Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב לאחר טיפול שעשיתי לרכב (מאזדה 323 1600) באופן עצמאי שבהתנעה בבוקר כשהמנוע קר יוצא לי עשן לבן מהאגזוז ממש כמו ענן ויש ריח של שמן שרוף.

לאחר נסיעה שהרכב חם כבר אין את התופעה של ענן לבן, כמו כן הסחיבה של הרכב מצויינת.

בדקתי שמן ומים ולא חסר.

מה יכול להיות הגורם לתופעה-האם מנוע, שסתומים או שהשמן לא טוב.

תודה.

פורסם

עשן לבן יכול לנבוע בימים קרים מהצטברות של טל במערכת הפליטה. כדאי שתבדוק שוב את הריח לפני שנתייחס פה לשריפת שמן במנוע. מקווה שלא שמת שמן מעבר לנדרש (כ-3 ליטר).

פורסם

קרה לי אותו הדבר באופל קורסה שלי.

לקראת סוף הטיפול, המכונאי לא ידע כמה שמן לשים ולכן שם יותר שמן ממה שצריך ובהנעה הראשונה המוסך התמלא בענן סמיך של עשן שנבע כמובן משריפת שמן.

לאחר נסיעה של 15 דקות הבעיה נפתרה וגם לא היה עוד ריח מוזר מהאגזוז.

נסה ליסוע ברכב למשך אותו הזמן.

פורסם
אם יש יותר מדי שמן במנוע עדיף להוציא אותו ולא לנסוע עד שישרף זה לא פיתרון.

חברים שלום,

קודם כל אין יותר מדי שמן במנוע, יש בדיוק לפי המדיד.

עניין העשן קורה רק כשהמנוע קר ויש ריח של שמן שרוף, בזה אין ספק.

לאחר נסיעה כשהרכב כבר חם אין עשן.

הרכב כבר עבר 1000 ק"מ מהטיפול.

קוריוז קטן-השבוע נגשתי לטסט והרכב נכשל בבדיקה של גזי פליטה ב- CO2,

כרגיל המוסך צריך להרוויח קצת כסף אז נאמר לי שתוסף יפתור את הבעיה אז שמתי (בליבי ידעתי שזה לא יעזור).

נכנסתי שוב לבדיקה חוזרה והפלא ופלא עבר את הבדיקה של הגזים רק שהפעם הבדיקה לא בוצע ב- 2500סל"ד כמו שבוצע בראשונה.

בקיצור תסיקו לבד מסקנות לגביי המכון.

לפי מה שקראתי בפורום כנרא ה מדובר במחזירי שמן במובילי שסתומים.

האם הדאגנוזה נכונה? או שמדובר במשהו אחר יותר קטסטרופלי?

האם למישהו יש מושג כמה יעלה תיקון (כולל חלקים) במידה ואני הולך רק עניין מחזירי השמן?

לתשובות אודה.

פורסם

סיכוי טוב - אטמים של השסתומים.

כאשר הרכב קר אז יש בריחה של שמן לתאי השריפה ואחרי שהרכב מתחמם קצת אז האטמים מתרחבים מספיק, ואז כבר אין בריחה של שמן וזה חולף.

1000-1500 ש"ח בערך לתקן.

• תוכן חדש...