Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סבבה שיעשו את זה ובכך הבעיה תיפתר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

שכחת לציין שגם אחרי שהוא כבר לא חליפי, לא הסירו שום דבר, רק הורידו את השומרים בכניסה לרחוב, והשאירו את השער והמחסומים פתוחים.

נכון, ועדיין יש רכב מלווה  מאחורי הרכב השרד.

רק פחות סינון , בקטנה. עדיין שליח של הסופר לא יכול להגיע "ספונטנית" ולפני כן בכלל לא, או עם ליווי צמוד (למעשה זה הפך להיות שליח מטעם האבטחה 😉)

גם לא אורחים וחברים של השכנים, ללא תאום וקבלת אישור מראש.

איזה כיף = כמו הקונסיארז' בלובי מגורי יוקרה. מתקשרים לוודא שבעל הבית מכיר את האורח ומצפה לבואו 😃

זה אגב לא רחוב חד סטרי - אלא רחוב ללא מוצא.

צודק, אני נעשה עילג עם השנים. 

אגב גם אני גר ברחוב ללא מוצא, וחבר קרוב של הגנצעיר גר לידי. לא נעימה החסימה שאתה מגיע הביתה ורוצה לחנות ולנדקרוזר חוסם לך את הדרך עד שיועיל היורש הצעיר לצאת מהבית של החבר ולהכנס לרכב שאבא יושב ומחכה לו. (לפני ה"חליפיות", כאבאגנץ היה רמטכ"ל) ורק אזהשיירה מפנה את הרחוב.

לא שמים דק בשביל שיסתיר משהו, מה גם שהדק היה קיים, רק הוחלפו מתוכו לוחות להבנתי.

זה נקרא להעמיס הוצאה פרטית על הציבורית, דיי דומה למה שטענו נגד שרה בנושא הכביסות.

כשאתה סולל כבילה בין עמודים ותוספות שונות בגינה אתה פותח את הדק 😉

אבל בא נניח את זה בצד, זה לא הדיון.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לא שמים דק בשביל שיסתיר משהו, מה גם שהדק היה קיים, רק הוחלפו מתוכו לוחות להבנתי.

זה נקרא להעמיס הוצאה פרטית על הציבורית, דיי דומה למה שטענו נגד שרה בנושא הכביסות.

תשמע לא מכיר את בנט, ואולי אני נותן לו יותר מדי קרדיט, אבל הוא לא עשה עליי רושם של אחד שאין לו ארנק ואין לו כרטיס אשראי.
נראה לי שאם הוא היה רוצה לשפץ את הבית הוא היה עושה את זה פשוט ולא היה מחכה לרגע שהוא יהיה ראש ממשלה עם 6 מנדטים, כי בוא... מי שבדרך כלל דוחף לשיפוצים זו הגברת והיא חשבה שהוא יהיה ראש ממשלה אולי בעוד 10 שנים, אולי. היא עדיין לא מאמינה שהוא אשכרה ראש ממשלה, זה לא היה תסריט אצלה.
אתה רוצה להגיד לי שהיא הייתה מחכה 10 שנים לשיפוץ? כבר ראינו שהיא עושה מה שנראה לה לנכון. רוצה לטוס טסה, גם אם מבלבלים את המוח על איזה ווירוס בשקל וחצי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 שעות, Pika007 כתב:

לכן אני טוען שצריך למקם את זה קרוב לרצועה. תקיפה של כור גרעיני "ליד הבית" פשוט תהווה איום של משבר קטסטרופלי בעזה, כזה שיגרום לכל המבצעים הצבאיים להיראות כמו בדיחה.

אני בספק שהם חסרי שפיות ברמה כזו.

כי הפלסטינים לא הורגים אנשים שלהם בשביל לייצר כותרות כאילו ישראל הרגה אותם?!

או הורגים פלסטינים כדי להרוג יהודים?

אתה מסתכל על זה בפרספקטיבה לא נכונה, שלך, של תרבות שמקדשת חיים.

לפני 14 שעות, zaf כתב:

נכון, ועדיין יש רכב מלווה  מאחורי הרכב השרד.

יותר מאחד.

לפני 14 שעות, zaf כתב:

צודק, אני נעשה עילג עם השנים. 

