Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

די נו.

ישראל ישראלי שהצביע ימין רק שומע כל היום כמה הוא פאשיסט, אנטי דמוקרט, מתפלל למדינת הלכה ושותה דם של שמאלנים בלילה.

אתה מתפלא שלאנשים נמאס לשמוע איומים? ליאור רז מוכר היום רק בגלל שהקהל הישראלי מימין ומשמאל התאהב בפאודה שתואמת לקהל הישראלי, אם ילך לגרמניה הוא יעבוד בסטארבאקס.

זה מזכיר לי גם כתבה שלו לפני כמה זמן שכולם זרקו אותו ורק במזל יס הסכימו להפיק את פאודה. ראינו כמה הסדרה השנייה שלו הצליחה.

אז לבוא לאיים ולרצות שכולם יחבקו אותך? זה מתחבר לזה שכבר 15 שנה כל אמן דרג ז' שרוצה לקדם סרט/הופעה/סדרה צריך רק לבקש מידיעות אחרונות כתבת שער עם כותרת "אני מפחד לדבר הימנים ביביסטים".

פספסת את הפואנטה. לא התייחסתי לדבריו של ליאור רז יוצר/שחקן אלא לתגובות של אנשים. אם לא יודעתי במה מדובר הייתי חושב שנפלתי בפורום רוסי. ככה מגיבים רוב הרוסים, אבל ממש מילה במילה כאשר אנשי תרבות שלהם עוזבים את המדינה בגלל מצב פנימי והמלחמה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל כשנסיים את הרמאדן יגידו שזה פסח והתקופה מתוחה. ואז זה יום העצמאות ויום הזכרון שגם מתוח.

ברוך הבא לעולם של המבוגרים, שבו לא כל מה שמספר מנתחל מחברון שלא שירת בצבא אפילו כג׳ובניק באמת ישים במציאות.

Just now, יובל .מ. כתב:

יש לך תגובות ציניות שהן או מטומטמות, או של מישהו שקובר את הראש בחול.

ולא נראה לי שאתה אוהב חול יותר מדי.

מה אתה רוצה? כדור נגד רגשי נחיתות? אין כזה. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

כן. לשלוח לך אותו?

כולם בני אדם. גם קרן השקעות, עם האנשים הכי חכמים ומוצלחים בעולם ששונאים את טראמפ וביבי וכולם ליברלים מתקדמים קוראים תגובות בלינקדין, ואם רואים את כל חברות ההייטק מגיבות בכזאת היסטריה הם יכניסו את לשיקולים שלהם.

ואם אתה חושב שכולם מתעלמים מזה (ומהצרחות של לפיד כמו ילדה בת 6 בטיקטוק) אז וואלה, זכותך.

לא להשקיע או לדבר על סיכונים ולסרב לשרת/לשלם מיסים זה בכלל בכלל לא אותו הדבר.

זה כמו שלהפגין ולגנוב את הסמל מהרכב של ראש הממשלה זה לא אותו דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

פספסת את הפואנטה. לא התייחסתי לדבריו של ליאור רז יוצר/שחקן אלא לתגובות של אנשים. אם לא יודעתי במה מדובר הייתי חושב שנפלתי בפורום רוסי. ככה מגיבים רוב הרוסים, אבל ממש מילה במילה כאשר אנשי תרבות שלהם עוזבים את המדינה בגלל מצב פנימי והמלחמה.

אבל אתה לא יכול להשוות בין ישראל לרוסיה.

מעלימים פה מתנגדי משטר? לא, אחת מהן נשכה אתמול שוטר ושוחררה כי היא "לא זיהתה שזה שוטר".

כל מי שרוצה לעמוד ולהגיד על ראש הממשלה שהוא מושחת, שאישתו נראית כמו חזיר ושהילד שלו הוא זין (עם האחרון מסכים) מקבל תוכנית בפריים טיים, איך אתה בכלל מעיז להשוות?

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

מה אתה רוצה? כדור נגד רגשי נחיתות? אין כזה. 

אם לא אכפת לך אני אתעלם מההודעות שלך בהמשך.

מיותר.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

לא להשקיע או לדבר על סיכונים ולסרב לשרת/לשלם מיסים זה בכלל בכלל לא אותו הדבר.

זה כמו שלהפגין ולגנוב את הסמל מהרכב של ראש הממשלה זה לא אותו דבר.

יש הבדל בין לדבר סתם ככה בתקשורת על הרפורמה לבין לפעול באופן אקטיבי נגד המדינה, קרי להודיע בגאווה "הוצאתי את הכסף מישראל, דיקטטורה!!".

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

אבל אתה לא יכול להשוות בין ישראל לרוסיה.

אתה מבין שהמאבק של מתנגדי הרפורמה הוא כדי להבטיח שישראל לא תהייה רוסיה, כן?

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

כן. לשלוח לך אותו?

כולם בני אדם. גם קרן השקעות, עם האנשים הכי חכמים ומוצלחים בעולם ששונאים את טראמפ וביבי וכולם ליברלים מתקדמים קוראים תגובות בלינקדין, ואם רואים את כל חברות ההייטק מגיבות בכזאת היסטריה הם יכניסו את לשיקולים שלהם.

