Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

אנחנו בני אדם ובני אדם נבראו עם סקרנות כלפי המין השני. אז למה להקשות את החיים אם אפשר שלא?

כי אנחנו לא ילדים ויש לנו אחריות על המעשים שלנו. אחרת אין משמעות לשכר ועונש.

אישית אין לי בעיה עם זה שיעשו לחרדים מיתוג שונה למוצרים בלי תמונות של נשים, רק מוזר לי העניין הזה כי בסך הכל רואים פרצוף, וברחוב ממה שיצא לי לראות נשים חרדיות לא הולכות עם מסכת סקי. וזה שונה לחלוטין להסתיר פרצוף קיים מאשר מראש לייצר את האריזה מראש בעיצוב אחר. 

אם אתה מסתיר משהו - זה אומר שזה משהו רע שלא צריך לראות אותו. ממתי אישה זה דבר רע? 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, yd b-4 כתב:

אסור להסתכל בפני אשה (שאינה אשתו או קרובה מדרגה ראשונה) סתם ללא צורך /הנאה . וזה לא משנה אם היא בתמונה/במציאות/צנועה/או שלא/רווקה או נשואה.

זה ההלכה היבשה.

יש איסור אין בעיה, אז למה שפשוט לא תיסתכלו על התמונה? למה צריך לאכוף את האיסור בצורה כזו פוגענית?

זה כמו שיש חוק לא לעבור באור אדום, אז כל פעם יש אור אדום תשים בטונדות כדי לאכוף את החוק.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 33 דקות, yd b-4 כתב:

זכותי המלאה בחנות שמשרתת את המגזר שלי לצרוך מוצרים ללא תמונות לא צנועות בעיניי סבבה?

זו לא זכות. יש לך יכולת בחירה לקנות איפה שמתאים לך אבל בלי לכפות על אחרים את הדעה והבחירות שלך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

העיקר שביטלו את המס על משקאות מתוקים וחד פעמי. יפה מאד.

זו דוגמה נהדרת לפוליטיקה של הליכוד הנוכחי. הרי זה זימבור כלכלי יותר גדול יותר מכל 20-30 מיליארד שנותנים היום. הזימבור הזה שמעודד צריכה של דברים שיוצרים נטל תחלואה של עשרות מיליארדים בשנה על מערכת הבריאות. 

נתת היום 30 מיליארד? 120? אפילו 200 בהקצנה? ניחא.

אבל המהלך הזה מכפיל עלויות בריאותיות של 10-20 מיליארד בשנה ובטווח הארוך, תעשו 10 מיליארד כפול 20-30 שנים קדימה ותעשו את החשבון כמה יצא. את זה לא מבינים, כי קשה לאנשים להסתכל מילימטר קדימה. 

• אהבתי 5

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 37 דקות, yd b-4 כתב:

זכותי המלאה בחנות שמשרתת את המגזר שלי לצרוך מוצרים ללא תמונות לא צנועות בעיניי סבבה?

חוסר המודעות העצמית שלך הוא כל כך עצום וכל כך מרשים, עד שאני שוקל להכניס ציטוטים שלך לחתימה שלי.

אתם (באמצעות שליחיכם) נכנסים לנו כל כך עמוק לעינייני הפרט, כבר כל כך הרבה שנים.

ועכשיו אתה בא לדבר איתי על זכויות הפרט? על זכויות של ציבור? בחייאת..

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, DareDevil כתב:

זו לא זכות. יש לך יכולת בחירה לקנות איפה שמתאים לך אבל בלי לכפות על אחרים את הדעה והבחירות שלך..

מעולה לא מדובר בחנות בקניון איילון מדובר על חנות בלב ליבה של בני ברק.

אני בוחר לקנות שם (לא באמת ) ולך יש יכולת בחירה לא לקנות שם.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:.

אחרת מה היופי?

המין היפה?

@yd b-4תשמע, המגזר שלכם מראה על עליבות וחולשה. ממה אתם מפחדים? מבני אדם שחיים איתכם? למה אישה חייבת להיות אובייקט מיני, אלא אם החינוך שלכם כל כך מעוות עד שאתם לא רואים בה שום דבר חוץ  ממכשיר לסיפוק הצרכים המיניים ולייצור ילדים. וכמובן שהדרת הנשים מורידה מהרבנים 51% מהמתחרים על התפקיד שלהם.

