Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני מתלבט לגבי רכישת הרכבים הנ''ל, כיום הצרכים הם כדלהלן:

אינני נוסע הרבה כ"כ, כ- 1000 ק"מ לחודש, אולם מרביתם בנסיעה בינעירונית, חשוב לי שהרכב יהיה חזק ונוח לנסיעות ארוכות.

תא מטען גדול, צריכת דלק שפויה יחסית, מרווח.

בתקציב סביב 20000 ש"ח, חשבתי על המונדאו מהשנים הנ''ל, אופציה שניה היא האקורד האנגלית מנוע 1.8,

מי מביניהם אמינה יותר? בטוחה יותר? חסכונית יותר?

לתשובתכם אודה, ואשמח לקבל עוד רעיונות.

פורסם

באקורד נהגתי קצת ומעט, זכור לי בעיקר מושב צר ולא נוח.

בנושא האמינות, הונדה מייצרת מכוניות אמינות למדי ככלל, אני שמעתי על שני מקרים (מתוך 2 אנשים עם מכוניות כאלה שאני מכיר) על גיר שלא שרד מצופה ויקר לתיקון.

אם הייתי במקומך אין לי ספק שהייתי קונה פיז'ו 406 עם מנוע 2000, יצא לי לנהוג בכמה כאלו כמה פעמים ומאוד נהנתי, רכב שהוא גם נוח מאוד בנהיגה נינוחה וגם יודע לפרגן לנהג הספורטיבי, היא לא חזקה מאוד אך נותנת הרגשה של חבילה מאוד מאוזנת.

רוב הבעלים של פיז'ואים כאלה היו מרוצים גם מהאמינות, היו מעטים שלא.

לחובתה יש לציין גם כן גיר אוטומטי עם מוניטין פשוט לא טוב ורמת בטיחות פאסיבית לא יותר מסבירה, יחסית למתחרותיה.

במקום השני המונדאו או סובארו B4 ידנית, אם בא בחשבון....

פורסם

מונדאו רכב חזק ומעולה ונוח אבל זולל דלק עושה 1/6-7 אצל רוב הנהגים.

לגבי אמינות אקורד יותר אמין ( הרבה אנשים אומרים שמונדאו אינו אמין).

פורסם

תודה על התגובות.

1 ל 6/7, זה נתון של עירוני/בינעירוני?

כמה צורכת ההונדה?

דבר נוסף, באותו מחיר אפשר להשיג מונדאו חדשות יותר מההונדה.

מה בענין הפיז'ו, אמינות? צריכת דלק?

פורסם
תודה על התגובות.

1 ל 6/7, זה נתון של עירוני/בינעירוני?

כמה צורכת ההונדה?

דבר נוסף, באותו מחיר אפשר להשיג מונדאו חדשות יותר מההונדה.

מה בענין הפיז'ו, אמינות? צריכת דלק?

מדובר בצריכה עירונית מחוץ לעיר אני חושב שהוא מגיע ל 9 או 10.

את האקורד עושה 8 לרוב.

את הפיז'ו תהיה בעייתית כמו שאר הצרפתיות אחרי 5 שנים מתאריך העלייה על הכביש.

אבל באיזה דגם מדובר 407-607?

אולי שתחפש אוונסיס אבל אתה צריך להוסיף קצת בשביל לקבל 2002/3.

פורסם

מונדאו עד שנתון 2007 רכב חזק? - עגלה עצלה זה כל מה שיש לי לאמר, עגלה נוחה ויפה לפחות.

האוונסיס תעשה ממנה צחוק בכל מה שקשור לכוח ולמען האמת מדגם 2003 עד 2008 גם מבחינת נוחות היא פשוט נהדרת - שווה את ההשקעה.

אני הייתי בוחר באקורד או באמת מנסה למצוא פיג'ו 406 2 ליטר, באמת רכב שנותן תמורה יפהיפיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שמעתי דברים שליליים גם על האקורד האנגלית על הגיר הטיפטרוניק שלה, וגם על מונדאו עם תקלות יקרות שאנשים נפטרים ממנה בזול בגלל זה.

תחפש לדעתי טויוטה אוונסיס, הונדה אקורד לא אנגליה, סובארו B4, ניסאן מקסימה.

פורסם

תודה לכולכם על התגובות, פורום נהדר.

לגבי המקסימה, קשה מאוד להשיג עם נתונים שפויים, פחות מ- 200 אלף ק''מ.

הסובארו, יש לי איזו דעה קדומה, על עלויות אחזקה, מחבר שהחזיק אחת כזו ולא גמר לקלל.

האוונסיס, זו הצעה טובה, אולם קצת מעל התקציב, נראה מה אפשר לעשות בנידון.

המונדאו והאקורד האנגלית, בזכות "מעלותיהם", נהנות ממחיר מגוחך, ויש אקזמפלרים שמורים ללא הרבה ק''מ.

ההתלבטות, האם לשלם פחות במחיר הקניה, ולהמר על הגיר באקורד האנגלית, או באמינות של המונדאו, או להשקיע עוד כמה אלפים טובים עבור האוונסיס.

לתשובתכם אודה.

פורסם
תודה לכולכם על התגובות, פורום נהדר.

לגבי המקסימה, קשה מאוד להשיג עם נתונים שפויים, פחות מ- 200 אלף ק''מ.

הסובארו, יש לי איזו דעה קדומה, על עלויות אחזקה, מחבר שהחזיק אחת כזו ולא גמר לקלל.

האוונסיס, זו הצעה טובה, אולם קצת מעל התקציב, נראה מה אפשר לעשות בנידון.

המונדאו והאקורד האנגלית, בזכות "מעלותיהם", נהנות ממחיר מגוחך, ויש אקזמפלרים שמורים ללא הרבה ק''מ.

ההתלבטות, האם לשלם פחות במחיר הקניה, ולהמר על הגיר באקורד האנגלית, או באמינות של המונדאו, או להשקיע עוד כמה אלפים טובים עבור האוונסיס.

לתשובתכם אודה.

עדיף שתשלם כמי אלפים טובים ולקנות אוונסיס או מאזדה 323 לאנטיס במקום קניית אקורד אנגלית או מונדאו כי אולי שתתקע בבעיות אינסופיות ותשלם הרבה כסף וכשאתה בא למכור אתה מתקשה או מוכר במחיר של 10 אלף ש"ח.

אבל למה לא תחפש הונדה יפנית?

פורסם

תשקיע עוד כמה אלפים באוונסיס במצב טוב ואתה תרוויח על הדרך גם מוסכים נהדרים עם שירות מצויין ופריסה נהדרת.

זה גם דבר מאוד חשוב, למעלה מעשר שנים עם טויוטות במשפחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני שמעתי על שני מקרים (מתוך 2 אנשים עם מכוניות כאלה שאני מכיר) על גיר שלא שרד מצופה ויקר לתיקון.

ן....

אני יכול להוסיף עוד 2 מתוך 3 למשפצי הגיר (אחד מהם של ההורים ואבא שלי נוהג ומאיץ לאט לאט).

אתה יכול לחפש גם C5, בד"כ רוב הבעיות כבר תוקנו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...