Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 AUDI מתלבט בין 1.6 ל1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור מתלבט בין 1.6 שנת 2010 ל 1.8T שנת 2009

מישהו יכול לעמוד על ההבדלים בין השנתונים? ובדגמים הספציפים בפרט?

כולל צריכת דלק

תודה

פורסם

אגב, יש אתר שמששוה את המפרט של הרכב ביום הוצאתו ?

למשל אתר שיראה מה היה הסטנדרט ב 2009 לאודי כמו שיש היום באתרים ל 2013 A3

פורסם

פער דיי מהותי במנוע.

1.6, 105 כ"ס - בערך כמו כל משפחתומטית. אם הביצועים האלה מספקים אותך אז לך על זה.

1.8, 160 כ"ס - מנוע טורבו מצויין, הרבה יותר חזק מה-1.6. הרכב לא מתנהג ספורטיבי אבל מהיר מאד.

דגם הטורבו הרבה יותר חזק, צריכת הדלק שלו גבוהה יותר בערך ב-20%.

מבחינת אבזור אני דיי בטוח שיש הבדל, תלוי גם בחבילת שארפ וכו'.

פורסם

בהקשר לצריכת דלק, אתה מתכוון שאם היום אני מוציא 1000 שח בחודש על דלק ייצא לי 1200?

יש עוד הבדלים מהותיים בשנים?זא 2009 מול 2010?

פורסם

ה-1.8 עושה בממוצע 1-10. ה-1.6 יעשה באזור 1-12.

שורה תחתונה: ה-1.8 הרבה יותר חזק אבל, לא יצרוך הרבה יותר דלק משום שזה מנוע יותר מתקדם ויעיל.

שתיהן מאותו הדור, מתיחת הפנים נעשתה ב-2008 כך שמבחינת צורה הן זהות. סביר להניח שיש הבדל אבזור(לטובת ה-1.8 ) וזה תלוי אם יש על הרכב חבילת שארפ(אופציונלי).

פורסם

אל תשכח שמדובר על מנוע טורבו. כל השימוש בטכנולוגית טורבו מטרתה להביא לביצועים טובים תוך התחשבות בצריכת הדלק ובתקנות זיהום האויר.

בנוסף, המנוע משודך לתיבה רובוטית בעלת 7 הילוכים לעומת תיבה אוטומטית רגילה(פלנטרית) במאזדה לצורך העניין.

הייתה לי לאון עם המנוע הנ"ל ותיבה ידנית שנחשבת לפחות חסכונית מהרובוטית והגעתי לצריכה המדוברת.

• תוכן חדש...