Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את היטי אני קונה, באיזו קונסטלציה איני יודע..

אם אתה נעול על הרכב שאתה רוצה זה כבר חצי דרך לפחות..:wink:

אני קניתי לפני קצת יותר מחודשיים ייטי ומבסוט עד הגג.

אם אתה מעוניין לקבל מחיר הכי זול בוודאות, הסוכנות שקניתי דרכה מתחייבת להתחרות בכל הצעת מחיר כתובה שתציג. (כך לפחות זה היה אצלי, הבאתי הצעה כתובה מאולם תצוגה וקיבלתי עוד 3000 שח הנחה שאין מצב בעולם שהייתי מוציא אותה אחרת.)

אם אתה מעוניין אז חפש בגוגל "ביג ליס"

בהצלחה בכל מקרה

פורסם
לא יודע אבל לא אתפלא אם הסוכן ברעננה הטעה אותי ,היו כמה דברים שהוא לא היה מודע אליהם.

הרכב אגב מרגיש נפלא

סוכנים בהחלט יכולים לתת מידע שגוי בין אם מתוך רצון למכור בכל מחיר ובין אם מחוסר שליטה בחומר. אם אתה זוכר, לפני כמה חודשים היתה כתבה בטלויזיה ביוזמת מגזין אוטו על רמת אנשי המכירות באולמות התצוגה והיתה שם גאונה אחת שאמרה ללקוח שיש למכונית ESP גבוה...

פורסם
יכול להיות שהטעו אותי ואכן מדובר באביזר חיצוני ? נאמר לי שמדובר בתוספת בלתי נראית לעין האנושית.

רועי אתה יכול להבהיר את העניין ?

יש מערכות שמגיעות בדגמים מסוימים שבהם ניתן להתקין דיבורית מקורית(יטי אלגנס וסופרב)

אבל ברוב הדגמים לא ניתן או לא משתלם בגלל העלות ובגלל שלא ניתן לשלוט על קבלת והוצאת שיחות מהרדיו אלא רק מהסלולאר-לכן האופציה של הדיבורית בורי היא הזולה והמשתלמת ביותר.

הדיבורית עצמה היא אכן פנימית וכל רכיביה שתולים בדשבורד,

יחד עם זאת יש יחידת בקרה קטנטנה שמיועדת לאפשר קבלה ושניתוק שיחות וכמו כן שליטה בווליום בלי לגעת סלולאר.

פורסם
1. לא לפי הסוכן.. אם אני לא טועה תמחרו את ההתקנה בכ - 1,300 ש"ח.

2. משעשעת אותי העובדה שהם מתמחרים את הטבת הבלוטוס בכ - 3,800 ש"ח.

בכל מקרה, אנסה את מזלי בסוכנות אחרת... את היטי אני קונה, באיזו קונסטלציה איני יודע..

האם רכשתה ?

איזה הטבות ניתנו לך בסופו של דבר?

• תוכן חדש...