Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש להם עכשיו כמעט 4 שנים למתג את ההתנגדות כ"הפגנות השמאל" והם כבר עושים את זה בכל הזדמנות ממה שיצא לי לראות.

הדרום המוכה ממשיך להצביע למי שאונס אותו.

הפריפריה ממשיכה להצביע למי שמרעיב אותה.

הציונות הדתית רק הופכים להיות קיצוניים ומשוגעים יותר ויותר ורואים את זה על ראשי המפלגות שלהם. פעם היו אנשים כמו אפי איתם וזבולון אורלב, היום הדבר הכי טוב שהם יכולים להביא זה עבריינים וטרוריסטים בדימוס כמו בנגביר סמורטיץ.

הדבר היחיד שמעורר תקווה זה דווקא החרדים.

הם הציבור שמתרבה בקצב הכי גדול במדינה, אבל המנדטים שלהם נשארים בערך אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

מעולה לא מדובר בחנות בקניון איילון מדובר על חנות בלב ליבה של בני ברק.

אני בוחר לקנות שם (לא באמת ) ולך יש יכולת בחירה לא לקנות שם.

האם זכותה של חנות באיזור חילוני לסרב לשרת חרדים כי הם לא נראים לה אסטטיים או לא מתאימים למה שהחא רוצה לשדר?

גם כשאתה רוצה תנאים מיוחדים אתה לא יכול לפגוע בחצי האוכלוסייה.

ותסביר לי איך אתה הולך ברחוב. יש שם נשים חשופות פרצוף.

לפני שעתיים, ArikM כתב:

זרע לבטלה. אסור.

חשבתי שזה אסור כי זה עלול להיחשב עבודה 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

ותסביר לי איך אתה הולך ברחוב. יש שם נשים חשופות פרצוף

יש לו גוגל גלאס שמטשטש פרצופי נשים. 

פורסם

תגובת ביבי - אני אמרתי את זה? מה פתאום.

זה שמאלני, עוכר ישראל, אנרכיסט אמר את זה.

ביבי של שנת 2003 חבר לשמאל.

ערוץ 14 - ביבי התפכח. בשנת 2003 השמאל חטף את ביבי.

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, MZN כתב:

לביבי של אז לא היו תיקים פליליים, ביבי של אז היה קפיטליסט טהור, פעם השמאל העדיף לתת קצבאות ולהיות סוציאליסט (בערך האג'נדה של העבודה).

פעם...פעם ילדים נתנו כבוד להורים. פעם, פוליטקאים לא היו משקרים.

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

עדכון מהסופ"ש 

חבר מנהל קרן vc, סטארטפ עבר את כל החסמים בשוק הסופר מאתגר הנוכחי בשביל לקבל אור ירוק להשקעה, ואז חטפו ברייקס כי החברה (כרגע) בישראל. 

ע"מ לשחרר את הסיפור, מאלצים אותם לבצע היפוך שרוול - תהליך שבעצם מזיז את החברה מלהיות חברה ישראלית עם חברת בת בארה"ב, לחברה אמריקאית עם בראנצ' בישראל. 

מבינים? החברה ישראלית כשרה, אבל במקום שישראל תראה את המסים אם בעזרת השם ותפילות המגזר היא תהפוך ליוניקורן או סתם אקזיט - לא לא, האקוויטי יהיה אצלנו באמריקה.

רוצים לשמוע עוד סוד? זה מה שקורה בכל החברות. No one In his right mind יפתח חברה בישראל כרגע, כשמדברים על סטארטאפים ויסיס ואיינג'לים בקליבר רציני - הכסף לא רוצה להגיע למקום עם ממשלה כ"כ וולטילית. אתה לא מבצע עסקים במדינות בהן לא ניתן לסמוך על הממשל שלא ילאים נכסים או יקריס את החברה. 

אבל זה לא הכל, הרי אבן שאיזה מטומטם זרק לאגם יהיה קשה להוציא גם עם הרבה חכמים ישתדלו ממש - והנזק הזה לא יעבור מהר. אני מבין שאוהבים לעשות פוליטיזציה של קבוצות כדורגל אבל אני אומר לכם מהפבנוכו של התעשייה שמדובר בנזק חסר תקדים - לפחות בעשור או שניים האחרונים. ובשביל מה?! הזיה מוחלטת. מה פאקינג נסגר. 

וכן כן על המצקצקים יצקצקו ויאשימו את העולם האנטישמי או הסמולנים שמוחים, אבל בשורה התחתונה לקחו את הקטר הבערך יחיד של הכלכלה הישראלית וירו שני כדורים בברך של הנהג פלוס פרסמו בטלוויזיה ששוקלים לשים ברכבת אורניום מועשר אבל לא לדאוג כי אנשים מוכשרים נורא בלי שום הבנה בגרעין מבטיחים שזה בטוח אחושרמוטה. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2
  • מבאס 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

האם זכותה של חנות באיזור חילוני לסרב לשרת חרדים כי הם לא נראים לה אסטטיים או לא מתאימים למה שהחא רוצה לשדר?

