים הקיצוניים?

כן

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 19.5.2023 בשעה 18:19, David32 כתב:

הכי מצחיק אותי שזה נופל לקטגוריה של השטויות של האולטרא פרוגרסיביים בעינייני המגדר.

זה יותר לא צבע שיער ל*אישה* זה צבע שיער ל... כולם, אין מגדר. 

קצת מצחיק

נתת רעיון- אולי במקום נשים ישימו תמונות של גברים מהקהילה- גברים מאופרים, גברים עם ביריות, ככה כולם יהיו מבסוטים ובא לציון גואל

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למה על האישה שבתמונה אסור להסתכל, אבל על האישה שמשתמשת במוצר זה בסדר? או שגם על הפנים שלה צריך לשים כיסוי?

הבעיה היא לא ברשת שבסך הכל רוצה למכור כמה שיותר אלא במנהיגים שלהם שהופכים שטויות כאלה ללגיטימיות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

מה, אנחנו עכשיו כמו המוסלמים הקיצוניים?

כן. 

--

אני מסכים לגבי הפיצוץ עם החרדים. ביטן פלט היום(?) שהליכוד קיבל רק 120 מליון מהכספים הקואליציונים, שאר השותפים באזור ה-14 מיליארד. יש פה חוסר איזון קיצוני רק בשביל הזכות להקים ממשלה. לא בטוח כמה חברי מרכז הליכוד סבבה עם החלוקה הזו. וזה עוד לפני שמדברים על התקציב כולו.

בסוף משהו יישבר, אבל עד שהצד היותר שמרן (שאינו חרדי) לא יבין מה הבעיות עומק (ואלו לא איראן והשמאלנים), יהיה קשה לתקן את המצב.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

אני מסכים לגבי הפיצוץ עם החרדים. ביטן פלט היום(?) שהליכוד קיבל רק 120 מליון מהכספים הקואליציונים, שאר השותפים באזור ה-14 מיליארד. יש פה חוסר איזון קיצוני רק בשביל הזכות להקים ממשלה. לא בטוח כמה חברי מרכז הליכוד סבבה עם החלוקה הזו. וזה עוד לפני שמדברים על התקציב כולו.

בסוף משהו יישבר, אבל עד שהצד היותר שמרן (שאינו חרדי) לא יבין מה הבעיות עומק (ואלו לא איראן והשמאלנים), יהיה קשה לתקן את המצב.

אז מתי יהיו חגיגות העזיבה שלך? כי אני לא רואה את זה קורה בכלל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

אני מסכים לגבי הפיצוץ עם החרדים. ביטן פלט היום(?) שהליכוד קיבל רק 120 מליון מהכספים הקואליציונים, שאר השותפים באזור ה-14 מיליארד. יש פה חוסר איזון קיצוני רק בשביל הזכות להקים ממשלה. לא בטוח כמה חברי מרכז הליכוד סבבה עם החלוקה הזו. וזה עוד לפני שמדברים על התקציב כולו

תכניס לתחשיב החסר הזה את כל הג'ובים, למשל , שמירי רגב מארגנת עכשיו במשרד התחבורה (ממש אחד אחרי השני במקום אנשי מקצוע מנוסים בתחום מחליפה אותם במקורבים ) , אז התמונה  קצת נראית אחרת...

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם
לפני 7 דקות, yb כתב:

אז התמונה  קצת נראית אחרת.

נכון. זה צובע בשחור את הכתם הלבן הקטן שנשאר בפינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הלחם מתייקר ב 5%.

אושרה העלאת מחיר הלחם בפיקוח: התייקרות של כ-5% תיכנס לתוקף בקרוב

אחרי ששר הכלכלה סירב לחתום על המלצת ועדת המחירים, יו"ר הוועדה מטעם משרד האוצר השתמשה בסמכותה ואישרה את ההתייקרות, שתיכנס לתוקף במהלך השבוע. ברקע, בעוד יומיים נדרשה הממשלה להשיב לעתירה של המאפיות נגדה על כך שהמחירים לא עודכנו לפי ההמלצות.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיקר שביטלו את המס על משקאות מתוקים וחד פעמי. יפה מאד.

פורסם

איך הם יצאו לעבודה כשכל הזמן ממנים אותם?

screenshot-www_mako_co.il-2023_05.22-01_19_49.png.d8d50171492729df06ff2b3e5dba90d4.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 21.5.2023 בשעה 09:38, פינדר כתב:

אתה בטח מתכוון לחרדים האובססיבים שהגיעו למשחקיה בחריש ושברו לאישה את המרפק, כי לא מוצא חן בעיניהם שהיא צורכת משחקיה בשבת.

ואתה בטח מתכוון לאובססיה שבה אתם נכנסים לנו לורידים ומחליטים מה נאכל, מתי ניסע, איך נתחתן וכו׳.

