Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אי אפשר לתת דו"ח לאלה שמעלים לפורום תמונות על הצד?

את זה תגיד לפלאו על החתימה שלו.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

צר לי לחרב את החגיגה.

לא מגיעה כאן מילה טובה. לא למודיע, לא למוקד 100 ולא לשוטרים.

אם הרכב עמד כל הלילה היה צריך להזמין חבלן ולא להתקרב אליו.

כנראה שלא דיווחו נכון ולא שאלו נכון.

פורסם
היום בבוקר קמתי וגיליתי שנהג/ת של רכב שברולט קווליר חצוף, פשוט חנה בדאבל, חסם את הרכב שלי ועוד אחד נוסף, ונעלם. זה כמובן מנע מעוד רכבים (רחבים) לעבור ברחוב, כגון נהג משאית הגז של סופרגז, שהיה צריך לסחוב את הבלונים משום שלא יכל לעבור ברחוב.

בעירייה אף אחד לא ענה ב- 106, אבל במשטרה דווקא מאוד עזרו, שלחו ניידת שניסתה לאתר את הנהג, ולאחר שלא מצאו אותו - נתנו דוח והזמינו גרר מהעירייה.

כה לחי!

גבר, אני מאוד מקווה שאתה לא גר במקום ההוא. במידה והוא ירצה להראות לך מי "הגבר" האמיתי בשכונה הוא עלול להתנקם לך ברכב.

אולי זה לא יקרה ואני מקווה מאוד שלא אבל אם לי בעטו במראה אז תתאר לעצמך מה יכולים לעשות לך.

יפה ששמרת על קור רוח והתאפקת, אני ככל הנראה הייתי משיאיר לו איזה מזכרת על הרכב...

נקווה שהבחור שהרכב שלו נגרר ישמור על קור רוח ולא יעשה מעשה פזיז שיהפוך אותו לבן בליעל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אולי נתקע ?

אתמול בלילה עמד במקום אחר וחסם. גם קיבל דוח. כנראה לא מעניין אותו.

ראה לעיל.

גבר, אני מאוד מקווה שאתה לא גר במקום ההוא. במידה והוא ירצה להראות לך מי "הגבר" האמיתי בשכונה הוא עלול להתנקם לך ברכב. אולי זה לא יקרה ואני מקווה מאוד שלא אבל אם לי בעטו במראה אז תתאר לעצמך מה יכולים לעשות לך.

החבר הכי טוב שלי מהלימודים הוא תובע משטרתי (ולא, לא עשיתי בו שימוש כלל הפעם). שרק ינסה להזיק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

החבר הכי טוב שלי מהלימודים הוא תובע משטרתי (ולא, לא עשיתי בו שימוש כלל הפעם). שרק ינסה להזיק.

מצטער לומר לך אבל כל עוד אין לך עדים או הוכחות גם אלוהים לא יעזור לך להעמיד אותו לדין.

אז בסדר יש לך חשוד אבל זה שהוא חשוד עדיין לא מפליל אותו. אני לא חושב שאפשר להכריח אותו לעבור בדיקת פוליגרף וגם אם כן אז לא בטוח שזה ממש קביל בבית משפט. פוליגרף זה בדרך כלל בדיקה "מרצון טוב" של אדם להוכיח שהוא חף מפשע. אדם שפשע לא ממש יתלהב לעבור כזו בדיקה ולא בטוח שאפשר להכריח אותו.

הנה, קח לדוגמה את המקרה שלי. בן בליעל חנה את הרכב שלו בחנייה שלי. היה כבר די מאוחר בלילה, למי יש כוח להתחיל בכל מסכת העינויים של למצוא את הבן אדם? חניתי מאחוריו במרחק שאפשר לו לצאת מהחנייה בביטחה וללא כל בעיה, להיפך אני הסתכנתי בכך שהרכב שלי חנה על חלק מהמדרכה. אני קם בבוקר, מסתכל מהחלון ורואה שהבן בליעל נסע, שמח וטוב לב אני יורד לאוטו ומה אני רואה? החלאת המין האנושי ההוא בעט לי במראה ופירק לה את הצורה.

