Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, נקודה טובה כתב:

כן, אבל אם יש לך ילדים - 

תחשוב, מה היית עושה למי שפגע בהם?

זה תלוי.

אם באו אלי לבית - אתקוף חזרה.

אם לקחתי אותם לאיזור קרב - אאשים את עצמי.

בזמן מלחמה שישבו בבית ולא ילכו לאזורי מלחמה.. לא יקרה כלום.

נעשה שינוי, לא גן ילדים (למרות שדיברתי על מרפאת טרור ולא גן, אבל בסדר).

ישראל נמנעת מלהפציץ מסגדים שמשמשים אתרי ירי, תקין או לא?

פורסם (נערך)

גן ילדים שצה"ל יודע בוודאות שמשמש בתור מחסן אמלח או בסיס פעולה למחבלים.

פשוט מאוד - שיחה עם הגננת ומבקש ממנה לצאת לטיול עם כל הילדים -> הקש בגג -> פצצה על הגן.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה פה היא לא מהות המבנה. השאלה אם יש שם אזרחים\ילדים וכו׳.

הדיון הזה התחיל מההצעה לתותח אוטומטי, שיורה לעבר מקום שנורתה ממנו רקטה, גם אם זה גן ילדים מלא בילדים באותו הרגע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

זה תלוי.

אם באו אלי לבית - אתקוף חזרה.

אם לקחתי אותם לאיזור קרב - אאשים את עצמי.

בזמן מלחמה שישבו בבית ולא ילכו לאזורי מלחמה.. לא יקרה כלום.

כתבתי את זה כתגובה ל @stum לא לדבריך

המציאות היא שהם משתמשים באזרחים כבני ערובה והאזרחים האלה יכעסו עליך אחר כך, דבר שיתדלק אותם נגדך, ברור שזה חלק מהאסטרטגיה של חמאס.

אם אין מה לעשות - צריך להפציץ, אבל כדאי להיות חכמים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

כמו שכתבתי, אני לא חושב שאפשר לתפקד בלי מסגרת אמונית. תמיד יש מסגרת אמונית, רק שהיא לא תמיד מוגדרת מילולית.

בלי זה אין לך איך לדעת מה לעשות.

מצאת את אשתך במיטה עם גבר זר, אין לך שום מסגרת ערכית ואמונית למדוד את ההתרחשות ביחס אליה?

איכשהו תפקדתי כל החיים 🙂 ויחד איתי עוד מאות מיליוני אנשים. כדי שיהיו לך ערכים כלשהם אתה לא חייב להאמין באלוהים. הטענה הזאת נראית לי הזויה ברמות.

לפני 22 דקות, falou כתב:

זה לא נכון. דת היא קודם כל מערכת של כללים והתנהגויות. ביהדות זה אפילו העיקרון. הציווי הוא לקיים מצוות, לא להיות מאמין.

בצורה הכי פשוטה, אדם יכול לא להאמין באלוהים ולתפקד כחרדי לכל דבר. 

אפשר להיות בן אדם דתי בלי להאמין? מצוות? אני קורה לזה כללי התנהגות בחברה אנושית שנוצרו תוך כדי חיים משותפים. להיות בן אדם דתי ולא להאמין בקיום ישות אלוהית כלשהו זאת אוקסימורון. לתפקד כחרדי? ואולי חרדי יכול לתפקד כאתאיסט?

לפני 22 דקות, falou כתב:

קודם היו כללים או קודם היו הרגלים?

אלו שני דברים שונים במהותם.

תלוי במה בדיוק מדובר, כל עניין לגופו. אבל מה זה משנה? אז קודם היו הרגלים/כללים ואז שמו את זה בכתוב והלבישו על זה דת.

לפני 22 דקות, falou כתב:

אלוהות זו תופעה פאן אנושית - איך זה שכל התרבויות, גם לא קשורות, הגיעו לאותו מנגנון חברתי?

בדיוק כמו שאר בעלי חיים שחיים בלהקות, רק בצורה יותר מורכבת.

לפני 22 דקות, falou כתב:

אתה לא עברת "שטיפת מוח" בגיל צעיר?

כל האמונות שלך ומה שאתה קורה לו "הגיון" הגית בעצמך? הבנת את העולם לבד? 

