Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה באמצע נהיגה או לפעמים על ההתחלה הנורה האדומה בסימון של ההגה נדלקת לי.

הנסיעה רגילה אני לא מרגישה בעיה מיוחדת.(בגדול אני לא מבינה בתחזוקה של הרכב ולפעמים אני מפחדת שאני לא מספיק ערה לבעיות שצצות לי)

מישהו יודע להסביר לי מה זה אומר?או על מה אני צריכה לשים לב בקשר להגה?תודה רבה

פורסם

לאחי יש פיאט פונטו 2003

יש לו הגה כח חשמלי עם אופציה לעיר, כלומר שיהיה יותר רך

הוא אמר לי כששוברים את ההגע עד הסוף ומהירות אז המנוע של הגע כח מקבל מכה ומתכבה כדי שהוא לא ישרף

אני רק יכול לנחש שאת פשוט שוברת את ההגע את הסוף והמנוע מקבל מכה כדי שהוא לא ישרף הוא מתכבה

ואחרי כמה זמן נדלק שוב

אבל זה רק ניחוש שלי.. מקווה שיש פה אנשים שיגידו לך במדיוק

פורסם
לאחי יש פיאט פונטו 2003

יש לו הגה כח חשמלי עם אופציה לעיר, כלומר שיהיה יותר רך

הוא אמר לי כששוברים את ההגע עד הסוף ומהירות אז המנוע של הגע כח מקבל מכה ומתכבה כדי שהוא לא ישרף

אני רק יכול לנחש שאת פשוט שוברת את ההגע את הסוף והמנוע מקבל מכה כדי שהוא לא ישרף הוא מתכבה

ואחרי כמה זמן נדלק שוב

אבל זה רק ניחוש שלי.. מקווה שיש פה אנשים שיגידו לך במדיוק

אני לא עקבתי אבל יכל להיות שאתה צודק. תודה רבה לך

פורסם

ההגה שלך בדרך לסוף חייו, או מוט הגה או המנוע הגה (בדר"כ המנוע)...

מחלה ידועה בפונטו ספייס, היה לי את התופעות האלה בפונטו שהייתה לי, החלפתי מנוע הגה ב700 שקל ונגמר הסיפור.

פורסם

הפתגם אומר שבפיאט כל עוד זה פועל לא צריך לתקן.

בכל מקרה, יש את עופר קצב שהרבה חבר'ה מפורום פיאט אומרים שטיפל להם בעניין ההגה החשמלי במקצועיות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ההגה שלך בדרך לסוף חייו, או מוט הגה או המנוע הגה (בדר"כ המנוע)...

מחלה ידועה בפונטו ספייס, היה לי את התופעות האלה בפונטו שהייתה לי, החלפתי מנוע הגה ב700 שקל ונגמר הסיפור.

הלחצת אותי עכשיו. אתה בטוח במה שאתה אומר?כי אם אני הולכת למוסך אין סיכוי שיגידו לי שזה בסדר

פורסם
הלחצת אותי עכשיו. אתה בטוח במה שאתה אומר?כי אם אני הולכת למוסך אין סיכוי שיגידו לי שזה בסדר

ההגה לא עושה רעש או משו כזה..רק הנורה דולקת לפעמים.

איך באמת יודעים מתי הבעיה היא של המנוי או המוט של ההגה?

פורסם

אם יש מוסך שאת מכירה תיגשי לשם שיבדקו את התקלה במחשב

באיזה תדירות הנורה נדלקת ? אם את לוחצת על כפתור CITY את מרגישה שההגה נהיה יותר רך ? לא שומעת רעשים בזמן שאת מסובבת את ההגה או מרגישה התנגדות ?

גרנדה 2007 רובוטית, לנסר קלאסיק 2009 אוטומטית

פורסם

כן הcity נהיה יותר רך. האמת עד עכשיו הייתי משתמשת רק בו לאחרונה הפסקתי וקצת נראה לי מוזר שזה יותר קשה.אבל זה בתדירות די נמוכה נדלק אז אולי אין לי בעיה..

תודה לכם אני ממש מעריכה

פורסם

גם בגרנדה פונטו שלי יש את פונקציית ה CITY ואני לא משתמש בה כלל, בעיקר בשל החשש שהיא תאיץ את הבלאי של מנוע ההגה החשמלי וההחלפה שלו, כאמור, כרוכה בלא מעט מרשרשים. בדורות של הפונטו ספייס כבר נטען לא פעם ששימוש במצב CITY מקצר באופן משמעותי את חיי המנוע של ההגה.

למיטב זכרוני, יש גם משתמש בפורום שברשותו SPICE עם התקלה הנ"ל והנורה דולקת לו כבר שנה, אם לא יותר והוא נוסע רגיל. אפשר להזניח, אפשר לטפל - כפי שצויין כאן, יש את עופר קצב שעושה את העבודה בעלות נמוכה יותר מזו של מוסך מורשה.

פורסם

למיטב זכרוני, יש גם משתמש בפורום שברשותו SPICE עם התקלה הנ"ל והנורה דולקת לו כבר שנה, אם לא יותר והוא נוסע רגיל.

אני לא זוכר אם ראיתי את זה בפורום פיאט או כאן, אבל היה מישהו שסיפר שהנורה דלוקה אצלו שנתיים והכל פועל כרגיל.

אולי יש מומחים שיוכלו להגיד אם דחיית התיקון תעשה אותו יקר יותר כשיגיע הזמן שלו להיות הכרחי?

אם זה לא כך, אין בעיה להמשיך לחיות עם הנורה הזאת עוד הרבה זמן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...