אגב גם אני גר ברחוב ללא מוצא, וחבר קרוב של הגנצעיר גר לידי. לא נעימה החסימה שאתה מגיע הביתה ורוצה לחנות ולנדקרוזר חוסם לך את הדרך עד שיועיל היורש הצעיר לצאת מהבית של החבר ולהכנס לרכב שאבא יושב ומחכה לו. (לפני ה"חליפיות", כאבאגנץ היה רמטכ"ל) ורק אזהשיירה מפנה את הרחוב.

וזה עוד הפרעה ממש בקטנה נחשב.

לפני 14 שעות, zaf כתב:

כשאתה סולל כבילה בין עמודים ותוספות שונות בגינה אתה פותח את הדק 😉

הדק היה פתוח לפני כן :D לא מדובר במקרה הזה בהחזרה למצב הקודם, אלא שיפור שלו.

לפני 13 שעות, farkash7 כתב:

תשמע לא מכיר את בנט, ואולי אני נותן לו יותר מדי קרדיט, אבל הוא לא עשה עליי רושם של אחד שאין לו ארנק ואין לו כרטיס אשראי.
נראה לי שאם הוא היה רוצה לשפץ את הבית הוא היה עושה את זה פשוט ולא היה מחכה לרגע שהוא יהיה ראש ממשלה עם 6 מנדטים, כי בוא... מי שבדרך כלל דוחף לשיפוצים זו הגברת והיא חשבה שהוא יהיה ראש ממשלה אולי בעוד 10 שנים, אולי. היא עדיין לא מאמינה שהוא אשכרה ראש ממשלה, זה לא היה תסריט אצלה.
אתה רוצה להגיד לי שהיא הייתה מחכה 10 שנים לשיפוץ? כבר ראינו שהיא עושה מה שנראה לה לנכון. רוצה לטוס טסה, גם אם מבלבלים את המוח על איזה ווירוס בשקל וחצי.

אתה כנראה נותן לו יותר מדי קרדיט.

אני גם לא חושב שהוא חיכה עם השיפוץ עד לזה שיהיה ראש ממשלה, אלא שזה לא היה דחוף לו השיפוץ, ואז באו עם הדרישה לעשות שיפוצים לצרכי ביטחון, ואז באה  לבנטים ההזדמנות - "על הדרך" לעשות גם זה, וגם זה וגם זה, אה וצריך גם להחליף כמה לוחות של דק, ואם כבר מרימים בלטות אז נעשה בטון מוחלק וכו'.

אתה מבין איך זה מתגלגל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יותר מאחד.

אתה עוקב אחריו? 😉

וזה עוד הפרעה ממש בקטנה נחשב.

למזלי, בסביבה המיידית, לא היו הפגנות. אלו רק היו טירדה כשהלכנו לחדר הכושר ולמרכז המסחרי , ויותר כשהפריעו בגישה לקופת חולים.

לא יודע כמה אתה הוטרדת, אבל בוא נאמר שמסלולי הטיול עם הכלבות שונו בהתאם. 😜

הדק היה פתוח לפני כן :D לא מדובר במקרה הזה בהחזרה למצב הקודם, אלא שיפור שלו.

אתה ממש עוקב 😁 ביקרת בחצר? חקרת את הקבלן המבצע? 

אני גם לא חושב שהוא חיכה עם השיפוץ עד לזה שיהיה ראש ממשלה, אלא שזה לא היה דחוף לו השיפוץ, ואז באו עם הדרישה לעשות שיפוצים לצרכי ביטחון, ואז באה  לבנטים ההזדמנות - "על הדרך" לעשות גם זה, וגם זה וגם זה, אה וצריך גם להחליף כמה לוחות של דק, ואם כבר מרימים בלטות אז נעשה בטון מוחלק וכו'.

אתה מבין איך זה מתגלגל?

אם אתה מאולץ לבצע שינויי בביתך הפרטי, לפחות שזה יהיה אסטטי ולא איזה טלאי שאחר כך תאלץ לתקן/להסיר ולשפץ בעלות כפולה. 

