Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

אוי נו, 

אף אחד לא הולך להתגבר על החלטת בית משפט בעיניין קניין רוחני של איזו חברה.

נכון.

זו בכלל לא הסיבה.

בפוליטיקה וכלכלה, כמו תמיד, אף אחד לא אומר את האמת.

האמת היא שלא רוצים להיות מעורבים במדינה שמי שמוביל את האג'נדה העיקרית שלה זה סמוטריץ', בנגביר, רוטמן ושותפים חרדים. אלו אנשים ואג'נדות שזרים לאליטה הכלכלית, אז היא יוצאת בחוץ.

להבדיל אלפי, מה קבר את וונצואלה, מדינה מאד עשירה בנפט?

עלה כוח קומוניסטי, אז האליטה ברחה. עכשיו שומדבר לא עובד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

שורה תחתונה - רציתם ימין על מלא, לא רציתם ערבים הממשלה, רציתם מדינה יהודית, הצבעתם לקיצוניים וקיבלתם ממשלה של שמאלנים עובדי אלילים שונאי ישראל.

כל מה שBDS רצו, התגשם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שלא מבינים הוגי דעות ימניים, כמו טאוב, זה שהאליטה היא לא אליטה קומוניסטית, שחיה מלמצוץ משאבים ועבודה מהעם, כמו ארגון פשיעה מושחת (זה לא שאין שחיתות של הון-שלטון גם שם). זה נכון שגם שהאליטה מוציאה חלק מהכספים שהיא מייצרת בארץ החוצה. זה נכון שהם ניידים, ופחות קשורים למקום ולמדינת הלאום.

הכל נכון.

אבל האליטה גם תורמת, מייצרת ויוזמת חלק ניכר מהכלכלה. האנשים האלו הם אליטה כי הם לרב גם חכמים ומוכשרים יותר מהרב, וככה הגיעו למעמד לשהם. זה לא הופך אותם לאנשים טובים, מוסריים ונכונים יותר, זה הופך אותם לנחוצים. הם לרב גם ליברלים יותר, נוטים יותר שמאלה, פחות מתחברים לנרטיבים מאחדים... זה חלק מהאופי של אנשים כאלו, אבל אם הם יילכו, המדינה תהיה בבעיה הרבה יותר גדולה מאשר אם תהיה נטישה המונית של חרדים לחו"ל, למשל...

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Daredevil

תשמע, לא יודע. לא שוכנעתי, וזה לא שאני מחובבי נתניהו. מריץ בוטים, בסדר, ועוד מבפנים (יעני מישראל לישראל). איך זה שוחד אני לא יודע. אם זה שוחד, אז כול התיקים של ביבי זה מגה מגה שוחד בריבוע בשלישית.

כמה בוטים זה לא רציני.

לפני כשעה, falou כתב:

להבדיל אלפי, מה קבר את וונצואלה, מדינה מאד עשירה בנפט?

עלה כוח קומוניסטי, אז האליטה ברחה. עכשיו שומדבר לא עובד

חוסר תיכנון לעתיד? חוסר השקעה בפיתוח של מקורות הכנסה אחרים?

לא שזה משנה במיוחד בדיון הזה.

ותכלס אני אגיד לך? החכמים מעבירים בלי לעשות באז תקשורתי. הרי אתה לא מחוייב להודיע לתקשורת שהעברת, ובטח לא לצאת בבהצהרות.

אם הוצאתי ויצאתי בהצהרה ולא קרה כלום - יצאתי לא טוב.

אם לא הוצאתי בכלל, והמדינה התהפכה - אני בבעיה.

