Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מישהו יודע לפרט על הנדון ?

אני מעוניין ברכישת סקודה YETI ELEGANCE 1.2 ומעוניין לעבות את הרכישה עד כמה שאפשר.

ייעוץ יתקבל בברכה.

פורסם

שווי ההטבות שתיארתה שווה 5000 + 1200 איתורן + 400 קודן + 300 דיבורית , חישני נסיעה לאחרו לא רלוונטי מגיעים כסטנדרט

באקספירנס.

שווי כולל כ 7000 ש"ח,

מבצע טוב בהחלט

פורסם

אני אשאל פה כי לדעתי לא שווה לפתוח בשביל זה שרשור חדש:

לכבוד 2013 אני יודע שהם עושים את המבצע הנ"ל בסקודה, וראיתי באתר של סיאט שיש מבצע על איביזה 1.2

מישהו יודע אם קיימים מבצעים כלשהם גם בפולקסווגן-אאודי?

V5

פורסם

בוקר טוב,

בקרתי אתמול בסוכנות סקודה לגבי היטי, להלן הממצאים:

1. הנחה בסך 5,000 ש"ח לתשלום מזומן (עד סוף החודש).

2. מיכל דלק מלא + שטיחי גומי בנוסף לקיימים (שטיחי בד).

3. דיבורית בלוטוט' כחלק ממערכת המולטימדיה המקורית (דגם ELEGANCE).

4. התקנת המיגון למיטב ידיעתי (איתורן SAVE) לא ניתנת בחינם אלא רק שנת השירות הראשונה (20 ש"ח בחודש לאחר מכן).

הערות הארות וכד' אשמח לשמוע, אני עושה מחשבה על הקניה והאלטרנטיבות (אשמח לשמוע כאלו) בימים הקרובים.

פורסם

ההתקנה של האיתורן אמורה להיות בחינם - תבדוק את זה.

המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב ארצה מגיעה עם אופציה לבלוטות׳ אבל מתקינים אתו בארץ.

משמע הוא אינטגרלי במערכת אך יעשו זאת בארץ.

פורסם
ההתקנה של האיתורן אמורה להיות בחינם - תבדוק את זה.

המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב ארצה מגיעה עם אופציה לבלוטות׳ אבל מתקינים אתו בארץ.

משמע הוא אינטגרלי במערכת אך יעשו זאת בארץ.

1. לא לפי הסוכן.. אם אני לא טועה תמחרו את ההתקנה בכ - 1,300 ש"ח.

2. משעשעת אותי העובדה שהם מתמחרים את הטבת הבלוטוס בכ - 3,800 ש"ח.

בכל מקרה, אנסה את מזלי בסוכנות אחרת... את היטי אני קונה, באיזו קונסטלציה איני יודע..

פורסם
אני אשאל פה כי לדעתי לא שווה לפתוח בשביל זה שרשור חדש:

לכבוד 2013 אני יודע שהם עושים את המבצע הנ"ל בסקודה, וראיתי באתר של סיאט שיש מבצע על איביזה 1.2

מישהו יודע אם קיימים מבצעים כלשהם גם בפולקסווגן-אאודי?

לגבי אודי לא יודע, אבל את הפולקסווגן גולף (1.2 TSI DSG) הם מוכרים עכשיו ב119 אל"ש במקום 130 .

פורסם

הדיבורית היא אכן דיבורית מקורית של סקודה שמתממשקת למערכת המקורית מדגם בולרו

לכן היא אכן יקרה, ומחיר המחירון שלה בקירוב של 4000 שח

פורסם

אני קניתי לפני חודש קבלתי דיבורית שמתחברת אומנם למערכת אך היא אביזר חיצוני ןלא כחלק מהמערכת.

נאמר לי שאי אפשר לפתוח BT במערכת הקיימת ,לכן במידה וארצה יש להחליף את כל המערכת בעלות של 4000 שח !

בלי שום קשר אם תתעקש ותתמקח תוכל לקבל גם טיפול חינם.

סה"כ נראה לי שהמבצע הוא טוב

פורסם
אני קניתי לפני חודש קבלתי דיבורית שמתחברת אומנם למערכת אך היא אביזר חיצוני ןלא כחלק מהמערכת.

נאמר לי שאי אפשר לפתוח BT במערכת הקיימת ,לכן במידה וארצה יש להחליף את כל המערכת בעלות של 4000 שח !

בלי שום קשר אם תתעקש ותתמקח תוכל לקבל גם טיפול חינם.

סה"כ נראה לי שהמבצע הוא טוב

יכול להיות שהטעו אותי ואכן מדובר באביזר חיצוני ? נאמר לי שמדובר בתוספת בלתי נראית לעין האנושית.

רועי אתה יכול להבהיר את העניין ?

פורסם

האם המבצע תקף גם לגבי הרומסטר? 1.2 TSI+DSG

כמה זה אמור לעלות כעת גירסה אוטומטית לא ברמת האיבזור הגבוה ביותר?

והאם זה משתלם עדיין? או כדאי לחפש ביד 2 ראיתי שמוכרים סביבות ה 80 -85 אלף ש"ח

תודה

פורסם
יכול להיות שהטעו אותי ואכן מדובר באביזר חיצוני ? נאמר לי שמדובר בתוספת בלתי נראית לעין האנושית.

רועי אתה יכול להבהיר את העניין ?

לא יודע אבל לא אתפלא אם הסוכן ברעננה הטעה אותי ,היו כמה דברים שהוא לא היה מודע אליהם.

הרכב אגב מרגיש נפלא

• תוכן חדש...