Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי גולף 1999 נפח 1800 גיר רגיל שעברה 165000 ק"מ.

לפני כיומיים בדקתי מים וגיליתי שיש שם די הרבה שמן. לפני כשנה וחצי החלפתי קולר שמן.

לאחר בדיקת לחץ נאמר לי שאטם ראש מנוע קצת נפרץ וזה לא קולר, כמו כן לאחר שהמוסכניק הוריד את ראש המנוע אמר לי שהוא רואה קצת ברינגים סמני שריפת שמן כלומר ישנה בריחת שמן. (לפני שהדבר קרה לי הצריכת שמן הייתה כ-500גר ל -3000 ק"מ)

הוא אמר לי שהוא חייב להגיד לי את שלושת האשפרויות:

1) במידה והוא מחזיר את ראש המנוע (עם אטמים חדשים וכו') אז הלחץ יהיה גדול יותר על הרינגים עקב האטימות הטובה\החדשה והדבר יגרום לצריכה מוגברת של שמן ואפילו נזק.

2) המליץ להחליף רינגים לפני שהוא שם חזרה את הראש,

3)מאחר וטיפול זה יקר מאד הוא נותן עוד אפשרות להחליף מנוע.

השאלה היא האם זה בסדר עם אני אחזיר את ראש מנוע (כמובן עם אטמים חדשים ועם שיוף וכו') מאחר וכל שאר האפשרויות מאד יקרות?

האם הנזק הוא באמת רציני ומה ההשלכות?

כמה אמור לעלות טיפול כזה של ראש מנוע (אפשרות 1)?

תודה רבה לכם מראש על התשובות והעזרא

פורסם

לפי דעתי תבדוק הצעות מחיר לאוברול ואם תמצא שזה יקר לך מידי ולא משתלם אז תעשה רק החלפה של האטם ותמכור את האוטו במחיר שיראה הגיוני אבל גם ימכור אותו מהר ללא יותר מידי שאלות.

אתה מתכוון להשאיר אצלך את האוטו לתקופה ארוכה? אם כן תשקיע אם לא תעיף.

פורסם

מה לגבי העלות הגיונית של טיפול ראש מנוע כזה ( כולל שמנים פילטרים פלאגים)?

ומה אם אני מסדר את ראש המנוע מה ההשלכות האם הם הגיוניות לפי מה שהמוסכניק אמר?

אני לא מתכוון להשאיר את האוטו להרבה מדי זמן, בו נגיד הרכב אצלי שלוש שנים אולי עוד שנה או אפילו פחות

פורסם

אם אתה לא ממהר להוציא את הרכב מהמוסך תעשה בדיקה של מחירים בכל מיני מקומות לגבי מנוע מיבוא.

דעתי האישית אחי שאם זה היה קורה לי הייתי מסדר את זה משהו בקטנה שלא יעשה בעיות לחודש חודשיים ומעיף את האוטו.

פורסם

בתור בעלים של רכב זהה עם גיר אוטומט, איך אטם ראש מנוע נפרץ המנוע הזה? יש סיבה? שמן לא נכון וכו? או שזו "גם אחת ממרבית המחלות" של הרכב הזה?

פורסם

אני מטפל בו בקפידה ומשתמש בשמן סנטטי איכותי ועושה טיפולים אפילו לפני הזמן (8000-10000 קמ) וכמו כן המנוע לעולם לא התחמם. אז אין לי הסבר למה?

השאלה מה עושים עכשיו וכו׳

פורסם

משהו כאן באמת מסריח, אתה אומר שאתה משתמש בשמן איכותי, מטפל לפני הזמן והמנוע בחיים לא התחמם (אתה בטוח בזה?)

אני ממש לא אומר את זה כי זה גם האוטו שלי, אבל המנועים של הגולפים האלה חיים המון (350K - 450K), אפילו פה בפורום היה פה מישהו שבוע שעבר עם גולף כמו שלך שנפרץ לו אטם ראש מנוע ב420K ק"מ.

באמת תבדוק בעוד מוסכים.

כמה זמן האוטו אצלך? יד שניה? אולי עבר שינוי ק"מ? או אולי התחמם ולא שמת לב?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ראשית תודה לכולם על התגובות, שנית אני בטוח בזה שהמנוע לא התחמם ולא עשה לי בעיות מסוג זה , קניתי את הרכב מיד ראשונה מטרייד אין של פולקסווגן ויש לי את כל הקבלות מאז שהרכב קיים.

אבל השאלה שלי הייתה קצת אחרת, כמה יעלה לי טיפול ראש כזה?

ומה ההשלחות? והאם יש בכלל כאמור מה שאמרתי בהתחלה?

• תוכן חדש...