Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

מה הבעיה עם זה?

אירועים של דתיים זה בהפרדה בהגדרה, למה להתערב להם בחיים? כשהם עושים לנו את זה, זה מאד מעצבן לא?

כשזה ממומן מכספי מדינה יש לי בעיה עם זה. שיחלקו ל 3 איזורים ולא תהיה בעיה.

החוק היום לא מאפשר לך להפלות על בסיס מגדר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

ברור. 

ואני אומר שאנשים נורמטיביים ששמחים על הסדרת מאחזים לא חוקיים או מצביעים בן גביר לוקחים חלק בלגיטמיצה של האלימות. זה הכל.

אבל יש פה אנשים שהיו שמחים להסדיר השתלטות לא חוקית של הבדואים בדרום.

זה שמישהו מצביע בן גביר לא אומר שהוא שמח על תקיפת חיילים בידי אנשי ימין קיצוני.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

אני אומר שיש מפלגה עם 14 מנדטים שהם שליש ממצביעי הימין שלא מוכנים לגנות פיגועי נקמה בערבים

טוב אחי.

לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

היו צריכים ״לפוצץ אותו מכות״ או ״לנטרל״ אותו?

אני לא אוהב סיסמאות. החיילים שם נמצאים במציאות מאוד בעייתית. שיקול הדעת שלהם צריך להיות מופעל כל הזמן ובדילמות שחייל לא אמור להתעסק בהן באופן יומיומי.

יש לחיילים כלים, גם ברמת הפקודות להתמודד עם הסיטואציות שם עד גבול מסויים. לרוב החיילים יש גם שיקול דעת בריא.

נטרול זה סיום התקיפה.
קח מפה את זה לאיפה שבא לך.

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

מה הבעיה עם זה?

אירועים של דתיים זה בהפרדה בהגדרה, למה להתערב להם בחיים? כשהם עושים לנו את זה, זה מאד מעצבן לא?

דתיים מבקשים הפרדה - "אוי אוי אוי סוף העולם אירן זה כאן", עם פרצוף דואג של לפיד.
נשים חילוניות עושות אירועים בהפרדה - "איזה יופי מדינה דמוקרטית". לראייה:אירוע נשים - מופע לנשים בלבד | מתנ"ס גן יבנה (matnasganyavne.org) כל הכבוד לאשת ראש הממשלה. אגב היא כבר יודעת איפה בעלה שירת?

איזה כיף לחיות בימינו, תוך דקה אפשר להפריך שקרים (משני הצדדים, אבל למעט ביבי רוב השקרים מגיעים מהצד השמאלי..)

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

מה הבעיה עם זה?

אירועים פרטיים בהפרדה מתקיימים היום בלי בעיה.

כמו שכתבו, זה זולג בהתמדה. לאקדמיה, אירועים במימון ציבורי, בצבא, בתחב״צ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

אירועים פרטיים בהפרדה מתקיימים היום בלי בעיה.

כמו שכתבו, זה זולג בהתמדה. לאקדמיה, אירועים במימון ציבורי, בצבא, בתחב״צ.

האירוע במתנס גן יבנה הוא פרטי או ציבורי?

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

האירוע במתנס גן יבנה הוא פרטי או ציבורי?

פרטי.

אתה שוכר את האולם במתנס ועושה מה שאתה רוצה. זה לא אירוע של המועצה או של גוף ציבורי.

עריכה: שוכר זה שאתה משלם את מחיר השוק על האולם. לא שהמועצה נותנת לך אותו.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

זה שמישהו מצביע בן גביר

אתה מודע לזה שלא רק מצביעי בן גביר רוצים להסדיר את המצב בדרום נכון?

רוב מי שהצביע רוצה את זה. אין קשר ל "ימין אמיתי"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה שוב מחפש סימטריה שלא קיימת. תרפה מזה. זה לא עובד. אני רוצה שישראל תתנהל כמדינה שמתייחסת לאזרחים שלה כשווי ערך. אני מודה בקול רם שאני לא יודע איך לפתור את הבעיות עם הבדואים כי חלקן נובעות גם מפערים תרבותיים סוציאליים עקרוניים. אני גם בטוח שבתוך זה יש בעיות לאומניות שצריך להתמודד איתן. זה *לא* דומה ליהודים דתיים שהם בעלי הבית כאן, אבל זה לא מספיק להם כי המשיח לא בא, אז הם הולכים ומקימים מאחזים לא חוקיים ביהודה ושומרון, תוך גיבוי חלקים נרחבים מהימין. 