אישית, לא הייתי מאשר לאף גורם לעשות כרצונו ברכושי הפרטי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 12 דקות, zaf כתב:

אתה עוקב אחריו? 😉

סוג של, יצא יותר מפעם אחת שנסעתי ובדיוק הוא יצא מביתו או חזר אליו עם הפמליה.

לא לדבר על זה שכל המשפחה (חוץ מאשתי כמובן) בקופ"ח מטר ורבע מהבית שלו.

לפני 14 דקות, zaf כתב:

למזלי, בסביבה המיידית, לא היו הפגנות. אלו רק היו טירדה כשהלכנו לחדר הכושר ולמרכז המסחרי , ויותר כשהפריעו בגישה לקופת חולים.

לא יודע כמה אתה הוטרדת, אבל בוא נאמר שמסלולי הטיול עם הכלבות שונו בהתאם. 😜

כאמור אני והילדים בקופ"ח ליד הבית שלו אז הרגשתי יופי.

ועדיין זה בזעיר אנפין לעומת החיים של השכנים של בנט ברעננה בשנה האחרונה.

לפני 14 דקות, zaf כתב:

אתה ממש עוקב 😁 ביקרת בחצר? חקרת את הקבלן המבצע? 

ככה טוענים, ואף אחד לא טרח אפילו לענות - כן, לא, בטעות.

השאירו ככה.

לפני 16 דקות, zaf כתב:

אם אתה מאולץ לבצע שינויי בביתך הפרטי, לפחות שזה יהיה אסטטי ולא איזה טלאי שאחר כך תאלץ לתקן/להסיר ולשפץ בעלות כפולה. 

הפער בין אסטטי ובין לרכב על זה לשידרוג מקיף, הוא כמו שתגרום לתאונה באשמתך (לא אתה, חו"ח) למישהו שיש לו אלטו ישנה, והוא ידרוש שתחליף אותה בקורולה חדשה.

לפני 17 דקות, zaf כתב:

אישית, לא הייתי מאשר לאף גורם לעשות כרצונו ברכושי הפרטי. 

כנ"ל, אבל זה תופעת לוואי של הבחירה שלו להישאר ברעננה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בעיות מהותיות יותר מהשיפוץ בבית של בנט,

כמו למשל הפקקים בנמלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק אחרי זה אל תגיד שאחרים דוחפים בכל הזדמנות את משפחת נתניהו למרות שהם שייכים לעבר.

וחוץ מזה, ביצים זה משהו שהממשלה הנוכחית פועלת כדי למנוע מחסור שלו בחג הקרוב.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

רק אחרי זה אל תגיד שאחרים דוחפים בכל הזדמנות את משפחת נתניהו למרות שהם שייכים לעבר.

וחוץ מזה, ביצים זה משהו שהממשלה הנוכחית פועלת כדי למנוע מחסור שלו בחג הקרוב.

אני כן אומר. כנראה שלא הבנת את הפואנטה. בוא ננסה לחשוב בצורה פחות שיטחית. ניסית להקטין את הבעיה בשיפוץ בית בנט. אני הזכרתי את מידת העשייה של הביצה (נושא שבאמת עלה לכותרות בשנה האחרונה באחד מכלי התקשורת הפופולאריים) כמשל להתעסקות בעניינים שהם באמת לא חשובים. אם מפה לשם הדיון יתגלגל למקום אחר, המתדיינים עושים מעצמם בדיחה.

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה הזאת באמת קטנה לעומת הפקק בנמלים, אתה לא חושב? הפסד שנתי של 14 מיליארד שקל, כמעט 40 מליון שקל נזק ביום ביבוא וייצוא בנוסף לכל ההתייקרות שזה גורם.

במיוחד שלא ידוע באמת כמה כסף יוצא על השיפוץ בבית של בנט והכל ברמת תחקיר סוג ז' מהשכן ששמע את הקבלן שמתאים יותר למדורי רכילות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מצליח להבין אותך.

קודם כל, אפשר לדבר על מה שרוצים.

בוער לך לדבר על השיפוץ בבית של בנט כשאין לאף אחד מושג בתכלס כמה יוצא על זה מקופת המדינה? סבבה. רק מזכיר שגם לפי ההערכות הכי מוגזמות זה כלום לעומת הפקקים בנמלים.

• תוכן חדש...