Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

האישה לא מקבלת 72 בתולים?

אין הבדלה בין זכר לנקבה אז יש מצב שגם הגברים מקבלים 72 בתולים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@farkash7הבעיה היא שההעברה הזו מעודדת פרזיטיות. צריך למצוא דרך חעידוד השעלה ותעסוקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

כי אזור תעסוקה משרת איזור ולא עיר.

ואתה לא באמת רוצה שכל עיר תנסה לשכפל לעצמה איזור תעסוקה, שזה משהו שקורה כבר עכשיו

לא, אבל אם מתחלקים בהכנסות צריך להתחלק גם בהוצאות. חוץ מזה, לא כל המטרז' לתעסוקה בעיר נמצא באיזורי תעסוקה. וזה לא באמת משנה את מי האזור משרת, יש לך אנשים שבאים מחיפה לעבוד בת"א וההפך, אז מי צריך לשלם למי וכמה? ההכנסות למדינה מתעסוקה זה המיסים שהחברות משלמות. ההכנסות האלה צריכות לחזור לתושבים. אנשים יכולים לבחור כמה קרוב לעבודה הם מוכנים לגור ומה הם מקריבים בשביל זה.

לפי העיקרון הזה אפשר לדרוש שיתחלקו גם בארנונה למגורים, אין בזה היגיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 52 דקות, David32 כתב:

אינטרס של אנשים אחרים בזמן שבני אדם פשוטים סובלים, מצתלקים ומתים.

זו לא ההגדרה של האנושות באופן כללי והחיים בעולם המערבי בפרט?

(בציניות, בציניות)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

פשוט צריך לגבות יותר כסף בארנונה ביתית

זה עוד נקודת אל חזור מיותרת, הם מתרגלים מהר ליותר כסף

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 41 דקות, David32 כתב:

שניים. אבל זה לא קשור לביבי/לא ביבי מבחינתי.

גם הטענות של אור, שעם חלקן אני מסכים, הן לא הטענות שלי.

טענה אוריגינאלית הייתה "שמתם לב כשממשלת לפיד הפציצה את אותו ארגון, לא התעסקו בכלל באזרחים מתים?". אני מניח שאתה לא מתכוון לא לזה, לכן לא 2.

לפני 41 דקות, David32 כתב:

אני לא קונה את הסיפורים והתירוצים ליציאה למבצע הזה. אולי אני צריך כובע מנייר אלומיניום. אבל קשה לי לאכול את זה שעכשיו עכשיו - יהיה טוב.

ואם זה לא באמת תורם, אז זה סתם. אינטרס של אנשים אחרים בזמן שבני אדם פשוטים סובלים, מצתלקים ומתים.

מבצעים כאלה מתוכננים על ידי צה"ל/שב"כ, הממשלה רק נותנת או לא נותנת אישור. לא לך ולא לי אין ידעה נדרש כדאי לקבוע אם זה היה נחוץ או לא. גם כאשר השמידו כור בעיראק דיברו על הפצצה אלקטורלית. 

פורסם
לפני 34 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שזו תוכנית נוראית, כי היא לא מנסה לטפל בבעיה, ולדעתי בטווח הלא כזה רחוק בעיקר פשוט תפגע במעט הערים הסבירות שיש בארץ.

כן המימוש הוא נוראי. על זה אני מסכים.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, farkash7 כתב:

אז יש לזה צידוק בטווח הארוך כי זה יעביר פעילות עסקית גם לאזורים שהם לא המרכז

מה שיעביר עסקים לאזורים אחרים זה נגישות לכמה שיותר סוגי תחבורה. 

אי אפשר להיות עסק מצליח בחור תחת שמגיעים אליו 2 קווי אוטובוס.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

פשוט צריך לגבות יותר כסף בארנונה ביתית

זו היתה ההצעה המקורית של האוצר. להעלות את הארנונה למגורים (כדי שישתלם לראש העיר) ולפצות על זה בהפחתת המע״מ (שהוא מס רגרסבי ולכן הפחתה שלו תורמת יותר לשכבות החלשות).

