Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את עניין הצדק, נעזוב.

קיבלתי ממתנדבי "אור ירוק" דו"ח חנייה באיזור טעינה ופריקה.

אחרי ששיגלתי להם את הראש, שזה הדבר הכי יעיל שהם יכולים לעשות במקום לתפוס עברייני תנועה, קיבלתי דו"ח על סך 250 שקל ללא הצגת רישיון נהיגה.

בדו"ח עצמו מצויינים הפרטים, ורשום רק "רכב פרטי בצבע כחול" עם ספרה 6 בלוחית הרישוי שנראת בדו"ח כ-0 עם ספק כבד שזה בכלל 6.

אני יכול לשכוח מהדו"ח?

פורסם

בוא נעזוב את עניין הצדק (למרות שהדו"ח נשמע מוצדק), ונהייה מעשיים:

מה חשוב מה כתוב בדו"ח? אתה מתכוון להכחיש את העבירה? אתה רוצה להגיע לביהמ"ש, שם יקרא המתנדב להעיד?

:turn-l:
פורסם

אם לא תשלם הדוח יכפיל את עצמו.

יש שם גם את סוג הרכב צבע ודגם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תעלה סריקה/ צילום של הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה, מצחיק אבל אני פרימיטיב קצת. אין לי סמארטפון או סורק.. ואני מתקשה לאתר.

במידה אני פונה למחלקת חניה עם הדו"ח עליי להזדהות? חשבתי להכשיל את הפקיד ולתת לו לנחש.

בכל מקרה אעשה מאמץ לעלות תמונה

פורסם

אולי במקום לנסות להתחמק מהדו"ח תשלם אותו כמו גבר? אף אחד פה לא ייעץ לך איך להתחמק מתשלום דו"ח. אם היית מספיק גבר להפריע לתנועה ולבצע עבירה תהיה מספיק גבר לעמוד בעונש.

פורסם

לא בא לי לממן גורם על משהו לא מוצדק. והאוטו חנה מאחורי משאית שתפסה את כל המקום וממש לא הפרעתי לתנועה.

אם אין לך מה לתרום לשרשור, אתה יותר ממוזמן לבקר בשירשורים אחרים ולא פה.

יש עוד המון פרטים, אבל כמו שהבנת לא חשקה נפשי לשתף אחרים בקיטורים שלי.

פורסם

מה נגיד לך - אולי תתחלק בתשלום הדו"ח עם נהג המשאית...:wink:

תחליט רק אם אתה עוזב את עניין הצדק (כמו בהודעתך הראשונה), או שאתה מתכוון לחפש אותו ולהוכיח בבית משפט ( שזה רק מה שיכול להציל אותך מתשלום הקנס. בספק אם תזוכה, לדעתי) או לשלם ולשכוח מהנושא (שכן חבל לפעמים על כל הטרחה, העצבים והזמן, במיוחד אם הסיכויים אינם לטובתך).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם הדו"ח ניתן כדו"ח מדבקה ולא מופיעים בו פרטיך, על המשטרה לשלוח את העתק הדו"ח בדואר לאחר כשלושה חודשים עם סכום הקנס המקורי (כדי למנוע מצבים שבעל הרכב לא יודע שקיבל דו"ח ויקבל קנס פיגורים וריביות).

לכן, כדאי לחכות לתום שלושת החודשים ולראות האם מתקבל דו"ח בדואר או לא.

אם תגיע דרישה לתשלום, הרי שלא היתה טעות במספר הרכב ועליך לשלם את הקנס הנדרש.

אם לא תגיע דרישת תשלום, אז כנראה שאכן היתה טעות במספר הרכב והמשטרה לא יכולה לאתר את העבריין ואתה תזכה מן ההפקר.

בנימה אישית, אכן עברת עבירה ומטרת הפורום הזה היא לא רק לתת לך תשובות לשאלות שלך אלא גם לתת במה לדעות של אנשים אחרים, גם אם הדעות לא מוצאות חן בעיניך.

אכן עברת עבירה ואתה אכן מחפש דרך להתחמק מהעונש.

זה מה שנקרא לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

יכול להיות שהפעם זה הצליח לך (אם אכן היתה טעות במספר הרכב). השאלה היא האם אתה לומד מהנושא איך להתנהג בפעם הבאה.

פורסם

תמיד לומד.

זה לא אומר שכל תקופות הלימוד שלי צריכות להיות יקרות. אם יש אפשרות לקחת ביס מהעוגה, ולהשאיר אותה שלמה - זה לגיטימי לעשות כך שישנה אפשרות.

אגב - הרכב היה שכור, זה משפיע איכשהו על מה שאמרת?

פורסם

כן - אם המשטרה תשלח את הודעת הקנס היא שלח לחברת ההשכרה, אשר יכולה לשלם ולחייב את כרטיס האשראי שלך, אולהעביר אותה אליך. בשני המקרים תחוייב בעמלה של כמה עשרות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...