Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי הצעה לקומפונט טוב וחזק עד 300 שקל

ראיתי את זה באמזון

http://www.amazon.com/Hifonics-ZXI6-5C-6-5-Inch-Component-Speaker/dp/B000ETFY3K/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1356568242&sr=1-1&keywords=component+6.5++hertz

אפשר לדעת איך הוא אני הבנתי שהייפוניקס היא חברה יחסית טובה וקומפוננטים האלה הם 100 אראמאס ועם משלוח עולים לי 300 שקל שווה תמחיר או שיש לכם משו אחר להציע לי תודה רבה לעוזרים :]

פורסם

אני חושב שאפחד לא עונה כי התקציב נמוך מידי לקומפוננט ״חזק וטוב״

Pioneer 80PRS Genesis Profile Four Hybrid AudioLegatia L6SE+L1PRO DD M2a Sundown SA15's

XSPoweR D2700

פורסם

אז לא הבנתי שווה תמחיר או לא

והציעו לי בארץ ב300 שקל קומפוננט של powerbass 60 אראמאס מה עדיף אותם או מה שבקישור שלי

פורסם

במחיר הזה אולי תמצא מורל טמפו/מקסימו משומשים, לא ציינת אם ישנה הגברה, אבל הסטים הללו יעבדו יפה גם ללא הגברה, ניתן לרכוש אותם כחדשים (בערך 500 שקל).

SCANSPEAK

פורסם

לי יש מורל טמפו שעובדים כמו שצריך עם הגברה חיצונית ומפיקים סאונד מספק ביותר

במידה ותוכל למתוח את התקציב ל450 זאת אחלה אופציה

פורסם

המלצה שלי תשקיעה עוד 150 שקל זה לא הרבה תשתדל למתוח תסכום ותמצא אחלה קומפוננט כגון מורל טמפו חדש כולל התקנה ..(450+-)

• תוכן חדש...