Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audison bit 1

Music_fanat
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתר שלהם גרסאת התכנה היא עדיין ה1.5 אבל אני יודע שהם הוציאו גרסאת חומרה שנוספו לה האותיות SIP או משהו כזה לחומרה האחרונה שיצאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אנשים ששאלתי, אומרים שיש תיקון באגים ורעשים..

הביקורות על המוצר היו כל כך טובות, לא דובר על שום באגים או רעשים.

אדי , הבעיות הללו מוכרות לך?

פורסם

לגבי הביט1

בגרסאת האב טיפוס שבעצם הייתי בעלים של אחת שבדיוק יצאה את פס הייצור הראשון - היו בעיות מרגיזות מאוד.

היו רעשי סנכרון בווליום מאוד נמוך בין הDRC לביט1

הDRC עצמו נשרפו לו כמעט כל הפיקסלים.

היו באגים בTC ובקרוס אובר שאיפסו חלק מההגדרות בTC ובאקולייזר במצבים מסויימים

הביט1 לא היה נכבה אם הייתי מכבה ומדליק את הHU לפני שהביט1 עצמו הספיק להכבות - והיה צריך לנתק לו קונקטור כוח.

אבל כל התופעות האלה הסתיימו בעדכון קושחה שהם הוציאו ובעדכון תוכנה ל1.5 עוד על גרסאת החומרה הראשונה.

היום אני עם מכשיר שהוא גרסאת חומרה חדשה יותר - המקורי הוחלף בעקבות שריפת המסך של הDRC ושריפת שקע הUSB ככל הנראה בגלל תאונת עבודה :-D

הביט TEN הוא גרסא עם 5 יציאות סה"כ ולא 8 ולכן לא תומך ב:

א. סאב וופר במצב סטריאו

ב. סנטר

ג. מערכת 4WAY אקטיבית

הDRC שלו הוא אופציונלי בתוספת תשלום ויש לו רק שני זכרונות אבל היתרון שלו הוא היכולת לברור בין מקורות - אמנם ניתן לבחור מאיזה מקור רוצים לעבור בעזרת חיווט נכון של הצמה של הTEN או בעזרת חיבור המחשב.

בקרת הקליפינג שלו היא אנלוגית אבל מצויינת וגם יכולת הדה-אקוליזציה של יחידת המקור שלו היא מצויינת

הTEN הוא מכשיר שהייעוד העיקרי שלו הוא אינגרציה עם מערכות OEM והתכנון שלו נפלא בשביל זה.

הTEN D זה בסה"כ הוספה של כרטיס DAC לDSP של הTEN ומקנה לו כניסה ויציאה אופטית וSPDIF

הTEN זול יותר ועולה באזור ה2K שקלים והוא פרוססור נהדר! - מותקן בB4 של אבא שלי ועושה עבודה פנטסטית

התכנה שלו הרבה יותר טובה מזו של הONE והיא מהירה יותר, הרבה יותר מהירה!

יתרון נוסף שיש לTEN הוא היכולת לבחור בסלופ משתנה בין קצוות פילטר בנד-פאס.

אם אין לכם כוונה ללכת לכוון של מערכת 4WAY או סאב בסטריאו או רמקול סנטר - אני לא רואה שום סיבה לשלם על הONE.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עד כמה שזכור לי דרך התוכנה אתה תראה את הפרטים.

בDRC - אם הAUDISON מודפס עליו ולא מוטבע כתבליט - זה הDRC הישן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...