אם הוצאתי כסף בשקט, הכנתי תוכנית מגירה, ולא הודעתי לאף אחד ואף אחד לא הדליף - אני גם מוכן לכולם מקרה, וגם לא יצאתי חמור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 39 דקות, falou כתב:

מה שלא מבינים הוגי דעות ימניים, כמו טאוב,

חייב לעשות פאוזה קטנה, להתרכז בטאוב ולהגיד שהוא הפך בשנים האחרונות לאחת מהבדיחות היותר עצובות שיש על הבמה כאן. אינטלקטואל גדול הוא כנראה לא היה אף פעם. ערך כחוקר או אקדמאי או הוגה אין לו. ומה שיותר גרוע במעבר שלו ימינה, כביכול, זה שהוא לקח איתו לחלוטין את עולם המושגים של השמאל הרדיקלי, ופשוט עשה לו סוג של רדוקציה ימינה.

וזה די מבאס שזה גם עובד לו ולשאר החברים בעלי המגבלות האינטלקטואליות הדומות לשלו. כי בסוף התוצאה שהיא שאני כבר רואה יותר ויותר ציוצי טוויטר וכו' של אנשים שאומרים "שהאליטות יעזבו. נשלם גם 1000 שקל על לחם. העיקר נהייה חופשיים". והם כמובן לא מבינים באמת את המשמעות של עזיבה מסיבית של אנשים שמייצרים ערך כלכלי כלשהו למדינה הזו. ולא רק שהם לא מבינים את זה, לדעתי רובם גם לא מבינים שמדובר קודם כל במאבק דתי, שאני לא בטוח שרבים מהם גם רוצים באמת להיות שותפים לו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מסתבר שהחוק בפורטוגל קצת עקום.
זוגתך אם אתם נשואים יכולה לקבל דרכון בלי שאלה. רק צריך להגיש כמה מסמכים, אבל הילדים שתמיד ישארו הילדים שלך? זה יותר בעייתי.
בעקרון צריך להראות זיקה לפורטוגל. כל דבר יכול לעזור כדי להוכיח זיקה, טיולים, מנוי למוזיאון בית כמובן וכו'.
נראה לי שנטוס חודש לפורטוגל ונחזק את הזיקה של הילדים במהלך החודש הזה, כל המרבה הרי זה משובח. אולי אפילו נמצא שם בית מעניין.

אני ממליץ לכם פשוט להשלים עם המצב, גם אם נעצור את ההפיכה הזו בעוד כמה שנים תהיה אחת אחרת. הגורל של המדינה הזו כבר נחרץ.
איך אמר השסניק אתמול? 40% מהילדים בכיתה א' הם חרדים.
במקום לקנות לילדים דירות פה קנו להם בחו"ל. אתם לא רוצים שהם ימכרו אותם בזיל הזול לחרדים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

Daredevil

תשמע, לא יודע. לא שוכנעתי, וזה לא שאני מחובבי נתניהו. מריץ בוטים, בסדר, ועוד מבפנים (יעני מישראל לישראל). איך זה שוחד אני לא יודע. אם זה שוחד, אז כול התיקים של ביבי זה מגה מגה שוחד בריבוע בשלישית.

כמה בוטים זה לא רציני.

אני רק מביא את הידיעות לפה בנוגע לאיתי, בעבר תמכתי בו בכמה שקלים, כרגע יושב על הגדר רגל פה רגל שם, קיצר אני לא יודע מה לחשוב כעת. כי זה נשמע כל כך מונפץ, שהרשויות בארץ יזלזלו בו, והוא יגיע לארה"ב ויתחיל שם את כל התהליך מחדש עם כל המשמעויות תוך כדי.

יעני כמו סרט שכותבים לך במציאות ואתה משתתף בו. הפכתי לסוג של סקפטי כרגע, לא יודע מה לחשוב לגביו..

ולגבי הדיעה שלך, אני מקבל את זה, כנראה שהוא עורך דין טוב והייטקס מעולה אבל לספר את הסיפור הוא גרוע..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

אבל הילדים שתמיד ישארו הילדים שלך? זה יותר בעייתי.
בעקרון צריך להראות זיקה לפורטוגל. כל דבר יכול לעזור כדי להוכיח זיקה, טיולים, מנוי למוזיאון בית כמובן וכו'.