יופי, אז יש לי את המספר רכב שלו. זה עוזר לי במשהו? ממש ממש לא. לא ראיתי ולא שמעתי אותו מפוצץ לי את המראה אז איך אני יכול להוכיח שזה הוא?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

^

אם זה היה קורה לי הייתי מתנדב למשטרה רק כדי שתהיה לי גישה למוסף, מקליד את מספר הרכב, בודק איפה הוא גר ושופך לו על הרכב דלי מלא בדבק. אני בנאדם מאוד רגוע, אבל מקרה כמו שתיארת הוא חצייה של כל גבול אפשרי.

מה שכן, לא הייתי נותן לזה לקרות בכל מקרה. במידה ומישהו יחנה לי בחנייה אני פשוט אחסום אותו לחלוטין ואתקשר למשטרה שיגררו לו את הרכב.

בנוגע לאשכול המקורי - לא מגיע למשטרה שום צל"שׁ. הם בסה"כ עשו את העבודה שהם ממילא צריכים לעשות. אזעקה של רכב מתחת לבית שלי פעלה במשך לא פחות מ 45 דק'. אחרי הזמן הזה התקשרתי למשטרה והסברתי להם את הבעיה, ואחרי 10 דק' האזעקה שלו הפסיקה. אני לא רואה סיבה למסיבה, הם בסה"כ עשו את המוטל עליהם.

.Your average Notepad

פורסם
^

אם זה היה קורה לי הייתי מתנדב למשטרה רק כדי שתהיה לי גישה למוסף, מקליד את מספר הרכב, בודק איפה הוא גר ושופך לו על הרכב דלי מלא בדבק. אני בנאדם מאוד רגוע, אבל מקרה כמו שתיארת הוא חצייה של כל גבול אפשרי.

מה שכן, לא הייתי נותן לזה לקרות בכל מקרה. במידה ומישהו יחנה לי בחנייה אני פשוט אחסום אותו לחלוטין ואתקשר למשטרה שיגררו לו את הרכב.

בנוגע לאשכול המקורי - לא מגיע למשטרה שום צל"שׁ. הם בסה"כ עשו את העבודה שהם ממילא צריכים לעשות. אזעקה של רכב מתחת לבית שלי פעלה במשך לא פחות מ 45 דק'. אחרי הזמן הזה התקשרתי למשטרה והסברתי להם את הבעיה, ואחרי 10 דק' האזעקה שלו הפסיקה. אני לא רואה סיבה למסיבה, הם בסה"כ עשו את המוטל עליהם.

כשאתה נכנס למסופי הניידות (אם יש לך כרטיס שכמובן מזהה אותך כמו גם את האימובילייזר האישי איתו אתה מתניע את הניידת) נדלקת אזהרה ענקית באדום שמזהירה מכניסה לא חוקית למאגר הנתונים שלא לצרכי התפקיד - ויש במשטרה חוליה שמדי פעם בודקת.לא נורא , הבטחון שלך שאתה יודע משהו על עבודת המשטרה לא ירוד מהממוצע כאן.

פורסם

בסדר, תירגעו, אני מבטיח לא להתנדב למשטרה כדי לנקום בשכן שאולי / אולי לא יחסום אותי מתישהו בעתיד.. :roll:

קצת פחות רצינות, חברים :wink: .

.Your average Notepad

פורסם
^

ואז מהמשטרה היו בודקים מי בדק במסוף איפה הרכב הזה גר? ומשם הדרך אליך קצרה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
צר לי לחרב את החגיגה.

לא מגיעה כאן מילה טובה. לא למודיע, לא למוקד 100 ולא לשוטרים.

חבר יקר, אינני יודע אם אתה מתנדב או אולי שוטר מנהלה, אך אתה צריך ככל הנראה ללמוד את ההבדלים בין רכב חונה באיסור, רכב חוסם מעבר, הסגת גבול ע״י רכב ורכב חשוד! יש העלולים לבלבל אך מדובר בארבע הגדרות שונות במהותן. שנינו לא היינו במקום האירוע ואיננו יודעים מה החשד המיוחס לרכב או בעליו, לכן אף אחד מאיתנו לא יכול לקבוע נחרצות אם מדובר ברכב חשוד.

לא סביר כי יש נוהל או פקודה או חוק שמורה שכל נהג השאיר את רכבו בצורה מסוכנת בכביש או חנה באיסור, רכבו יבדק ע״י חבלן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

^ לזה קוראים "להרים את האוטו" :shock:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...