אבל להעלות ארנונה זה לא פופוליסטי ולכן אף שר אוצר לא יחתום על עסקה שכזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מה שיעביר עסקים לאזורים אחרים זה נגישות לכמה שיותר סוגי תחבורה. 

בסדר, מירי על זה כדי שזה לא יקרה.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

לא לך ולא לי אין ידעה נדרש כדאי לקבוע אם זה היה נחוץ או לא.

כן נכון. אבל אני מתחיל לחשוד שזה לא מאוד נחוץ.

לא נראה לי שאנחנו מפציצים את הכור בעזה.

חוץ מ 4 מטרות חשובות, נראה שהפעם אני צריך להצתרף לאלה שטוענים שמפציצים דיונות. עם כותרות כמו ''כי טיס הפציץ עמדת מרגמה''... לא יודע, לא נשמע מי יודע מה.

סורי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

אני לא קונה את הסיפורים והתירוצים ליציאה למבצע הזה.

אין פה "מבצע" שיצאנו אליו. השתלשלות העניינים מאוד פשוטה:

* אסיר בטחוני החליט שהוא שובת רעב

* בית המשפט אסר להאכיל אותו בכפיה

* הוא מת

* הג'יהאד האיסלמי שיגר >100 רקטות על ישראל "בתגובה"

* ישראל החליטה להגיב על ידי חיסול שלושה בכירים

* חיכו להזדמנות לפגוע בשלושתם ביחד עם מינימום נזק היקפי

זה כל הסיפור, אין פה איזו יוזמה גדולה.

לפני 51 דקות, David32 כתב:

חוץ מ 4 מטרות חשובות, נראה שהפעם אני צריך להצתרף לאלה שטוענים שמפציצים דיונות. עם כותרות כמו ''כי טיס הפציץ עמדת מרגמה''... לא יודע, לא נשמע מי יודע מה.

סורי.

זה תמיד קורה. הדבר הכי מביך שאני זוכר מעלות השחר זה וידאו ששחרר דובר צה"ל של פגיעה ב"עמדת שיגור רקטה" - שני ברזלים מולחמים אחד לשני שהטיל שפגע בהם עולה לפחות כמה עשרות אלפי דולרים.  דווקא יש תחושה שעושים את המינימום כדי לקפל את האירוע בהקדם, בלי להתבזות.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • אהבתי 4
פורסם
לפני 49 דקות, David32 כתב:

אבל אני מתחיל לחשוד שזה לא מאוד נחוץ.

אבל מתי עוד יוכלו לבדוק את "שרביט קסמים" על "רטוב" תוך כדי שהמערכת בעומס? כל ילד יודע שטסטים מקומיים זה בלוף, בדיקות עושים בפרודקשין..

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אשמח לתמוך ברעיון קרן הארנונה כאשר העיריות שיקבלו כספים מקרן הארנונה יתרמו לקרן שכד/רכישה שנותנת מענקים לאזרחים שרוכשים/שוכרים מגורים באותן ערי תעסוקה. 

פורסם

יודע מה? רק שיתמכו בחינוך הילדים לתעסוקה פרודוקטיבית. ומורה לתלמוד לא נכנס לקטגוריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

זו היתה ההצעה המקורית של האוצר. להעלות את הארנונה למגורים (כדי שישתלם לראש העיר) ולפצות על זה בהפחתת המע״מ (שהוא מס רגרסבי ולכן הפחתה שלו תורמת יותר לשכבות החלשות).

אבל להעלות ארנונה זה לא פופוליסטי ולכן אף שר אוצר לא יחתום על עסקה שכזו.

הפחתת מע"מ תורמת הרבה יותר לשכבות החזקות, הצריכה שלהן הרבה יותר גבוהה.

הבעיה עם קרן הארנונה היא שזה די ברור שהיא לא מיועדת למטרה המוצהרת שלה - אני לא חושב שמישהו מאמין שהארנונה העסקית מתל אביב תגיע לקריית מוצקין וכנראה אפילו לא לקריית שמונה.

התוכנית הזו היא הגלגול החדש של התוכנית לאחד רשויות חזקות עם רשויות חלשות, קרי חרדים.

• תוכן חדש...