אין לי בעיה שתצא בחריפות ובלהט על דברים שלא מוצאים חן בעיניך או בהשקפתך. א-ב-ל! תהיה הוגן.

האנשים האלו לא במיינסטרים החרדי בכלל. ןאם בתקציבים עסקינן זה קבוצות שלא מיוצגות בכלל על ידי הנציגות החרדית בכנסת (לא מצביעים בבחירות)

אז אל תערבב בשר בחלב. ואל תאשים אותי ואת הדומים לי במעשיהם של אחרים.

זכותי המלאה בחנות שמשרתת את המגזר שלי לצרוך מוצרים ללא תמונות לא צנועות בעיניי סבבה?

בתאריך 21.5.2023 בשעה 10:06, SlowRide כתב:

תצרוך מה שאתה רוצה ותראה מה שבא לך, אבל גם אני רוצה.

לא ברור העניין הזה של לצנזר פנים של אישה. לא גוף, פנים! מה, אנחנו עכשיו כמו המוסלמים הקיצוניים?

לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

למה על האישה שבתמונה אסור להסתכל, אבל על האישה שמשתמשת במוצר זה בסדר? או שגם על הפנים שלה צריך לשים כיסוי?

הבעיה היא לא ברשת שבסך הכל רוצה למכור כמה שיותר אלא במנהיגים שלהם שהופכים שטויות כאלה ללגיטימיות. 

אסור להסתכל בפני אשה (שאינה אשתו או קרובה מדרגה ראשונה) סתם ללא צורך /הנאה . וזה לא משנה אם היא בתמונה/במציאות/צנועה/או שלא/רווקה או נשואה.

זה ההלכה היבשה.

לפני 20 שעות, Gosser1860 כתב:

כן. 

--

אתם יודעים על מה הזעם הגדול עכיו בציבור החרדי על הנציגים שלנו? 

שבמקום להכניס את התקציבים לבסיס התציב תמיד הם לוקחים את זה ככספים קואליציוניים. ואז זה נראה הרבה.....

חבריקוס. תקציב החינוך למוסדות חרדים שמלמדים ליב"ה כמו "בני יוסף" או "החינוך העצמאי"  הוא גג 50%!!!!!

אלא מה היתה בשנים האחרונות שחיקה רצינית. כי התקציב לחינוך הכללי בנוי מבסיס ותוספות. התקציב החרדי נגזר רק מהבסיס כך יצא שתלמיד חרדי (במוסדות שמלמדים ליבה-היינו המתוקצבים במקסימום החרדי) קיבלו 30-35 אחוז מתלמיד "רגיל".

זה מה שהתקציב בא לאזן.

אם יהיה לי זמן אני אעלה לכאן בהמשך איך נראה מבנה רשמי של משרד החינוך לציבור החרדי. ואיך נראה לציבור הרגיל. וזה מבלי להתייחס לעובדה שרוב כיתות הלימוד בחרדי הם בכלל במבנים ארעיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

אסור להסתכל בפני אשה (שאינה אשתו או קרובה מדרגה ראשונה) סתם ללא צורך /הנאה . וזה לא משנה אם היא בתמונה/במציאות/צנועה/או שלא/רווקה או נשואה.

זה ההלכה היבשה.

בסדר גמור, אבל ההלכה לא אומרת להסתיר לה את הפרצוף, רק לא להסתכל. 

מי שיש לו אלרגיה לאוכל מסויים, צריך להסתיר בשבילו את האוכל הזה בכל מקום או פשוט שהוא ישים לב מה הוא אוכל?

• אהבתי 1

פורסם

אתה באמת רוצה להיכנס לרזולוציה הזו. בכבוד.

אם האלרגי לצורך הדוגמה הוא ילד. אחד כזה שמבין שאסור לו אבל מאוד מתגרה מגלידה חלבית. אתה כאבא היית מנסה לדאוג לו לסביבה סטרילית במידת האפשר נכון?

אנחנו בני אדם ובני אדם נבראו עם סקרנות כלפי המין השני. אז למה להקשות את החיים אם אפשר שלא?

• מצחיק 1
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

אנחנו בני אדם ובני אדם נבראו עם סקרנות כלפי המין השני. אז למה להקשות את החיים אם אפשר שלא?

זה מה שלא מובן לי בכם.

הרי כול ה"חוזק" הוא בלעמוד בפני הפיתוי, לא למנוע אפשרות לפיתוי.

אחרת מה היופי?

הרי אם עשיתי דיאטה ורזיתי למרות היכולת לאכול ממתקים - שאפו.

אבל אם רזיתי כי הייתי תקוע על אי בודד שיש עליו רק קוקוסים ותפוחי אדמה... מה עשיתי בזה - אולצתי. הרבה פחות שאפו.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...