Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחיי...

לאדם שלא יכול לשלוט בעצמו אפשר לרשום תרופות. 

קלפטומן יסתובב עם אישור רפואי שמעיד על מצבו כך שהסביבה תוכל להתחשב בו, ולתת לו לעשות מה שהוא רוצה (במסגרת החוק).

אם אדוני טוען בתוקף שהוא לא יכול לשלוט במחשבותיו/מעשיו אנא גש בזריזות לרופא הקרוב ובקש אישור המעיד על מצבך. 

עד אז:

1.אל תגיד לי איך להלביש את עצמי/ילדיי/בת הזוג שלי.

2.אל תגיד לי איפה אני יכול ליסוע ואיפה לא.

3. אל תגיד לי איפה אני יכול להתחתן או רחמנא ליצלן להתגרש.

לי בניגוד לחרדים (סליחה על ההכללה אבל המנהיגים להם לא מאפשרים לי לסנן), אין בעיה עם צורת הלבוש שלהם ואורך החיים שלהם. אני מכבד אותה ולא יורק עליהם, לא קורא להם בשמות גנאי, מוכן אפילו להתחתן איתם.

עד לנק' מסויימת הייתי מוכן אפילו "לממן" את אורך החיים הזה. 

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • אהבתי 4

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

וכן אני שמח לראות שהבנות שלי מבינות שאדם צריך ללכת עם בגדים.

השאלה אם הן היו מבינות אם היית מסתיר את הפנים שלהן באלבומים המשפחתיים כדי שחלילה לא יראה את זה קרוב משפחה רחוק.

לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

הנידון היה איזה חברה יותר רואה בנשים אובייקט מיני.

זה לא משנה, מה שמשנה זה שחברה אחת מסתירה את הנשים וחברה אחרת לא. 

בחברה החופשית אישה יכולה להיות גם זונה וגם ראש ממשלה. בחברה דתית קיצונית היא יכולה להיות רק דבר אחד. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

אתה באמת רוצה להיכנס לרזולוציה הזו. בכבוד.

אם האלרגי לצורך הדוגמה הוא ילד. אחד כזה שמבין שאסור לו אבל מאוד מתגרה מגלידה חלבית. אתה כאבא היית מנסה לדאוג לו לסביבה סטרילית במידת האפשר נכון?

אנחנו בני אדם ובני אדם נבראו עם סקרנות כלפי המין השני. אז למה להקשות את החיים אם אפשר שלא?

שאלה רצינית: למה לא לקחת כדורים או ללכת לכיוון התערבות רפואית אחרת, אם הבעיה ככ חמורה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

שאלה רצינית: למה לא לקחת כדורים או ללכת לכיוון התערבות רפואית אחרת, אם הבעיה ככ חמורה?

מאותה הסיבה שצריך טלפון כשר, מניעת גישה לעולם החיצון ככל שניתן וכיו"ב - כולם מבינים שהפיתוי לא רק חזק, אלא גם לגיטימי. הרוב לא באמת מאמינים, הרוב שם מכח ההרגל.

הייתה לי חוויה מדהימה עם לקוחות לא מזמן - חרדים, ילידי ארה"ב, עשו עליה כדי לשרת (הבנים, ועוד שירות קרבי ביחידות נחשבות) ושומו שמיים, לעבוד ולפתוח עסקים (גם הבת). יש וואטסאפ ואינטרנט בטלפונים, ועדיין מתפללים, שומרים שבת, כשרות, לבוש צנוע ונגיעה ומה לא. רק מה, לא פרזיטים. מדהים כמה השילוב הזה אפשרי בקלות בחו"ל, ומשום-מה קשה לחרדים שפה. 

• אהבתי 9

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

אתה באמת רוצה להיכנס לרזולוציה הזו. בכבוד.

אם האלרגי לצורך הדוגמה הוא ילד. אחד כזה שמבין שאסור לו אבל מאוד מתגרה מגלידה חלבית. אתה כאבא היית מנסה לדאוג לו לסביבה סטרילית במידת האפשר נכון?

אנחנו בני אדם ובני אדם נבראו עם סקרנות כלפי המין השני. אז למה להקשות את החיים אם אפשר שלא?

