Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שאל את עצמו את זה פעם?

אני פשוט לא מצליח להבין את זה.

הרי הרבה יותר קל לדרוש ממעסיקים להוציא את כל העובדים בקבוצות להצבעה באזור העבודה מאשר לגרום לאנשים לצאת מהבית!

ולמרות זאת, המדינה מוכנה לממן יום עבודה מלא לכל בנאדם רק שלא ילך לעבודה על מנת שלא יפספס את ההזדמנות להצביע?

ומה הבעיה שאני (לא תושב ת"א) אצביע ליד המשרד בת"א? מה אין מחשבים? אין לי מספר זהות שאיתו אפשר להזדהות?

אני לא יודע כמה אתה או את מרוויחים, אבל המדינה הולכת לשלם לי מחר מאות שקלים רק בשביל עוד קול אחד בודד ללפיד.

אמנם אני נורא שמח שיש יום חופש אבל ברמת מדינה זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות, אולי בגלל שיש "עודף" של 39 מיליארד שקלים אז מחליטים להתפרע ולפנק אותנו? :lol:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אין מחשבים? אין לי מספר זהות שאיתו אפשר להזדהות?

הצבעת פעם? ראית איך מזהים? לכל קלפי יש ספר קלפי ורק מי שמופיע באותו ספר יכול להצביע באותה קלפי, היוצאים מהכלל הן קלפיות צבאיות.

גם עם השיטה הזו מתים מצליחים להצביע, אז אתה עוד רוצה שכל אחד יוכל להצביע איפה שבא לו? כולם יצביעו 6 פעמים לפחות...

פורסם

אם אתה מצביע ללפיד זה באמת ביזבוז :)

עוד חוק שנשאר משנות אנו באנו, בדיוק כמו שצריך להצביע בקלפי שבחרו לך.

שימו מחשבים, ותקשורת ושכל אחד יצביע איפה שבא לו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קודם כל המדינה לא משלמת לאף אחד אלא המעסיקים.

שנית, הסקטורים שמצביעים ב120% לא עובדים כל השנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה לא עובדים ביום הבחירות?

כי אנחנו מדינה של עצלנים ותחמנים ובמערכת הבחירות מעורבים הרבה אינטרסנטים המעוניינים לשלשל לכיסם מעות והרבה וללא מאמץ.

להזכירך, כיום שולחים חלליות למאדים; לא מסובך להקים מערך של הצבעה ממוחשבת. אני יודע שיש מדינות אשר בהן ניתן להצביע אינטרנטית. זה לא כל כך מסובך ואין אפשרות לכפל או כפליים. פשוט מישהו מעוניין שהמצב ישאר כפי שהוא.

פורסם

אני עובד, משלמים 200% באותו יום.

58,448,000 זהו סכום השכר שישולם על ידי ועדת הבחירות המרכזית לעובדי יום הבחירות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש את האתר הבא: כל-זכות

1.מי שעובד ביום הבחירות עשוי להיות זכאי לשכר בגובה 200% או לשכר רגיל ויום חופש עבור אותו יום

2. עובדים שנתבקשו על ידי מעבידיהם לעבוד ביום הבחירות לכנסת והסכימו, למרות שאינם משתייכים לנותני השירותים הציבוריים שקבעה ועדת הבחירות. במקרים אלו ייתכן שהעובד והמעביד יסכימו על שכר הגבוה מ-200%.

פורסם
זו זכות שהיא חובה

וזו דמוקרטיה...

אגב

אני לא הצבעתי מימי וגם הפעם אני לא נותן את בתולי לאחד הגופים והאינדבידואלים שבמבחר המשובח בבחירות כיום

נ.ב. עלות תעמולת הבחירות יכלה לסדר יפה כמה צרות פיננסיות למדינה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה פשוט מגעיל לראות את כל ההתנהלות והתפרסות הזאת של כל אותם ראשי מפלגות שפשוט מתחננים לקולות בשביל להגיע לשלטון ולהושיב את התחת שלהם על "כס המלכות".

פורסם

אני עובד, מקבל 1000 ש" על 15 שעות עבודה ועוד מקבל שעתיים הפסקה ללכת לממש את זכותי להצביע וגם על השעתיים האלו אני מקבל תשלום. (מאבטח בקלפי)

פורסם

מי שלא הולך להצביע נותן לאחרים לקבוע לו איפה הוא חי ומה תהיה איכות חייו.

לא משנה למי מצביעים, חייב ללכת להצביע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...