זה תופס גם לילדים מעל גיל 18?

אני בתהליך הוצאת דרכון פורטוגלי, אבל אקבל אותו, אם בכלל, אחרי שהגדולים יהיו בני 18.

קטע, שבדיוק הבוקר קיבלתי ווטסאפ מדוד שלי, על זה שבן דוד שלי מדרום אפריקה, שהוא לא ישראלי, מוציא דרכון ליטאי (הצד השני של המשפחה) והוא מוכן לשלוח את כל המסמכים שהוא אסף לבני דודים שרוצים.

לפני שעה, David32 כתב:

החכמים מעבירים בלי לעשות באז תקשורתי. הרי אתה לא מחוייב להודיע לתקשורת שהעברת, ובטח לא לצאת בבהצהרות

זה מה שאני שומע בשבועות האחרונים וגם פועל בעצמי:

image.thumb.png.9af9d02fb551f2b512e6ce1c8a4fe75b.png

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אם תהיה נטישה המונית של חרדים לחו"ל

איזה נזק תיצור נטישה המונית של חרדים לחו"ל?

צניחת מחירי נדל"ן בבני ברק/ירושלים/אלעד/נתניה?

סגירת המפעל של קוקה קולה?

ירידה במכירות של חד"פ במקס סטוק?

אושר עד יצטרכו לשווק את עצמם לקהל החילוני?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

זה תופס גם לילדים מעל גיל 18?

אני חושב שילדים מעל גיל 18 יכולים לעבור את התהליך שאתה עובר, ואם אתה בגילך (בלי להעליב) קיבלת דרכון הם כנראה יקבלו גם. השמועות אומרים שהם מקדמים צעירים ומעכבים מבוגרים (ההורים שלי התחילו את התהליך שנה לפני, אני כבר שנה+ עם דרכון והם עוד לא קרובים).
*אני לא עו"ד אז קח את דברי בערבון מוגבל (יכול לשלוח לך אחד תותח שכן וגם גובה מחירים נמוכים מאוד ביחס לשוק!).

"כי זו המדינה שלנו" - אני לא בטוח שנוכל להגיד את זה תמיד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

אני חושב שילדים מעל גיל 18 יכולים לעבור את התהליך שאתה עובר,

הבנתי שהחוק שונה והדרך הזו נחסמה

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, David32 כתב:

אוי נו, 

אף אחד לא הולך להתגבר על החלטת בית משפט בעיניין קניין רוחני של איזו חברה.

או שכן או שלא - https://www.ynet.co.il/economy/article/byncm8zto

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קניין רוחני כשמו כן הוא, של הרוח, אלוהים ולכן הוא ניתן לכולנו.
את הרעיון והביצוע נטע בהם אלוהים וראוי שיחלקו אותו עם כולם.

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

קניין רוחני כשמו כן הוא, של הרוח, אלוהים ולכן הוא ניתן לכולנו.
את הרעיון והביצוע נטע בהם אלוהים וראוי שיחלקו אותו עם כולם.

אני בטוח שפורום קהלת מאוד מסכימים עם זה.

אבל ברצינות, זאת גם הגישה באקדמיה.

אתה עושה מחקר, ואתה מפרסם את התוצאות שלו לקהל הרחב, כדי שמישהו יקח את זה וימשיך הלאה.

זה מה שמקדם את המדע.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זה מה שאני שומע בשבועות האחרונים וגם פועל בעצמי:

image.thumb.png.9af9d02fb551f2b512e6ce1c8a4fe75b.png

ואתה צריך לפעול כמוהם, לא לצעוק את זה בכלל. לא לדבר עם המשפחה, לא לדבר בעבודה על זה, בעצם אף אחד לא צריך לדעת חוץ מחודש לפני היציאה מהארץ.

כתבתי את זה כבר בשרשור הזה, ניסיתי לדבר בארוחת שישי על עזיבה ורק פתחתי קן צרעות מכל השיחה הזו. תלמדו מהניסיון שלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...