ואם אתה חושב שכולם מתעלמים מזה (ומהצרחות של לפיד כמו ילדה בת 6 בטיקטוק) אז וואלה, זכותך.

אנשים/משקיעים לוקחים ברצינות הצעות חוק הזויות כגון עונש מוות, מאסר בפועל על חסימת כבישים, שליטה על מערכת המשפט ופחות מה מהנדס כזה או אחר פירסם באיזה פוסט.

אתה עושה בידיוק מה שעשו לאורך ההסטוריה כל מי שרצה לצייר תמונה מעוות על היהודים. 

כל השמאלנים שולטים בבית המשפט, בבנקים, בכסף, בהייטק...עכשיו במקום שמאלנים תרשום יהודים ותראה לאן תגיע.

עכשיו רק חסרה קריקטורה.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

יש הבדל בין לדבר סתם ככה בתקשורת על הרפורמה לבין לפעול באופן אקטיבי נגד המדינה, קרי להודיע בגאווה "הוצאתי את הכסף מישראל, דיקטטורה!!".

זה לא לפעול נגד המדינה, זה הכסף הפרטי שלהם וזכותם להשקיע איפה שבא להם. בסוף המטרה שלהם זה לא שתחרב המדינה, אלא שהכסף יעשה רווח.

פורסם
לפני 1 דקה, ArikM כתב:

כל השמאלנים שולטים בבית המשפט, בבנקים, בכסף, בהייטק...עכשיו במקום שמאלנים תרשום יהודים ותראה לאן תגיע.

עכשיו רק חסרה קריקטורה.

הריב בין הממשלה לבתי המשפט זה לא שמאלנים מול ימנים, אלא מלחמה בין 2 כוחות חזקים שאנחנו נקלענו לתוכה.

כולם שם "משפחה". בצד אחד חברי כנסת שרצים 20 ומשהו שנה בלי לעשות כלום, בצד שני חבורת אנשים שנכנסו לעמדות כוח לפני כמה עשרות שנים ומעבירים אותו למי שמתאים להם. השאלה היחידה היא מי מהם ינצח.

בגלל זה אני טוען שהקריאות האלה לפגוע במדינה/מערך המילואים/כלכלה/מלחמת אזרחים זה טמטום.

פורסם
לפני 3 דקות, ArikM כתב:

משקיעים לוקחים ברצינות הצעות חוק הזויות כגון

פעיה או קולות של בהמות יזכו אותך להיות סגן שר תוך חודש

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אם לא אכפת לך אני אתעלם מההודעות שלך בהמשך.

תעשה מה שבריא לך. אבל אתה נשמע לפעמים כמו הדתיים שאומרים שהנפגעים האמיתיים מרצח רבין זה הימניים הדתיים (אפילו קראתי פעם איזה פוסט או כתבה, בטח של איזה ליבסקינד או קרנף דומה, שנטען שם שבשנים שאחרי רצח רבין דתיים פחדו להסתובב עם כיפה על ראש בת״א, השם ירחם). 

אף אחד לא מפטר דתיים מהייטקס ומונע מהם להביע דיעה. וגם אם כן - מה הבעיה? שהימין הדתי יקים הייטק משלו יחד עם החרדים. הרי אתה מאלו שמתווכחים איתי פה שנים שאין הטייה סוציו אקונומית בתעשיה הזו. אה שיט שוב פעם יצאתי ציניקן. סליחה,  הכל באהבה.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

זה לא לפעול נגד המדינה, זה הכסף הפרטי שלהם וזכותם להשקיע איפה שבא להם. בסוף המטרה שלהם זה לא שתחרב המדינה, אלא שהכסף יעשה רווח.

די נו.

מי שרוצה להוציא את הכסף שלו מוציא בשקט, לא מתראיין בכל חור אפשרי כדי להתגאות בזה.

פורסם
לפני 4 דקות, ArikM כתב:

עכשיו רק חסרה קריקטורה.

אף גדול עם פנים של עכברוש..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו.

מי שרוצה להוציא את הכסף שלו מוציא בשקט, לא מתראיין בכל חור אפשרי כדי להתגאות בזה.

כלומר אסור לדבר נגד השלטון?

מזל שלפחות מותר להוציא את הכסף...

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אמא של אחת הילדות מהבית ספר של הבת שלי עובדת בבנק. אמרה שבימים האחרונים כל לקוח חמישי שנכנס זה בשביל להעביר את כל מה שיש לו לחו״ל.

נכון, זה אנקדוטלי, זו שמועה, השכונה פה לא מייצגת וכו׳…

אבל בכל זאת, אלו לא דיבורים בעלמא

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו.

אי אפשר להוציא בשקט. בשביל להוציא צריך להפוך את השקל לדולר וכשמשקיעים גדולים עושים את זה, זה מעיף את שער הדולר לשמיים.

זה הכל חוץ משקט ואם אתה חושב שהדולר טוב ככה בגלל כמה שמאלנים, אתה טועה בגדול.

Just now, פינדר כתב:

אי אפשר להוציא בשקט. בשביל להוציא צריך להפוך את השקל לדולר וכשמשקיעים גדולים עושים את זה, זה מעיף את שער הדולר לשמיים.

זה הכל חוץ משקט ואם אתה חושב שהדולר טס ככה בגלל כמה שמאלנים, אתה טועה בגדול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...