Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הבעייה: שאני עוצר ההילוך לא עובר לראשון אלא יש השהייה של 5-10 שניות ואז נכנס בדפיקה.

מסריקה אם VAG COM לא התגלה כלום, השלב הבא לבדוק מפלס נוזל גיר אני מנחש?

ממה שקראתי המפלס נמדד עלידי פתיחת בורג באגן הנוזל מתחת לרכב, אם מטפטף נוזל אז מעל המפלס אם לא אז להוסיף עד שיטפטף?

הבדיקה צריכה להיות בטמפרטורה 35-40 מעלות(אפשר לסרוק אם מחשב?) והרכב צריך לעמוד יציב על משטח ישר.

הבעייה שניסיתי להגיע לבורג הסורר וזה לא נגיש מבלי להרים את הרכב, השאלה איך? אם אני יעלה אם אחד הגלגלים על המדרכה הרכב לא יהיה מאוזן והבדיקה לא תקנית.

אז בעצם איך ניתן בכלל לבדוק את המפלס מבלי להרים את הרכב על ליפט? אם בלוקים לא בא לי להתעסק

ועוד שאלה שלא מצאתי תשובה באיזה מצב הרכב צריך להיות מונע או דומם?

כולם כותבים ש35-40 מעלות וחלק כותבים גם להעביר את כול ההילוכים אחד אחד 1-2-3-D-N-R-P ואז לבדוק.

ועוד שאלה שלא קשורה לזה אם כבר פתחתי נושא, מה הקוד התקין לבקרת אקלים ברכב הזה, היחידה היתה מהבהבת אחרי אחד הפעמים שניתקתי את המצבר.

מבדיקה הקוד אופס, הכנסתי 00040, המזגן עובד, החימום גם עובד אבל חלש מעוד אף על פי שהרדיאטור חדש, היחידה לא מהבהבת.

מדובר על SOFTWARE CODING כמובן.

תודה.

אודי A4

דימה.

פורסם

עד כמה שזכור לי ברכבך מותקנת תיבה מסוג 01N בעלת מדיד לבדיקת מפלס הנוזל לכן אין צורך לפתוח את הבורג בתחתית התיבה.

1. הרכב חייב להיות במישור.

2. טמפ' השמן צריכה להיות בין 50-70 מעלות צלזיוס או לאחר נסיעה של 10 קילומטר לאחר התנעה ראשונה בבוקר (מומלץ לנטר את הטמפ' בערת סורק).

3. בלם יד משוך וידית הילוכים במצב "P".

4. מפלס השמן צריך להיות בין שני הסימונים (MIN-MAX).

5. במידה וחסר מלא שמן מקורי דרך המדיד בעזרת משפך.

6. מק"ט השמן המקורי VW G 052 162 A2

VW G 052 162 A2.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה צודק בקשר לדגם, המחשב מדווח 01N 927 733 R אבל אין מדיד/מיכל עודפים :(

גם לפי ELSA WEB אין מדיד ויש לפתוח את הבורג.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...