Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אופוריה שרווחת בקרב רוכבים שציוד יקר ואיכותי יכל להציל חיים.

בתאונות בהן רוכב מחליק במהירות יחסית איטית ללא מפגש עם רכבים/עמודי תאורה

כאשר המגע היחיד של הרוכב הוא הכביש, חליפת רכיבה תמנע מהגוף מגע עם האספלט ותמנע כווית כביש.

כאשר רוכב נפגש עם משאית כלי רכב בתנועה הסיכוי לחיות הולך ופוחת.

גם קסדה לא תמנע מוות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני גם מסכים שלא צריכים להיות אופנועים בימים כאלה סוערים, בלי שום קשר לתאונה הזאת.

עובדתי, תעשו תאונה ברכב או באופנוע , הסיכוי שרידה באוטו הם גבוהים יותר ולא משנה איזה מיגון יהיה לך באופנוע או כמה אתה מוכשר ויש לך יכולת תימרון מדהימה.

ברגע שאוטו נכנס באופנוע זה הסוף של הרוכב.

מה שאתה אומר זה שלדו''ג אין מקום בכבישים ציבוריים, נו שווין, עוד פרימיטיב מצוי. תתנחם בעובדה שאתה בין רוב.

דובר כאן על מיגון, המיגון הכי טוב שיהיה לא יכל למנוע מוות של רוכב אופנוע ברוב המקרים.

מיגון לא יכל להגן על רוכב משבירת מפרקת ומקריסת מערכות פנימית.

ל'

יקירתי, אין לי מושג מה הניסיון שלך ברכיבה בתנאי מזג אוויר קשים ולכן לא אתן את דעתי לגבי מה שאמרת.

אני הזכרתי את המיגון לא כאמצעי למניעת מוות או חבלה כזו או אחרת(למרות שתרומת מיגון ראוי הוכחה מעל ומעבר בשלל מקרים)

אני התכוונתי שמיגון חורף איכותי עוזר ומעלה בעשרות מונים את הריכוז בכבישים. כפפות מחממות ואטומות למים, מעיל וחלפ''ס, מכנס אטום למים ומגפי רכיבה, ימנעו ממך הסחת דעת כמו חום גוף יורד, גוף רטוב עד העצם וכו'...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור, ובדיוק בגלל זה ציוד כן מונע תאונות, כשקר ורטוב אתה לא מרוכז, זאת הבטיחות האקטיבית של הציוד, הבטיחות הפסיבית שלו היא בעיקר הגנה מכוייות, שפשופים ומכות יבשות קלות בנוסף לשמירה מסויימת על המפרקים והראש.

מציע לכל מי שלא מבין איך אפשר לרכב על אופנוע לקחת כמה שיעורים, ככה סתם בשביל הכיף - מיד תבינו שזה אפשרי ואפילו נחמד מאד!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יקירתי, אין לי מושג מה הניסיון שלך ברכיבה בתנאי מזג אוויר קשים ולכן לא אתן את דעתי לגבי מה שאמרת.

רכבתי מספיק שעות בגשם וגמעתי מספר רב של ק"מ.

מים וגשם לא צריכים להפריע לרכיבה, הטענות שאם אדם לא נרטב ונשאר יבש תגרום לו לרכב בצורה בטוחה יותר

לא משכנעים אותי.

חליפת סערה לא תציל אף רוכב מתאונה בה יפגעו בו, או שהוא יחליק בתאונה עצמית.

חליפת סערה היא נוחות כדי להגיע למקום יבשים בלי צורך להחליף בגדים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל', (אהבתי שמישהו קרא לך לימור =))

את מסכימה איתי שכשלא קר ורטוב לך את יותר מרוכזת?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מסכימה עם מה שאתה אומר, אבל באותה נשימה אפשר לומר שנהגים ללא מזגן ביום חם לא יהיו מרוכזים.

חלק מהרכיבה והמודעות של קטנועים/ אופנועים היא גם להרטב בגשם.