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

זה שמישהו מצביע בן גביר לא אומר שהוא שמח על תקיפת חיילים בידי אנשי ימין קיצוני.

בוודאי. וגם לא אומר שהוא שמח על ההדתה הצפויה ועל הירידה שכולנו נחווה ברמת החיים שלנו כי נצטרך לממן את האחים עוד קצת (וזה כמובן כולל את הישובים המיותרים ביהודה ושומרון שאין להם שום ערך). אבל לשם ההצבעה שלכם מובילה.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה זה זולג? 

על שטויות כאלה צועקים איראן כשבמקביל אין פה תחבורה ציבורית בשבת מליון שנה בערך, כל העניין של נישואין נשלט ע"י הדת ועוד כל מיני. כאילו זה מה שיהפוך אותנו למדינת הלכה, לא כל השיט שכבר רץ פה שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

בוודאי. וגם לא אומר שהוא שמח על ההדתה הצפויה ועל הירידה שכולנו נחווה ברמת החיים שלנו כי נצטרך לממן את האחים עוד קצת (וזה כמובן כולל את הישובים המיותרים ביהודה ושומרון שאין להם שום ערך). אבל לשם ההצבעה שלכם מובילה.

נו, אז תגיד לגנץ ולפיד שיישבו עם ביבי. כולם יהיו שמחים, ההייטק ישגשג וכולנו נמשיך לקמפל ביחד.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

איפה זה זולג? 

על שטויות כאלה צועקים איראן כשבמקביל אין פה תחבורה ציבורית בשבת מליון שנה בערך, כל העניין של נישואין נשלט ע"י הדת ועוד כל מיני. כאילו זה מה שיהפוך אותנו למדינת הלכה, לא כל השיט שכבר רץ פה שנים.

image.thumb.png.95a6d6eb194419a774ab4676a4e0ee38.png

image.thumb.png.365647414fa1a89c2d4930d83fef2b2b.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

נו, אז תגיד לגנץ ולפיד שיישבו עם ביבי. כולם יהיו שמחים, ההייטק ישגשג וכולנו נמשיך לקמפל ביחד.

אין בעיה. הם יותר גדולים מביבי יחד אז שיבוא וישב תחתיהם.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

שניהם ניסו. כבר שכחת איך זה נגמר?

אחד פוטר ע״י ביבי למען החרדים.

עם השני הוא חתם הסכם והפר אותו, לקח אותנו לעוד סבבי בחירות בגלל אינטרסים אישיים ובעיות בבית.

אתה באמת חושב שהבנאדם הזה כשיר? אתה באמת חושב שאפשר לשתף איתו פעולה?

הוא כבר איבד קשר עם המציאות מזמן. הוא לא ראוי לתפקיד ולא בגלל המשפט שלו אלה בגלל כל השאר.

שיהנה עם הממשלה שהוא בישל לעצמו. אני מקווה שהם לא יספיקו לחסל את המדינה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

החוק הזה מחייב הפרדה מגדרית?

צריך להבין ששירותים ציבוריים משרתים את כלל הציבור והם צריכים להתאים לצרכים של הציבור. אם בבני ברק יש צורך ציבורי בהפרדה מגדרית בסניף דואר, מי אני שאמנע מהם את אורחות החיים שלהם? זה לא שהנשים רוצות להיות עם הגברים, והגברים מסלקים אותן. למה שירותים ציבוריים לדתיים צריכים להיות בסטנדרט שלא מקובל עליהם? 

ברור שבקהילות שאין להן צורך בזה, זה לא יהיה.

אבל אצלנו במקום פשוט לעשות מה שמתאים לך, אנחנו מנסים להכריח את שהשכן שיעשה מה שמתאים לנו והוא מנסה להכריח אותנו שנעשה מה שמתאים לו בחזרה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני לא ממצביעי גנץ ולפיד, אבל בנקודה הזו בהחלט חושב שהדבר הנכון הוא שהם יכנסו לממשלה.

לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

החוק הזה מחייב הפרדה מגדרית?

השאלה שאתה צריך לשאול היא תוך כמה זמן תמצא הפרדה במגדרית במקומות כמו קו 1 שחוצה את כל גוש דן. התהליכים האלו מאוד חד כיווניים. וכרפרנס אפשר למצוא את כל התלונות של נשים על טיסות עם חרדים של אלעל וכו׳.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...