Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום חמישי אני אמור להגיע ליב"א רמון, שנאמר לי שהיא ממש מול מצפה רמון, וכ-3 דקות נסיעה מצומת הרוחות.

אז עולות לי שתי שאלות:

1. אני יוצא מנתניה, ועקב מזג האוויר הקשה, שקלנו לבטל את האירוע, מישהו אולי יודע איפה אפשר להתעדכן בחסימות כבישים, והצפות ממש בזמן אמת? משהו שהוא לא WAZE?

2. מה לדעתכם נתיב הנסיעה הטוב ביותר, הן מבחינת פקקים (צריך להיות שם בערך ב09:00) והן מבחינת החסימות?

בנוסף אני לא בטוח שאני יודע איפה היב"א ואם מישהו כן, אז אשמח להכוונה מדוייקת, או אפילו הכוונה טובה לבה"ד אחד.

חשבתי לנסוע דרך כביש החוף, אחר כך איילון/כביש 4 (תלוי בגשמים), ואז לכביש 40, ומשם כל הזמן עד לצומת הרוחות. (ומשם אין לי מושג לאן, ימינה? או ישר לכיוון מצפה רמון?).

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חיפאי - מסלול כזה אני עושה דרך כביש 6 עד כביש 40 ואז דרומה לכיוון מצפה רמון. אני לא יודע מה הדרך הטובה ביותר לעבור את באר שבע כיון שכבר כמה שנים לא עברתי בה.

מכל מקום - היציאה לבה"ד 1 פשוטה מאוד - מספר קילומטרים לפני מצפה רמון יש פניה ימינה (מערבה), את הבה"ד תראה בעמק ואת היב"א על ההר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה.

אחרי הפנייה ימינה, לוקח הרבה זמן לראות את הבה"ד/יב"א?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אין לך באמת הרבה אופציות באזור הזה של הארץ.

אם אתה צריך להיות במצפה בשעה 9 תצטרך לצאת ממש מוקדם מנתניה, להערכתי במסלול שציינת תצטרך לצאת בסביבות 6 בבוקר כדי להגיע בזמן. אם תעלה על כביש 6 תעקוף כנראה חלק ניכר מהפקקים של גוש דן ותוכר להרוויח עוד איזה חצי שעה של שינה. לשיקולך.

בכל מקרה, דרך המלך היא לעלות על כביש 6 מהר ככל שניתן (ממחלף שורק דרומה הוא חינמי לחלוטין) ומשם על כביש 40. שים לב שבצומת גורל אתה פונה ימינה לכביש עוקף ב"ש ומשם ישר עד צומת הרוחות.

אין צפי להצפות בכביש הזה, הוא בדרך כלל לא מוצף אבל לך תדע מה יהיה. כרגע התחיל לרדת מבול באזור ב"ש אז ייתכן שיהיו הפתעות. חסימות בזמן אמת אפשר לשמוע בגלגל"צ או ב-waze.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי דעתי (בהנחה ואתה לא עולה על כביש 6 מאזור נתניה) הכי טוב זה לנסוע על כביש החוף עד איילון (ואחרי זה להשתלב לכביש 4)/כביש 4 (תתעדכן בוייז מאיפה הכי מהר), בכביש 4 לנסוע עד מחלף אשדוד ולרדת לכיוון באר שבע (יהיו לך 2 יציאות אחת אחרי השנייה, הראשונה היא לאשדוד והשנייה לכיוון ב"ש וכביש 41 ובה אתה יוצא, רק תיזהר לא לעוף אל תוך הגדר בעיקול), להמשיך עד צומת גדרה (צומת T) לקחת שמאלה ואז ישר ימינה לכביש 7, ואחרי כמה קילומטרים לעלות על כביש 6.

תיסע על 6 עד שהוא נגמר ותשתלב לכביש 40 ותמשיך עליו כל הזמן (תעקוב אחרי השילוט) עד שתגיע לצומת הרוחות, ושם אתה לוקח ימינה ואז כבר תראה את היב"א על ההר (אתה תעבור כמה קילומטרים לפני זה את כלא נפחא, וממש לפני צומת הרוחות יהיה לך עיקול רציני ימינה בירידה, קשה לפספס).

פורסם

תודה לכולם על התגובות. אני מעריך את עזרתכם מאוד.

גדי, תודה על התיאור המפורט, אני מכיר את אזור רחובות גדרה מעולה, וזה היה חלק ניכר מהתכנון שלי, לרדת במחלף שורק לכביש 6 לכיוון דרום, ומשם לכביש 40. התכנון שלנו הוא לצאת מנתניה ב-6. מניסיון של הרבה נסיעות עד שורק, אם לא יהיו פקקים ניכרים בגלל מזג האוויר, בשעה 07:10 בערך כבר אהיה במחלף שורק, ומשם אני מאמין שתוך שעה וארבעים נגיע, למרות שגם אם נגיע ב09:20 זה לא נורא, זה פשוט על הקשקש.