לפי מה שהבנתי מאנשים שכתבו וחלפו במקום הרוכב נפגע בתאונת שרשרת מהרכב הפרטי שהועף עליו.

זאת אומרת לא משנה כמה הוא היה מרוכז ולבוש בביגוד שמבודד ממים הוא היה נפגע.

*אוי ואבוי על הלימור... :lol:

ל'

פורסם

ל'

בחייאת, אני מחזיק ממך בפורום הזה, אל תהרסי לי את זה :-P (הכל בידידות, כן?)

בשום רגע לא ציינתי שמיגון/אי מיגון הוא הגורם המכריע בשאלת ההישרדות בכביש.

ציינתי שמיגון חורף, ישאיר אותך מרוכזת על הכביש מאשר להתעסק בכמה שרטוב לי וכמה שקר לי.

בחורף הזה, אני רוכב בקור כלבים הזה וממש נעים לי בבקרים, לא מעסיק את עצמי בקור.

ביום שמשאית תרים אופנוע לווילי, כל המיגון שבעולם לא ימנע מאותו אופנוען לפגוש את הבורא שלו.

זה הכל...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חברים כאופנוען מגיל 18 עד 42 ועד שהשאירו אותי בצומת בית ליד מחוסר הכרה וברחו,ואחד שגמא אלפי ק"מ בכול מזג אוויר אני אומר חד משמעית בגשם חזק וכביש רטוב האופנוע מתנהג אחרת ושום מיגון לא יעזור ,מקסימום ירכך את הפגיעה היבשה ,אין ספק שעדיף במידת האפשר לנסוע בכלי תחבורה אחר בזמן סערה כמו שהיה בשישי.

גם ביום רגיל שטוף שמש נהגי המכוניות לא רואים אופנועים ממטר ועסוקים בנוסף בזמן הנהיגה בעוד אלף גירויים מסביב ,אז ביום כזה שתנאי הראות פחותים ,הכביש חלק ,והכול בעוד 100% נגדך זה בהחלט מסוכן הרבה יותר ועל זה אין ויכוח .

במקרה של התאונה הזו לפי מה שאני הבנתי חד משמעית הרכב רצח את רוכב האופנוע ,ואני בהחלט אומר רצח ,רק מה ,הנהג יקבל חזרה את הרישיון עוד חודש,שנתיים שלילה על תנאי ,והרוכב אופנוע המסכן והצודק נמצא מתחת לאבן קרה בגשם .

גם מי שמעשן ודופק לעצמו את הריאות יודע שאסור לעשן ליד דלק ,וגם מי ששותה ודופק לעצמו את הכבד לא שותה 100% אלכהול ,ומי שרוכב על אופנוע צריך לדעת שרוכב בזמן סערה מטורפת פשוט עושה מעשה חסר אחריות מטורף שמאיץ את הסיכון .מסכן הבחור הזה כואב הלב ,גם צודק וגם מת ,אז מה יוצא מזה .

פורסם
אני מסכימה עם מה שאתה אומר, אבל באותה נשימה אפשר לומר שנהגים ללא מזגן ביום חם לא יהיו מרוכזים.

חלק מהרכיבה והמודעות של קטנועים/ אופנועים היא גם להרטב בגשם.

לפי מה שהבנתי מאנשים שכתבו וחלפו במקום הרוכב נפגע בתאונת שרשרת מהרכב הפרטי שהועף עליו.

זאת אומרת לא משנה כמה הוא היה מרוכז ולבוש בביגוד שמבודד ממים הוא היה נפגע.

*אוי ואבוי על הלימור... :lol:

ל'

ללא ספק מסכים שגשם הוא חלק מהחוויה, ומסכים שרכב שפוגע בך זה מקרה אבוד, אבל מצד שני - הריכוז שלך בכביש משפיע באופן ישיר על ההישרדות, ולכן לציוד יש פקטור חשוב בבטיחות, אלא אם כן אתה SQUID..:-D:lol:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...