לגבי תקצוב החינוך החרדי - תפנה למנהיגים שלכם. הגיע הזמן שיתקדמו למאה ה-21 ויאפשרו קצת הרחבת אופקים, כדינשתוכלו להתפרנס ולתרום לחברה ולמדינה. אבל הפחדנים האלה חוששים שאנשים יוציאו את האף ויראו שהעולם קצת יותר מגוון מכמה פלפולים על נושאים שאולי היו רלוונטיים לפני 2,000 שנה (ואולי מעולם לא).

בכלל, הגיע הזמן שהעסקנים החרדיים יקבלו טביעת נעל על הישבנים שלהם. מדובר בחבורה שמבצעת פשעים נגד הקהילה, משאירים אנשים בורים ועניים ודואגים רק לעצמם, וכרגע מנצלים עד תום את חולשתו של נתניהו בלי להסתכל כמה שנים קדימה. ברוך הבא לכנסיה הקתולית של ימי הביניים. אם הקהילה לא תצא מ-ד' אמותיה היא תלך ותדרדר, ותגרור איתה את כל מדינת ישראל.

לפני שעה, David32 כתב:.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, motizkn כתב:

יש איסור אין בעיה, אז למה שפשוט לא תיסתכלו על התמונה? למה צריך לאכוף את האיסור בצורה כזו פוגענית?

זה כמו שיש חוק לא לעבור באור אדום, אז כל פעם יש אור אדום תשים בטונדות כדי לאכוף את החוק.

פוגע במי זה בדיוק. 

זו חנות באמצע בני ברק שמכבדת את הלקוחות שם שמעדיפים ככה. על מה ההיסטריה בדיוק.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

אתה באמת רוצה להיכנס לרזולוציה הזו. בכבוד.

אם האלרגי לצורך הדוגמה הוא ילד. אחד כזה שמבין שאסור לו אבל מאוד מתגרה מגלידה חלבית. אתה כאבא היית מנסה לדאוג לו לסביבה סטרילית במידת האפשר נכון?

אנחנו בני אדם ובני אדם נבראו עם סקרנות כלפי המין השני. אז למה להקשות את החיים אם אפשר שלא?

כי זה בדיוק ההבדל בין מבוגרים לילדים. ואתם בוחרים במודע להסיר מעצמכם אחריות ואם קרה, חו"ח, משהו (וקורה לא מעט במגזר, כמה שלא ישתיקו את זה ויפעילו קשרים לצורך כך), אז היא אשמה. הוא הרי אין לו אחריות, הוא סך הכל סקרן. 

אגלה לך סוד, גם גברים חילוניים חרמנים. בגדול, בויכוח בין האם האדם טוב או רע מיסודו, ההכרעה שלי היא שהאדם חרמן מיסודו. רק שיש את העניין הפעוט הזה של אחריות אישית וסטנדרטים של התנהגות שלא כוללים כפיה. לא כפיה של יחסי מין, ולא כפיה של לבוש צנוע.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

זה מה שלא מובן לי בכם.

הרי כול ה"חוזק" הוא בלעמוד בפני הפיתוי, לא למנוע אפשרות לפיתוי.

אחרת מה היופי?

הרי אם עשיתי דיאטה ורזיתי למרות היכולת לאכול ממתקים - שאפו.

אבל אם רזיתי כי הייתי תקוע על אי בודד שיש עליו רק קוקוסים ותפוחי אדמה... מה עשיתי בזה - אולצתי. הרבה פחות שאפו.

שאלה יפה.

אבל חלק מניהול נכון של מלחמה. הוא לא להיכנס לקרבות שאין בהם צורך.

ותתפלא גם "לחסום" את עצמך לא כזה קל ופשוט- תנסה...:)

את הדוגמה של הדיאטה אני מכיר מעולה לצערי. וכן חלק הכרחי למי שרוצה להצליח הוא להיפטר מקלוריות ריקות זמינות. 

זה לא הופך דיאטה לדבר קל. אבל זה הרבה יותר מוצלח מלנסות לעשות דיאטה  שכל סביבת העבודה שלך מלאה בעוגיות ושות'

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

מעולה לא מדובר בחנות בקניון איילון מדובר על חנות בלב ליבה של בני ברק.

אני בוחר לקנות שם (לא באמת ) ולך יש יכולת בחירה לא לקנות שם.

יש לך יכולת לבחור אם לבהות או להישאר בבית ולהזמין באינטרנט את המוצרים אם אתה לא מסוגל לא לאבד שליטה מהתבוננות באריזה של צבע לשיער...

יש גם סירוס כימי שעושים לעברייני מין. למה לא ללכת לפיתרון כזה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

כי זה בדיוק ההבדל בין מבוגרים לילדים. ואתם בוחרים במודע להסיר מעצמכם אחריות ואם קרה, חו"ח, משהו (וקורה לא מעט במגזר, כמה שלא ישתיקו את זה ויפעילו קשרים לצורך כך), אז היא אשמה. הוא הרי אין לו אחריות, הוא סך הכל סקרן. 