צביקה, בגורל הפנייה היא שמאלה, כדי להימנע מכביש 406 והכניסה לתוך באר שבע, לא? או שמא כבר בנו שם מחלף, והעלייה אליו היא ימינה?

פורסם

כביש 40 הוא כביש די ישר.בכל זאת יש מלכודת אחת - בצומת טללים (מיד אחרי משאבי שדה) צריך לפנות שמאלה. המשך ישר יקח אותך לגבול מצרים. כמוכן בצומת חלוקים (לפני שדה בוקר) לפנות ימינה. פניה שמאלה תביא אותך לירוחם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל תודה, את אזור טללים וחלוקים אני מכיר היטב, והרבה פעמים בזמן אימונים בצבא היו שם הצפות, ולכן אני חושש שבגלל מזג האוויר נצטרך לבטל את האירוע כולו. חבל שניסע, ובאמצע הדרך נצטרך להסתובב.

הבעיה שלי היא באזור הבה"ד עצמו, וכבר עזרתם לי, אז תודה :)

פורסם

צביקה, בגורל הפנייה היא שמאלה, כדי להימנע מכביש 406 והכניסה לתוך באר שבע, לא? או שמא כבר בנו שם מחלף, והעלייה אליו היא ימינה?

כן, אתה צודק. ככה זה כשאתה חושב על הכל מכיוון דרום לצפון :?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב שבצומת גורל אתה פונה ימינה לכביש עוקף ב"ש ומשם ישר עד צומת הרוחות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2235082&highlight=%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9C#post2235082

אלירן תיזהר, בפעם השלישית אתה חוטף ממני כרטיס אדום

:-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ספריאל תודה, את אזור טללים וחלוקים אני מכיר היטב, והרבה פעמים בזמן אימונים בצבא היו שם הצפות, ולכן אני חושש שבגלל מזג האוויר נצטרך לבטל את האירוע כולו. חבל שניסע, ובאמצע הדרך נצטרך להסתובב.

הבעיה שלי היא באזור הבה"ד עצמו, וכבר עזרתם לי, אז תודה :)

שמע, אני נסעתי בכבישים האלה במשך שנתיים (על בסיס שבועי ולפעמים על בסיס יומי), ולא זכור לי שהכבישים נסגרו עקב הצפות (למען האמת אני זוכר מקרה אחד שבו הכביש נסגר מסיבה כלשהי באזור נפחא או באזור צומת הרוחות, אבל אני לא זוכר מה הייתה הסיבה בדיוק).

יש לך אפשרות ליצור קשר טלפוני עם החמ"ל של היב"א או של בה"ד 1? אני די בטוח שהם יהיו מעודכנים במצב הכבישים ביום רביעי בערב.

פורסם

כן יש לי אפשרות ליצור קשר החמ"ל, בצורה עקיפה (דרך קצין שאיתו אני נפגש שם). רעיון מעולה, לא יודע למה לא חשבתי על זה :wink:

פורסם
תודה לכולם על התגובות. אני מעריך את עזרתכם מאוד.

גדי, תודה על התיאור המפורט, אני מכיר את אזור רחובות גדרה מעולה, וזה היה חלק ניכר מהתכנון שלי, לרדת במחלף שורק לכביש 6 לכיוון דרום, ומשם לכביש 40. התכנון שלנו הוא לצאת מנתניה ב-6. מניסיון של הרבה נסיעות עד שורק, אם לא יהיו פקקים ניכרים בגלל מזג האוויר, בשעה 07:10 בערך כבר אהיה במחלף שורק, ומשם אני מאמין שתוך שעה וארבעים נגיע, למרות שגם אם נגיע ב09:20 זה לא נורא, זה פשוט על הקשקש.

אם נסעת עד כביש 3 אז למה לחתוך לשורק?

תמשיך כבר בכביש 40 כי הזמן עד המחלף הוא יותר ארוך מהזמן שתחסוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפי גוגל מפות ההבדל בין לרדת בשורק לכביש 6 ובין להמשיך לב"ש על כביש 40 הוא שלושה קילומטרים יותר אם ירדת ל-6. לטעמי שווה לעשות את "העיקוף", הוא חוסך רמזורים וכביש מעיק בעיני.

אם מחשבים את הדרך מנתניה, ירידה ל-6 במחלף ניצני עוז או נסיעה רגילה עד שורק - ההבדל הוא בערך 10 ק"מ לרעת כביש 6, בעיני עדיין שווה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מנתניה בטח שווה אבל משורק חסכת רמזור אחד בלבד (יש לך 3 רמזורים עד העלייה לכביש 6 לעומת 4 בכביש 40).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...