Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי שחנה בחניון הבניין שלנו ב חנייה מקורה נפגע מצנור שהתפרק מהצנרת שתלויה בחניון עקב הסערה שעוברת עלינו .

מי אמור לשלם על תיקון הנזק ?

אשתי פנתה לועד הבית . אני עדיין לא יודע מה תגובתו והאם יש לו בטוח .

מה הנוהל וכיצד צריך לנהוג במקרה שכזה ?

הרכב חנה בחנייה האישית שלי והצנור שנפל ממוקם מעל.

תודה

פורסם

בעקרון צריך להחות לבניין ביטוח נגד דברים כאלה. פנו לועד, ובקשו את פרטי חברת הביטוח

לשם הזמנת שמאי, תשלום התיקון וכדומה. אל תשכחו לתעד הכל, רצוי לפני שהרכב זז משם,

שלא יהיו טענות שזה לא מזה.

פורסם

כולי תקווה שבבנין שבו אתה גר יש ביטוח צד ג אר אמור לכסות נזקים מעין אילו.

במידה ואין ביטוח מעין זה נותר רק להגיע להסכמה עם ועד הבית על פיצוי , ואם זה לא עוזר בית דין לתביעות קטנות.

הבעיה העיקרית היא היחסים שיש לך עם הכנים בבית בו אתה גר, אני הייתי נמנע מלתבוע את הדיירים בבית בו אני גר...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תצלם את הרכב והמקום של הנפילה כולל תמונות מכל זוית אפשרית, תפנה לועד הבית, תזמין שמאי מטעם חברת הביטוח ושועד הבית ישלמו לך את ההשתתפות העצמית לפחות. בהצלחה :)

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

תקווה שועד הבית מבוטח או שיש לו מספיק כסף בקופה כדי שללם את תיקון נזקיך (כמובן, לאחר תיעוד ובדיקה על ידי שמאי).

אם הבית לא מבוטח יהיה עליך לדרוש את הכסף מכל בעלי הדירות לפי חלקם ברכוש המשותף (כולל מעצמך!).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח הרכב לא מכסה זאת? (עלות התיקון בניכוי השתפות עצמית)

במה זה שונה נניח מרכב/אדם שפגע ברכב ולא השאיר פרטים?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
ביטוח הרכב לא מכסה זאת? (עלות התיקון בניכוי השתפות עצמית)

במה זה שונה נניח מרכב/אדם שפגע ברכב ולא השאיר פרטים?

ביטוח מקיף יכסה, אבל נרשמת תביעה לחובת הנהג (לא משנה מי אשם, המונה זז), הוא ישלם ב-3 השנים הבאות פרמיה גדולה יותר, מסתכן בעלות גבוהה אם תהיה עוד תביעה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...