שטויות במיץ עגבניות.

נגלה לך סוד גלוי. כל אנס שיש לו מספיק השפעה ומנופי לחץ על הקרבן בשביל להשתיק אותו. ישתמש בהם.

זה לא משנה אם הוא חילוני/דתי/גוי.

זה אינסטינקט. בכל חברה יש מנופי לחץ שונים והחברה החרדית לא שונה בהקשר הזה.

לפני 1 דקה, RK כתב:

אגלה לך סוד, גם גברים חילוניים חרמנים. בגדול, בויכוח בין האם האדם טוב או רע מיסודו, ההכרעה שלי היא שהאדם חרמן מיסודו. רק שיש את העניין הפעוט הזה של אחריות אישית וסטנדרטים של התנהגות שלא כוללים כפיה. לא כפיה של יחסי מין, ולא כפיה של לבוש צנוע.

זה לא קשור לרע וטוב. 

זה הטבע של היצור הנקרא אדם מי שמתווכח על זה מוזמן לנסות.

אני לפחות לא מכיר כפית יחסי מין. 

ואין קשר לאחריות אישית  כי הסטנדרטים הנדרשים ממני שונים משלך. 

ואין לי רצון להרחיב כאן על נושאים שהצנעה יפה להם. 

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

יש לך יכולת לבחור אם לבהות או להישאר בבית ולהזמין באינטרנט את המוצרים אם אתה לא מסוגל לא לאבד שליטה מהתבוננות באריזה של צבע לשיער...

יש גם סירוס כימי שעושים לעברייני מין. למה לא ללכת לפיתרון כזה?

מאותה סיבה שלא נותנים סמים להמונים שירגישו טוב עם עצמם במקום להתאמץ.

דוגרי הדיון עקר כי סט הערכים כל כך שונה. חוץ מזה שכולנו כאן מבטאים את מחשבותינו בעברית  כל השאר פשוט נמצא בשפות אחרות לגמרי.

פורסם

לרוב אומרים שאין מה להרחיב, כשאין מה לומר. ולהגיד ״שטויות״ לא מוסיף עומק לטיעון (?) שלך.

בינתיים המגזר שלך הוא זה שצועק געוואלד על כל פיסת עור חשוף וח״כ משלכם מציע בגדים לנועה קירל, כאילו היא צריכה את האישור שלו או שאלה את דעתו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הסטנדרטים שלך נמוכים מאוד . 

אם תמונה של אשה שצולמה לפני 10 שנים במרחק 5,000 ק"מ גורמת לך לך גרוי מיני שאינך מסוגל לעמוד בו יש בעיה קשה בחינוך שקיבלת. אתה מדבר על "לעמוד בניסיון" ונכשל בגלל קופסה של שמפו? סורי, המחנכים שלך צריכים לעבור הכשרה יסודית.

@yd b-4 אל תכניס כאן עניין של אונס, כי זו, קודם כל, התנהגות אלימה, שמבוטאת דרך אברי המין(ומסכים לגמרי שזו אחת הצורות החמורות של אלימות), ואל תספר לי שבחברה החרדית היא פחות נפוצה, היא פחות מדווחת לרשויות (תת דיווח הוא בעיה קשה בכל חברה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

תשמע, המגזר שלכם מראה על עליבות וחולשה. ממה אתם מפחדים? מבני אדם שחיים איתכם? למה אישה חייבת להיות אובייקט מיני, אלא אם החינוך שלכם כל כך מעוות עד שאתם לא רואים בה שום דבר חוץ  ממכשיר לסיפוק הצרכים המיניים ולייצור ילדים. וכמובן שהדרת הנשים מורידה מהרבנים 51% מהמתחרים על התפקיד שלהם.

הגמל לא רואה את הדבשת שלו.

נתחיל מעובדה- נשים בדורנו מסתובבות כמעט ערומות ובלבוש לא נח בעליל.

עכשיו בא נחשוב יחד למה הן עושות את זה לעצמן?

כי אני מחפיץ אותן?

או כי החברה שאתה חי בה מחפיצה אותן....  

אף אחד לא מפחד מאף אחד. 

וזו עובדה שגבר סטנדרטי נמשך לנשים ואין בזה שום דבר רע. 

אצלינו מחנכים לתעל את האנרגיה הזו לבת זוג אחת. ויש לזה הרבה מאוד יתרונות. 

• תוכן חדש...