Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות התחלתי להשתתף בהפגנות בחיפה.

רוב הדוברים שם אינם פוליטיקאים, אבל בדרך כלל מופיע פוליטיקאי אחד (בין 5-6 דוברים). אז מבין השלושה שאני זוכר כרגע אני יכול לומר שבני גנץ היה מאוד לא מרשים, מרב מיכאלי היתה חכמה ונאמה נאום קצר מאוד (הגיעה באיחור מה ודיברה אחרי פרופסורית מאוניברסיטת חיפה שהיתה חריפה ביותר), והפוליטיקאית האחת שהרשימה אותי מאוד היתה מירב כהן מיש עתיד.

מכל מקום - רוב השלטים בהפגנות אינם מפלגתיים (פה ושם יש כאלה).

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

האמת לא איכפת לי שהוא לא חזר. זה לא שעכשיו חושבים לצאת לאיזה מבצע נוסח חומת מגן באמת והוא לא פה. מה שהופך את הביקור שלו למפגר, זה כל המסביב. ההתחמקות לשדה במסוק, העלות האסטרונומית, ההשפלה מראשת הקהילה היהודית שם, פגישה עם אנשי עסקים לא מוכרים מדי וניסיון למכור את זה כ"ראשי החברות הגדולות באיטליה", שקרים לשופרות שהוא טס לקדם את השלום עם הסעודים וכו' וכו' וכו'

דווקא נושא המסוקהיה נכון וצודק.

הוא עדיין ראש הממשלה וחופש התנועה שלו צריך להיות מוחלט ללא שום סייג.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

התנחלויות הן לא חלק ממדינת ישראל. מתנחלים וחבריהם בישראל אוהבים לספר שהם תרומים לבטחון שלנו ובלעדיהם אנחנו אבודים. מי שגר בתל אביב (או כל עיר אחרת בתחומי הקו הירוק) לא עושה את זה. אם כבר, זה עצוב שפגיעה בת"א נחשבת כקו אדום ביחס לפריפריה בעוטף עזה. 

פה לא מסכים איתך.

אם המדינה החליטה שאפשרנלגור בהתנחלות היא חייבת לאפשר להם חיים בדיוקכמו בתל אביב.

את העוטף אף אחד לא סופר.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אבל זה שנהגים פלסטינים נוהגים בצורה מסוכנת זה נתון

מצטער אולי על הגזענות, אבל מניסיוני זה ערבים בכלליות, בלי קשר לארץ המוצא שלהם. קולגה מצרי הקפיץ אותי כשהילד שלו חגור מאחור - אלוהים ישמור. וזה לא שאני מופחד בקלות...

לפני כשעה, sperial כתב:

כרגע אני יכול לומר שבני גנץ היה מאוד לא מרשים

אני בשוק, אני בהלם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

כמה אפס הבנאדם הזה יכול?שר הביטחון, שייט לשעבר שהביצים שלו רועדות ולא מוכן לדבר ובורח?

אבל היי, בואו נתרכז באיזה פייק שנועם פתחי צייץ בטוויטר על תאונת דרכים וקורא לזה פיגוע.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם

לא כול כך הבנתי מה התלונה כלפיו. 

בא בן אדם, עשה אימון בוקר, באו אליו, אמרו לו "תפסיק עם זה, חובה להתנגד, בושה". אוקיי. מה הוא צריך לעשות כדי שלא תקרא לו אפס? 

מה יש לו לענות. גג, גג אולי הייתי אומר במקומו "שמעתי את קולכם".

מה עוד יש לו לעשות.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עכשיו אתה גם מאשים את הנתיישבות הצעירה שלזקנות אמריקאיות יש בריחת סידן והגולגולת שלהם פריכה?

פורסם
בתאריך 4.3.2023 בשעה 08:23, יובל .מ. כתב:

באמת אחי? סעודיה מגנה אותנו?

אלה שרצחו עיתונאי בתוך קונסוליה וביתרו גופה כאילו זה סדרה בנטפליקס?

מזכיר לך את זה.

אף אחד פה לא חושב שהסעודים הם אבירי הדמוקרטיה, אבל יש להם חשיבות גדולה באיזור.

