Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מדבר כל היום על דף מסרים אבל לא מבין שאתה נשמע מהצד כמו דף מסרים מהלך של לפיד.

אתה לא מספיק זמן בפורום, אבל יש מעט מאד דברים שיבגני שונא יותר מלפיד.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתך כל מי שלא הצביע לחברי ממשלת השינוי לשעבר הוא פאשיסט גזען שונא ערבים שונא נשים דתי חשוך שרוצה לקדם מדינת הלכה, בלי להבין שהתיוגים האלה גרמו למצב הזה מלכתחילה (ביבי דחף לזה גם, כן?)

אתה מבין את האבסורד? אתה מצדיק מחנאות ופילוג. ולא, זה לא שכל מי שלא הצביע לממשלת השינוי הוא פאשיסט גזען שונא ערבים נשים וכו', אבל כל מי שהצביע לקואליציה הנוכחית, נותן לזה יד גם אם הוא בעצמו לא כזה. בידיעה ברורה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מפספס ועוד איך.

נא.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתך כל מי שלא הצביע לחברי ממשלת השינוי לשעבר הוא פאשיסט גזען שונא ערבים שונא נשים דתי חשוך שרוצה לקדם מדינת הלכה, בלי להבין שהתיוגים האלה גרמו למצב הזה מלכתחילה (ביבי דחף לזה גם, כן?).

1. לא נכון

2. אני טוען שמי שהצביע לממשלה הנוכחית *תורם מתוך בחירה מודעת* להתחזקותם של גזענים שונאי ערבים ומיזוגנים. 

3. זו פעם מאה שאתה טוען שבגלל זה "המצב מלכתחילה" אבל לא מסביר איך. אתה למשל הצבעת לבן גביר כי חשבת שהוא יביא משילות וכי הפריע לך שרעמ ישבו בממשלה. איך זה קשור למשהו שאני חושב על בן גביר או הציונות הדתית?

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

טענות של אנשי ימין נענות אצלך

אני לא מדבר על אנשי ימין בכלל. סער ויעלון יותר ימניים מביבי. אלשיך יותר ימני מביבי. חלק מהמגיבים כאן יותר ימניים מביבי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אני טוען שמי שהצביע לממשלה הנוכחית *תורם מתוך בחירה מודעת* להתחזקותם של גזענים שונאי ערבים ומיזוגנים

רק תיקון קטן, לא מי שהצביע אלא מי שתומך.

לא פעם אנחנו מצביעים למשהו אחדומגלים שקיבלנו משהו אחר (ע"ע גנץ החלופי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אני טוען שמי שהצביע לממשלה הנוכחית *תורם מתוך בחירה מודעת* להתחזקותם של גזענים שונאי ערבים ומיזוגנים

חלק, לא כולם.

יש מי שהצביע לבנגביר כי הוא הבטיח משילות בדרום. 

יש מי שהצביע לו כדי לראות ערבים נשרפים.

הנחה שלי שרוב מי שהצביע לו זה מהקבוצה הראשונה. עשו טעות, אין ספק. אבל זה לא אומר שהם בעד החרא הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

אתה מבין את האבסורד? אתה מצדיק מחנאות ופילוג. ולא, זה לא שכל מי שלא הצביע לממשלת השינוי הוא פאשיסט גזען שונא ערבים נשים וכו', אבל כל מי שהצביע לקואליציה הנוכחית, נותן לזה יד גם אם הוא בעצמו לא כזה. בידיעה ברורה.

ממש לא. אני עובד במקום עם שונאי ביבי טהורים, מצביעי לפיד, מצביעי שס ומצביעי ליכוד. 

כל אחד עם הדעות שלו, הכל סבבה, כולם ישראלים טובים שרוצים שיהיה פה טוב. 

וזה כל הקטע, הסברנו פה כמה וכמה פעמים למה הצבענו כמו שהצבענו, הבעיה שלכם זה לא בא טוב בעין אז יותר נוח לקטלג את מצביעי הימין כבורים, גזענים, טיפשים, פינדר נראה לי אפילו הזכיר כ"לא יודעים אנגלית", ועוד שאר מחמאות.

זה כמו שאני אגיד כל מי שהצביע לממשלה שמירב מיכאלי ישב בה תרם.מה להרס.יסת השפ.ה העברית.יתה .

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

3. זו פעם מאה שאתה טוען שבגלל זה "המצב מלכתחילה" אבל לא מסביר איך. אתה למשל הצבעת לבן גביר כי חשבת שהוא יביא משילות וכי הפריע לך שרעמ ישבו בממשלה. איך זה קשור למשהו שאני חושב על בן גביר או הציונות הדתית?

