Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף דור 7 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיהוק אחד גדול הדגם ה'חדש'.

בזמן ששאר היצרנים רצים קדימה ומשתפרים ברוב הפרמטרים בVW עומדים במקום.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

משעממת. מקווה בשביל אוהבי המותג שבדור הנוכחי לפחות שיפרו את עמידות הדאשבורד ושאר החלקים הפיימים. כמעט כל וואגית בערך בת 5 ומעלה שנכנסתי אלייה מראה סמני הזדקנות מוקדמים.

פורסם
שוב אין ג'אנטים מגנזיום מקוריים?

אפילו ביונדאי נותנים

מה קורה ליבואן הזה? מביא רק את הגרסאות הכי בסיסיות?

ואז אנשים נאלצים - להתקין בגולף ג'אנטים סיניים-אבסורד!

בגרמניה מקבלים עם גג חשמלי, חיישנים הקפיים מסביב לכל הרכב וג'אנטים מגנזיום של בורבט או BBS

אוי-אוי-אוי... אין "ג'אנטים מגנזיום" (ועוד איזה ביטוי של פעם...), אבסורד? נו באמת...

We are the Human Race

פורסם
אוי-אוי-אוי... אין "ג'אנטים מגנזיום" (ועוד איזה ביטוי של פעם...), אבסורד? נו באמת...

הסיבה היחידה שזה יכול להפריע לך זה אם אתה מוכר את הרכבים שלהם VW..

אם כבר סוכן של פלוצווגן,לפחות תוריד את התמונה של הגולף ערסים בתמונה!.:lol: :lol: :lol:

פורסם
הסיבה היחידה שזה יכול להפריע לך זה אם אתה מוכר את הרכבים שלהם VW..

אם כבר סוכן של פלוצווגן,לפחות תוריד את התמונה של הגולף ערסים בתמונה!.:lol: :lol: :lol:

שיט! עלית עלי... ואני כבר חשבתי להציע לך מבצע מיוחד על הגולף 7 לעובדי לובינסקי. השאלה אם כשתגיע לעבודה עם הגולף החדשה לא יעשו לך בעיות? גולף ערסים אלק, אם היית יודע מה הסיפור של הרכב הזה היית מזיל ריר...

We are the Human Race

פורסם
פיהוק אחד גדול הדגם ה'חדש'.

בזמן ששאר היצרנים רצים קדימה ומשתפרים ברוב הפרמטרים בVW עומדים במקום.

מה זה עומדים במקום, שלדה חדשה ומהפכנית, חסכון במשקל, אבזור שאין באחרים, חסכון בדלק עם חידוש בתחום הצילינדרים. פשוט קבעון תעשייתי לא ברור.

ומי שכתב על גולף בת 5 מתפרקת - הגיע הזמן לנטוש אמירות שהיו נכונות אולי לגולף של שנות ה- 90 או תחילת ה- 2000. במקרה ישבתי לאחרונה בפאסאט בת 6 ובגולף בגיל דומה. לא נרשמו התפרקויות.

אפשר כן לבקר את עיצוב הפנים, והחוץ, ואת הנסיעה - לאחר שנוהגים בה. ואפשר תמיד לבקר את הגיר עם הבעיות שהיו לו בעבר. אבל קצת רצינות בתגובות לא תזיק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שיט! עלית עלי... ואני כבר חשבתי להציע לך מבצע מיוחד על הגולף 7 לעובדי לובינסקי. השאלה אם כשתגיע לעבודה עם הגולף החדשה לא יעשו לך בעיות? גולף ערסים אלק, אם היית יודע מה הסיפור של הרכב הזה היית מזיל ריר...

לך אפילו 308 לא הייתי מוכר,אולי 107 משומשת..

לפחות היו יודעים שקיבלת כבר רשיון.

הספיק לי לראות את כונס אויר אלא פרארי כדי להבין אותך ב100%!.

פורסם

עיצוב יפה ואלגנטי אין ספק, למרות שהוא שמרני.

מעבר לזה אף אחד לא מכיר, אלא אם כן יש איזה שיפור או שינוי דרסטי באיזה תחום מדור 6.

מעניין יהיה לראות את התמחור, ובעקבות זה עוד יותר מזה את הדיסוננס של רוכשי הגרסאות הבסיסיות , שינסו להסביר מדוע שילמו

תוספת פרימיום על רכב משפחתי טוב מאד, אבל שנמצא בהחלט פלוס מינוס באותו מגרש ורמה של פוקוס/אסטרה/I30 וכו'.

אלא אם כן תהיה הפתעה באזור המחיר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הממממ...

אתה בטוח שאתה מכיר את הגולף של ערסים עם כונס פרארי?

דווקא היו כמה, לגמרי לא ערסים, שהתלהבו ממנה.

מה שכן, הצריכת דלק שלה קטסטרופה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

עדיף שתשאר בתחום הדיטיילינג, אם אתה חושב שהגולף המדוברת היא שיפור נוסח רמאללה ותו לא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חבר'ה, סטיתם לחלוטין מנושא השרשור.

מחכים לעוד פרטים על הגולף החדשה - מחירים וגרסאות...

אולי נציג פליקס החבר בפורום יאות לתת עוד מידע?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לכל החוששים מ-DSG הולכים להביא הפעם גרסאות ידניות?

פורסם

כרגע יצא כל הפרטים אודות הרכב אשר יימכר בישראל נלקח מאתר אוטו.

"כמו בעבר, ימשיך ההיצע להתבסס על גרסאות ה-1.2 וה-1.4 ליטר עם 105 ו-122 כ"ס. גרסת ה-1.2 תגיע עם מתלה אחורי פשוט מבעבר - קורת מתח, בניגוד למתלה רב-חיבורי בגרסת ה-1.4 ליטר.

כמו כן תוצע המכונית בשתי רמות גימור, כאשר גרסת הבסיס תוצע ברמת טרנד-ליין ללא חישוקים קלים, אך עם בקרת אקלים מפוצלת, מערכת שמע מקורית עם צג מגע (אך ללא שליטה מההגה) ובלם יד חשמלי. בגרסה החזקה יותר תוצע גם מערכת מולטימדיה משודרגת שתכלול בלוטות', מסך גדול יותר ושליטה מההגה, כמו גם בקרת שיוט. בכל רמות האבזור תהיינה 7 כריות אוויר. גרסת ה-1.2 תשמור על המחיר הרשמי של הדגם היוצא, כלומר 130,000 שקלים. גרסת ה-1.4 ליטר החזקה יותר התייקרה מעט ותעלה 146,000 שקלים (עלייה של כ-5,000 שקלים).

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29694-%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-%D7%99%D7%95%D7%A6.aspx

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...