אני מבין שיש אצלכם סקרנות מינית גם לילדות בנות 4. אחרת לא ברור למה צריך להלביש אותן כמו באיראן.
יש לי עצה בשבילכם, אם מישהי מסקרנת אותכם כל כך ואתם לא רוצים לגעת/לדבר איתה לכו לאו*ן.
אני חושב שזו תמצית הבעיה. כביכול אסור לכם, אז אתם אונסים את כולן להתכסות כדי שחס וחלילה לא תתפתו.

שחררו אותנו. תאו**ו. לאו*ן זה כיף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

אני מבין שיש אצלכם סקרנות מינית גם לילדות בנות 4. אחרת לא ברור למה צריך להלביש אותן כמו באיראן.
יש לי עצה בשבילכם, אם מישהי מסקרנת אותכם כל כך ואתם לא רוצים לגעת/לדבר איתה לכו לאו*ן.
אני חושב שזו תמצית הבעיה. כביכול אסור לכם, אז אתם אונסים את כולן להתכסות כדי שחס וחלילה לא תתפתו.

שחררו אותנו. תאו**ו. לאו*ן זה כיף.

זרע לבטלה. אסור.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, ArikM כתב:

זרע לבטלה. אסור.

במציאות של היום זה יותר גרוע, כי הזרע מתפתח ויוצא לבטלה של עשרות שנים. 

צריך לעדכן את המצוות. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מצחיק 7
פורסם

@Potato תיקון קטן לסטטיסטיקה: בכנסת 25% נשים (30), אבל בבקואליציה רק 9 (שהן 15%). לשם השוואה, רק ב"יש עתיד", 10 נשים (ואחרי ששמעתי כמה מהן נואמות, וכמובן עם הקרורד שלהן, כאלה שצריך להצדיע להן גם כשאינן לובשות מדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טוב, כצפוי, בגועליציה הגיעו להסכמות. הכסף זרם כמו מים, כולנו נשלם על זה.

אין לי מושג מי זו שאמרה "מוצצי דם" ובאיזה הקשר, אבל החבורה של יהדות התורה/ש"ס/מפלגביר/גרנדמייזר הם בדיוק כאלו.

בחיים לא ראינו מגזריות שכזו. שמדינת ישראל תלך לעזאזל עבור 20% מהאוכלוסיה.

לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

אין לי בעיה שתצא בחריפות ובלהט על דברים שלא מוצאים חן בעיניך או בהשקפתך. א-ב-ל! תהיה הוגן.

האנשים האלו לא במיינסטרים החרדי בכלל. ןאם בתקציבים עסקינן זה קבוצות שלא מיוצגות בכלל על ידי הנציגות החרדית בכנסת (לא מצביעים בבחירות)

אז אל תערבב בשר בחלב. ואל תאשים אותי ואת הדומים לי במעשיהם של אחרים.

די, נו. אפשר להפסיק עם הבולשיט הזה? תחפש בהודעות של עצמך רק בת'רד הזה- כמה קבוצות כבר הזכירו פה כדי לקבל את התגובה "הם לא במיינסטרים! שוליים! עשבים שוטים!"

חביבי, נראה שכמעט כל הגינה הזו מורכבת מעשבים שוטים.

חוץ מזה שעשבים שוטים עוקרים או מטפלים בהם בצורה אחרת, לא נותנים להם להמשיך להתרבות באין מפריע.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
פורסם

אני רק מקווה שבבחירות הבאות החילונים ידעו להצביע כגוש משמעותי ולא יפלו לתוך מלכודת ההפרד ומשול, אהה, התכוונתי ימין ושמאל. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, Nemesis כתב:

אני רק מקווה שבבחירות הבאות החילונים ידעו להצביע כגוש משמעותי ולא יפלו לתוך מלכודת ההפרד ומשול, אהה, התכוונתי ימין ושמאל. 

חכה נראה אם יהיו בחירות בכלל

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחירות יהיו אחרת לא ישאר להם מי שיעבוד וישרת. השאלה אם רוב העובדים והמשרתים יזכרו את זה עד אז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלה טובה.

מרגע שראיתי שהתקציב אכן עובר, התחלתי לחשוב בכיוון של החוצה. לא נראה שהחבורה המזוויעה הזו תזוז מהכסאות כל כך מהר, אין מבוגר אחראי ששם קו אדום לסחטנות והטרלול.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

השאלה אם רוב העובדים והמשרתים יזכרו את זה עד אז.

אני חושב שכמות השתן שהשתינו מהמקפצה כל כך גדולה שאין מצב שישכחו.( מקווה שלא אתבדה).

• תוכן חדש...