אתה פשוט חושב שהאקסיומות שלך יותר נכונות. אתה גם חושב שאתה בוחר את הדעות שלך. יונג אמר פעם: “People don't have ideas. Ideas have people.”

כמה מהדעות/רעיונות שלך קיבלת כאקסיומות ואתה משרת אותם, בזה שאתה מקבל את הפריזמה שלהם לפרשנות של העולם כנתונה ולא מפקפק בהם?

כנראה לא היית מרוכז. כתבתי: "מכאן ילד יגדל דתי/חרדי/חילוני/אתאיסט תלוי בהשקפת עולם של הוריו". ברור שאתה מושפע מסביבה שבה אתה גודל. אבל להבדיל מילד במשפחה דתית אתאיסט לא קם כל בוקר וחוזר על "אני אתאיסט". הוא גם לא אומר "בעזרת האין אלוהים" ולא הולך פעם בשבוע לאיזשהו מקום להזכיר לעצמו שהוא אתאיסט. החיים שלו לא בנויים על העובדה שהוא אתאיסט. 

לפני 22 דקות, falou כתב:

אם אתה חושב שכל הדרכים פתוחות, אתה באמת לא מכיר במגבלות שלך עצמך, כפי שהושתו עליך. אפילו שפה, איתה אתה חושב, היא אוסף של דרכים מוגבלות לפרש את המציאות. אבל זה באמת קצת מורכב לפורום.

לא הבנת אותי. ברור שכל בן אדם תלוי קודם כל ביכולות הגנטיות שלו, אחר כך במקום/סביבה שהוא גדל בה, מי ההורים שלו וכו'. "כל הדרכים פתוחות" כוונה שאתה יכול להאמין במלא דברים חוץ מאיזה ישות אלוהית. להיות ליברל/מונרכיסט/אנרכיסט/פשיסט/קומוניסט/סוציאליסט, להאמין במשפחה/בית/חברות/מולדת ולא יודעה מה עוד. אני כמו מיליונים אחרים נולדתי וגדלתי במשפחה אתאיסטית, סביבי היו אנשים בדיוק כמוני ואף פעם לא הרגשתי בחסרונה של הדת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

גם ימין: שילוב של בורות ורשעות.

דיון בועדה לזכויות הילד, על סיגריות אלקטרוניות.

image.thumb.png.5c468a705d93d63de6938794f3a27cc4.png

כל הדיון הזה עקר לחלוטין כי מדובר דווקא בסיגריות אלקטרוניות המכילות קנאביס סינטטי ולא סיגריות אלקטרוניות רגילות המכילות ניקוטין או סיגריות אלקטרוניות המכילות קנאביס -> לינק

לטעמי עדיף שיתרכזו בליגליזציה, כי אז לא יהיה צורך בעטי אידוי מזויפים.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

הציטוט המלא של טלי גוטליב:
"אם נדמה לכם שאתם יכולים לאסור על קטינים, תמשיכו לחלום", קראה ח"כ טלי גוטליב (הליכוד): "זה לא קורה. יש לי ילד שמעשן מגיל 13, לא יכולתי למנוע את זה ממנו למרות שמאוד רציתי. האם אנחנו יכולים כרגולטורים? אני מתנגדת באופן מוחלט לחקיקה שתאסור שימוש בסיגריות אלקטרוניות. אני לא מוכנה לאסור את זה בחקיקה. ברגע שזה עבר אישור כזה או אחר של תקינות, אני לא מתכוונת לאסור, זו פגיעה באוטונומיה".

אם אי אפשר לאסור על קטינים לקנות סיגריות אלקטרוניות, שתתיר להם גם אלכוהול , סיגריות רגילות ונהיגה מגיל 12. עד הסוף.

יש הבדל בין לאסור על אדם בוגר לעשן, בין אם זה סיגריות או קנאביס, לבין ילדים. 

טיפשה שרק גורמת נזק מהיום שנכנסה לכנסת.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

שתפתח גוגל תמצא מספיק מחקרים.

כמו שאשא ביטון בקורונה שלא מאמינה בהדבקה בחדרי כושר..

איזה נבחרי ציבור מטומטמים.

צר לי להעכיר את האווירה אבל סון הר מלך היא נבחרת הציבור שלך.

• תוכן חדש...