Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע בערך עצר אותי שוטר בדרך לים המלח בטענה שלא עצרתי בתמרור עצור (ככל הזכור לי עצרתי אבל לך תתווכח), הוא אמר לי שאם אין לי אזהרה אז אקבל אזהרה ולא דו"ח. כשהוא חזר הוא אמר שקיבלתי לפני 3 שנים אזהרה על מעבר חצייה באור אדום (אכן קיבלתי) ולכן קיבלתי דו"ח.

השאלה שלי היא אם אין הפרדה בין עבירת נהיגה לעבירה של הולך רגל? בכל זאת זה שני דברים שונים והעבירה הקודמת כלל לא נעשתה על רכב.

תודה רבה.

פורסם
שלום,

לפני שבוע בערך עצר אותי שוטר בדרך לים המלח בטענה שלא עצרתי בתמרור עצור (ככל הזכור לי עצרתי אבל לך תתווכח), הוא אמר לי שאם אין לי אזהרה אז אקבל אזהרה ולא דו"ח. כשהוא חזר הוא אמר שקיבלתי לפני 3 שנים אזהרה על מעבר חצייה באור אדום (אכן קיבלתי) ולכן קיבלתי דו"ח.

השאלה שלי היא אם אין הפרדה בין עבירת נהיגה לעבירה של הולך רגל? בכל זאת זה שני דברים שונים והעבירה הקודמת כלל לא נעשתה על רכב.

תודה רבה.

אין הפרדה, בנוסף לכך משטרת התנועה החמירה את התנאים "לזכאות" בקבלת דו"ח אזהרה. בעבר היה נדרש פער של שנתיים בין עבירות. קיום הדרישה היא לוותק נהיגה של 10 שנים ואי ביצוע עבירה במשך 5 שנים, ישנן עבירות שכלל לא ניתן לקבל גביהן פטור כגון רמזור אדום ופס לבן

פורסם

תודה רבה.

אין הפרדה.

הולך רכב/ נהג רכב/רוכב אופנוע/נוסע ברכב הם משתמשים בדרך לכן חלים עליהם אותם חוקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נער בן 15 נהג באופניים על המדרכה ונתקע בזקנה שנפלה ושברה יד.

קיבל זימון לבית משפט לכמה שנים אח"כ, הוא הודה ברכיבה לא זהירה או משהו כזה בקש סליחה קבל איזשהו קנס אבל בגלל שהוא הוציא רישיון כמה חודשים קודם רשיונו נפסל אוטומטית (נהג חדש שהורשע בתאונה עם נפגעים!).

• תוכן חדש...