גם כשאתה רוצה תנאים מיוחדים אתה לא יכול לפגוע בחצי האוכלוסייה.

ותסביר לי איך אתה הולך ברחוב. יש שם נשים חשופות פרצוף.

חשבתי שזה אסור כי זה עלול להיחשב עבודה 

זה לא דומה. הדיון הוא על המוצרים בחנות. זכותה של חנות חרדית למכור מוצרים מתאימים לקהל היעד שלה.

בדיוק כמו שזכותה של חנות למכור ספרי כפירה ולגלוג על הדת.

כרגע לפחות כפי הידוע לי חנויות מחויבות לתת שירות לכל מי שבא בשעריהן. 

מן הסתם אם תכנס לחנות לאביזרי מין עם שטריימל תיצור מסביבך עניין. בדיוק כמו שאם תיכנס לחנות תשמישי קדושה בבני ברק נערה עם גופיה היא גם תיצור מסביבה עניין.

לגבי הליכה ברחוב. 

אסור בכללית להסתובב במקומות לא מתאימים מבחינת צניעות. 

ויש אפילו מושג של איכא דרכא אחרינא. לצורך העניין אם הליכה בדיזינגוף תקצר לי את הדרך אך אחשף למראות אסורים. חובה לעיי ללכת דרך רחוב אחר בדרך ארוכה יותר על מנת שלא להיתקל בהם.

אשה לא צריכה להעלים את עצמה ברחוב, לא צריכה להתלבש מכוער, או לא להיות יפה זה לא צניעות, זה טיפשות ועיוות של המושג.

הרבה אגב מהמגזימים בנושא הם חוזרים בתשובה שלא קיבלו הדרכה ראויה בנושאים האלו שמצריכים רגישות- ואני אומר בזהירות שנשים חרדיות מהזרמים המיינסטרימים מטופחות ומשקיעות בעצמן עשרת מונים ממקבילותיהן ממגוון סיבות וטעמים. לא תמיד תשימו לב כי בקהילות מסוימות (בעיקר חסידיות) הסטייל שונה כל כך ממה שרגילים לראות כאן ברגיל שזה נראה אולי לבוש לא יפה למי שלא מכיר את הסגנון אבל ההשקעה בלבוש למשל היא מטורפת בכל קנה מידה. תסתובבו באיזורי קניות חרדים ותראו על איזה סכומים מדובר)

צנוע זה לא בולט/צעקני. מי שיבחר בכל זאת להסתכל בכח שיהנה לו. 

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אם אישה לא צריכה להעלים את עצמה ברחוב למה צריך להסתיר את הפנים שלה על מוצרים?

פורסם

מוכרח לפרגן לך שאתה שואל שאלות ענייניות לא כהתרסה.

אתה פה נכנס לרזולוציות שניתן אמנם להסביר אותם. אך קשה מאוד בפורמט הזה ועוד יותר למי שלא חי את ההוויה הזו באופן יומיומי.

אם זה ממש חשוב לך אנסה בפרטי. 

פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

אשה לא צריכה להעלים את עצמה ברחוב, לא צריכה להתלבש מכוער, או לא להיות יפה זה לא צניעות, זה טיפשות ועיוות של המושג.

אבל אנחנו מדברים על מוצרים עם תמונה של פנים, לא מעבר.

ובשביל זה אתם פוגעים ב 50% מהציבור בארץ.

וד"א, אתה יכול להיכנס חופשי לחנות אביזרי מין עם שטריימל. למיטב ידיעתי הדת אוסרת על שפיכת זרע לבטלה אבל לא על הנאה ממין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, yd b-4 כתב:

אתה פה נכנס לרזולוציות שניתן אמנם להסביר אותם. אך קשה מאוד בפורמט הזה ועוד יותר למי שלא חי את ההוויה הזו באופן יומיומי.

אם קשה אפשר להסביר זה לא אומר שזה סבבה. זה להבדיל כמו שפדופיל יגיד אתם לא תצליחו להבין אותי כי אתם לא חיים את זה.

שאלתי אותך קודם, הבנות שלך היו מבינות אם היית מסתיר את הפנים שלהן באלבום משפחתי, כדי שתוכל להראות אותו לחברים? כי זאת הבעיה פה. אתה לא היית נעלב אם מסיבה כלשהי היו מסתירים דמות של אדם חרדי מפרסומת או מודעה?

אני מבין את ההיגיון בהקפדה על צניעות ופרטיות של הגוף אבל זה כבר הגזמות קשות שאם אתה לא מצליח להסביר את ההיגיון לאדם זר כנראה שאתה לא באמת מבין ופשוט אומר כן כמו רובוט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

@yd b-4אתה מדבר כל העת על "צניעות".

מה פסול באישה הלובשת מכנסיים, וךמה מכנסיים מותרים לגבר ואסורים לאישה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...