נתניהו הכריז כשנכנס לתפקיד שאחד היעדים החשובים הוא נורמליזציה עם סעודיה. בינתיים הארועים של החודשים האחרונים דחקו אותם להוציא הרבה גינויים חריפים. ואתמול הם הודיעו על חידוש היחסים עם אירן (משהו שהם עובדים עליו כבר לפחות שנה וחצי), שזה כבר אירוע מאוד משמעותי מבחינתנו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אגב גם על סעודיה ביביסטים והמלך שלהם משקרים. המומ בין סעודיה ואיראן התחיל כשביבי היה ראש הממשלה. אפשר לנתח עד מחר למה זה קרה, אבל גם זה במשמרת שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 49 דקות, David32 כתב:

לא כול כך הבנתי מה התלונה כלפיו. 

בא בן אדם, עשה אימון בוקר, באו אליו, אמרו לו "תפסיק עם זה, חובה להתנגד, בושה". אוקיי. מה הוא צריך לעשות כדי שלא תקרא לו אפס? 

מה יש לו לענות. גג, גג אולי הייתי אומר במקומו "שמעתי את קולכם".

מה עוד יש לו לעשות.

לדבר איתם ולא לברוח כמו אחרון הגנבים. אבל הבנאדם הוא עבד של הגנב הראשי, אז מה ניתן לצפות ממנו?

מה הוא צריך לעשות בעייני?להתפטר מהממשלה הזאת.

פורסם
לפני 10 דקות, arturkopit כתב:

מה הוא צריך לעשות בעייני?להתפטר מהממשלה הזאת

או לקחת אותו עוד שלושה, ולהפיל אותה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, arturkopit כתב:

לדבר איתם ולא לברוח כמו אחרון הגנבים. אבל הבנאדם הוא עבד של הגנב הראשי, אז מה ניתן לצפות ממנו?

מה הוא צריך לעשות בעייני?להתפטר מהממשלה הזאת.

מזל שיש אותך, טוקבקיסט אנונימי, שתקרא אפס למישהו שהקדיש את רוב חייו לשירות ולהגנה על המדינה.

והנה עוד זווית של ההפגנה הלא אלימה של בבוני השמאל (אין פשוט דרך אחרת לתאר את ההתנהגות). 

ועוד אחד - אחד מראה אצבע משולשת, עוד אחד מנסה להרים מקל אבל נראה מסומם מדי בשביל זה. ממש מלח הארץ. 

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

מזל שיש אותך, טוקבקיסט אנונימי, שתקרא אפס למישהו שהקדיש את רוב חייו לשירות והגנה על המדינה.

והנה עוד זווית של ההפגנה הלא אלימה של בבוני השמאל (אין פשוט דרך אחרת לתאר את ההתנהגות).

וואו. אין אלימות בלתי נתפסת.

צעקו לביביסטית בושה וכיסו לה את עדשת המצלמה. ממש רצח עם.

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

חבל שליאור לא פה להסביר שזקנות יכולות להיות בן לאדן.

CAFB2995-513B-4474-8BA2-70F805CEDC38.jpeg

תחכה למוצאי שבת, ערוץ 14 ידווח על האירוע,

"אנרכיסטית אמריקאית נגחה באלה של מתיישב תמים שטייל ביום שבת"

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

מזל שיש אותך, טוקבקיסט אנונימי, שתקרא אפס למישהו שהקדיש את רוב חייו לשירות ולהגנה על המדינה.

ועוד אחד - אחד מראה אצבע משולשת, עוד אחד מנסה להרים מקל אבל נראה מסומם מדי בשביל זה. ממש מלח הארץ. 

ההשלכה שעשית פה היא פאתטית.

יפה שהוא הקדיש את חייו, אבל בו זמנית הוא גם עבריין שגנב שטח משכניו.

האפס שמהלל נאשם ב3 תיקים, מתחבק עם תומך טרור מורשע ונותן יד בהרס המדינה.

אם זה בעייניך אלים, אז החיים שלך דבש. מעניין אותי איפה הגינוי שלך לשריפת חווארה.

הא, לא היה. רוצה לספר לנו למה?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • תוכן חדש...