Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

לקחתי היום לבדיקה פולו 06 אוט' עם ק"מ נמוך נקייה מתאונות..הבנאדם התחייב על מנוע,גיר,שלדה.

בעיקרון אמרו לי שהממצאים שגילו הם בלאי טבעי של רכב בן 7 שנים ולא משהו מעבר(הבעיה שאת זה אמר לי מוסכניק שמכיר את הקונה).

צירפתי את הבדיקה כקובץ-

מה דעתכם? האם יש נזק משמעותי או שמדובר בכסת"ח? הבנאדם צריך לשלם על הבדיקה?(ד"א המחיר המבוקש הוא 32k)

תודה מראש על העזרה :)

IMG_20130101_200054.jpg

פורסם

שלום,

1. לא מצליח לראות את הבדיקה.

2. אם אמרו לך שמעבר לבלאי טבעי של רכב בן 7 לא מצאו שום דבר חריג, מדוע אתה חושב שהמוכר צריך לשלם על הבדיקה?

אתה הזמנת את הבדיקה, אתה זה שצריך לשאת בתשלומה, אלא אם המוכר נתפס על שקר בנוגע לתאונות\תקינות המנוע\ הגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

1. לא מצליח לראות את הבדיקה.

2. אם אמרו לך שמעבר לבלאי טבעי של רכב בן 7 לא מצאו שום דבר חריג, מדוע אתה חושב שהמוכר צריך לשלם על הבדיקה?

אתה הזמנת את הבדיקה, אתה זה שצריך לשאת בתשלומה, אלא אם המוכר נתפס על שקר בנוגע לתאונות\תקינות המנוע\ הגיר.

ברור לי שאם הכל תקין ואין משהו פגום בדבר מה שמוכר התחייב אז אני אשא בתשלומי הבדיקה זאת לא הנקודה..

בכל מקרה אם תוכל להציץ עכשיו בבדיקה שהעלתי כקובץ אני אודה לך מאוד :)

פורסם

למרות שאין תאונות רציניות או תקלות גדולות, הרכב זקוק להשקעה.

גומיות תפוחים וציריות, כיוון פרונט, בוקסות, נקוי מערכת קירור, בקרת לוח שעונים ועוד כמה דברים קטנים (איזון גלגלים, מתזי מים, בקלית שבורה).

אני לא יכול להגיד מה באמת דחוף ומיידי, אולי חלק מהדברים אפילו לא קיים.

בסך הכל הבדיקה עושה עלי רושם טוב, אני במקומך הייתי מנסה לסגור עסקה תוך כדי הפחתה של עלות התיקונים, לפחות חלקם.

למשל, את הגומיות, אם הן באמת קרועות, צריך להחליף דחוף.

עלות התיקונים ניתן ומומלץ לברר במוסך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למרות שאין תאונות רציניות או תקלות גדולות, הרכב זקוק להשקעה.

גומיות תפוחים וציריות, כיוון פרונט, בוקסות, נקוי מערכת קירור, בקרת לוח שעונים ועוד כמה דברים קטנים (איזון גלגלים, מתזי מים, בקלית שבורה).

אני לא יכול להגיד מה באמת דחוף ומיידי, אולי חלק מהדברים אפילו לא קיים.

בסך הכל הבדיקה עושה עלי רושם טוב, אני במקומך הייתי מנסה לסגור עסקה תוך כדי הפחתה של עלות התיקונים, לפחות חלקם.

למשל, את הגומיות, אם הן באמת קרועות, צריך להחליף דחוף.

עלות התיקונים ניתן ומומלץ לברר במוסך.

תודה רבה על התגובה המהירה : )

בגדול אין משהו משמעותי אבל? מה לגבי הסעיף של המנוע "רעשים במנוע אביזרים וגלגלות" שבמיוחד הלחיץ אותי..?

יש לך הערכה אם מדובר במאות או אלפי שקלים? (פשוט במוסך כדי לענות לך על השאלה הזאת צריך לשלם 1500 שקל רק כדי להרים את הרכב..)

פורסם

מה לגבי הסעיף של המנוע "רעשים במנוע אביזרים וגלגלות" שבמיוחד הלחיץ אותי..?

את זה כותבים בכל בדיקה - האמא של כסת"חים.

לגבי המחיר אני לא יכול לעזור. אבל אתה לא חייב מוסך מורשה יבואן. יש מוסכים פרטיים שמתמחים ברכבי פולקסוואגן ולא גובים מחירים מופקעים על הבדיקה והצעת מחיר.

אם אתה מאיזור המרכז, יש מוסך רון בת"א, שכדאי לך לגשת אליו, ובמידה ותקנה את הרכב, לטפל רק אצלו.

פורסם

אני מצטרף לדעת קודמי - שום דבר כאן (כנראה) לא חמור או אקוטי, אבל יש מצבור של תקלות שיש ורצוי לסדר.

קח להערכת מחיר התיקונים במוסך (שאתה סומך עליו, ואם אין כזה - תוכל לקבל כאן המלצות) ונסה להתקזז במחיר עם הבעלים.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני מצטרף לדעת קודמי - שום דבר כאן (כנראה) לא חמור או אקוטי, אבל יש מצבור של תקלות שיש ורצוי לסדר.

קח להערכת מחיר התיקונים במוסך (שאתה סומך עליו, ואם אין כזה - תוכל לקבל כאן המלצות) ונסה להתקזז במחיר עם הבעלים.

אני באמת אשמח לקבל המלצה על מוסך אמין באזור תל אביב שלא דופק מחירים..המליצו לי על מוסך רון-לוקח מחירים שפויים?

אין לכם אבל הערכה גסה חברים? לא יצא לכם לתקן כאלה דברים?

פורסם

אם יש לך אפשרות להגיע לרון - זה הכי טוב !

(עיין בהמלצות בפורום בעלי מקצוע).

עריכה - המחירים אצלו שפויים, ביחס למוסכי היבואן. אבל מה שחשוב עוד יותר זה הידע שצבר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...