אם הייתה אפשרות לממשלת ליכוד-יאיר לפיד- כחול לבן יכול להיות שהייתי מצביע לאחת מאלה. הבעיה שלי הייתה בעיקר עם רע"מ והרצון של לפיד להסתמך על חד"ש תע"ל. כל השאר כולם יחסית דומים (חוץ מהחרדים שהנציגים שלהם אהבלים).

הבעיה שכולם רצו לקצוות, קרי בואו נסתמך על תומכי טרור העיקר רק לא ביבי. אז אתה מתפלא שהצבעתי לבן גביר? לא הייתה לי אופציה אחרת.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

הסברנו פה כמה וכמה פעמים למה הצבענו כמו שהצבענו, הבעיה שלכם זה לא בא טוב בעין.

השאלה היא אם עכשיו כשאתה רואה את התוצאה אתה עדיין תומך הממשלה ובמה שהיא מייצגת.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

זה כמו שאני אגיד כל מי שהצביע לממשלה שמירב מיכאלי ישב בה תרם.מה להרס.יסת השפ.ה העברית.יתה .

כל מי שתומך בהיותה שרה כן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 39 דקות, yd b-4 כתב:

איפה אתם אבירי זכויות ההפגנה ששוטרי מחוז ירושלים מפרקים באלימות אמיתית מפגינים על בסיס חודשי?

איפה היית כשחרדים דרדרו עגלת זבל על אישה?

איפה היית כשחרדים השליכו אבנים וניפצו חלונות של הרכבת הקלה?

איפה היית כשחרדים ריססו גז פלפל על שוטרים?

איפה היית ב67?

איפה היית ב48?

איפה היית בסזון?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בינתיים ממשלת הימין על מלא שלנו חתמה על הסכם עם ההסתדרות, להעלות את השכר של העובדים הכי חזקים במשק. איזה יופי. מעניין איפה כל מה שהבטיח סמורטיץ הימני אולטרה. יורת מדי ימינה והגיע שמאלה.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

השאלה היא אם עכשיו כשאתה רואה את התוצאה אתה עדיין תומך הממשלה ובמה שהיא מייצגת.

לא. אבל גם הצד השני לא כזה מושך אותי עכשיו.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני מנסה להבין מה אני מפספס.

את אסימטריה

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

בינתיים ממשלת הימין על מלא שלנו חתמה על הסכם עם ההסתדרות, להעלות את השכר של העובדים הכי חזקים במשק. איזה יופי. מעניין איפה כל מה שהבטיח סמורטיץ הימני אולטרה. יורת מדי ימינה והגיע שמאלה.

כנראה שזה הרע במיעוטו.

השבתה של המשק זה הדבר האחרון שאתה צריך עכשו.

לא יודע מאיפה הגיע ה"עובדים החזקים במשק",שטויות יפות.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
Just now, Potato כתב:

כנראה שזה הרע במיעוטו.

או שהפוך, בוא נסיים עם זה.

תשבית את המשק לשבוע, ההורים יקחו את הילדים להפגנות כי אין בתי ספר, על הדרך יפנו לעצמם את הזבל וינקו קצת רחובות, נשלב  מורות+סייעות+עובדי מדינה+רפורמה, ניתן סרייה של הפגנות ונגמור את העניין.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, Potato כתב:

כנראה שזה הרע במיעוטו.

לא יודע מאיפה הגיע ה"עובדים החזקים במשק",שטויות יפות.

הם בטח איימו להצטרף למחאה.

העובדים החזקים במשק - יש להם את הלובי הכי חזק.

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

העובדים החזקים במשק - יש להם את הלובי הכי חזק.

יש הרבה חולאים למגזר הציבורי ולהסתדרות, אבל סתם להדהד את השנאה של פורום קוהלת זה גם לא חכם.

תוספת אחרונה הם קיבלו לפני 5 שנים, שכוללות אינפלציה משמעותית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 57 דקות, יובל .מ. כתב:

אם הייתה אפשרות לממשלת ליכוד-יאיר לפיד- כחול לבן יכול להיות שהייתי מצביע לאחת מאלה.

יש רק גורם אחד שמונע את זה.

לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

(חוץ מהחרדים שהנציגים שלהם אהבלים)

הנציגים שלהם מאד רחוקים מלהיות אהבלים. האמת חבל שהם לא אהבלים. אבל הם לא, וכולנו סובלים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...