Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש קופון של מוסך דוד ובניו,כדאי לך:

"הכנת רכב לסופר,כולל בדיקת כמות שקיות בבגז' ב 9.99"

הם עשו עבודה מעולה ופינקו במטהר אוויר למקרר...

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתנסח כאילו שבעלי הפאביות המציאו את זה. מדובר בהחלטת היצרן ובמאפיין חשוב מאוד מול הפאביות הרגילות שאתה רואה בכמויות על הכביש: לרכב יש מאפיינים ספורטיביים (אך לא מוגדר כספורטיבי), ואין להשוות אותו עם הפאביות הרגילות - נקודה סוף פסוק.

בתחום הביצועים יש לספורט מנוע חזק יותר (105 כ"ס מול 86 כ"ס בדגם הרגיל) ובתחום האחיזה צמיגים רחבים יותר עם חתך נמוך (205/45R16 מול 180/60R14 בדגם הרגיל). מה לעשות, הרכב נוסע ואוחז לא רע בכלל. אנחנו צריכים להתנצל על זה ששם הדגם הוא ספורט? אני לא המצאתי את זה, זה כתוב ברישיון רכב - אתה מוזמן לפנות ליצרן עם תלונה חריפה בנושא, תבקש מהם להחליף לנו את שם הדגם בגלל פגיעת אגו קשה במכוניות ההספורטיביות באמת.

שמתם לב שכל פעם שעולה הערך "סקודה פאביה ספורט" כל עדר ה- GTI או עדר עם עודפי הסוסונים מתחת למכסה מנוע קופץ? הזוי ומשעשע כאחד.

פורסם
במקום זה עלייך לחשוש כעת מעדת בעלי\חובבי הפאביה

ממש ככה.

למה אי אפשר להזכיר את השם המופרש "סקודה פאביה" מבלי שכל הסניגורים יקפצו?

אתם כבר עושים צחוק מעצמכם :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתחום הביצועים יש לספורט מנוע חזק יותר (105 כ"ס מול 86 כ"ס בדגם הרגיל) ובתחום האחיזה צמיגים רחבים יותר עם חתך נמוך (205/45R16 מול 180/60R14 בדגם הרגיל).

את הפאביה ספורט אפשר לקנות גם עם המנוע החלש יותר 1.4, היא עכשיו במבצע של 84K.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• אחראי פורום
פורסם

נראה כאילו רוכשי פאביה פוטנציאלים מחוייבים לסמן V ליד הסעיף של ״נטולי הומור עצמי״.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קצר וקולע. מילא עצמי. הומור בכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
את הפאביה ספורט אפשר לקנות גם עם המנוע החלש יותר 1.4, היא עכשיו במבצע של 84K.

יכול להיות, הפאביה ממש לא מעניינת אותי כרכב ולא מגוון הדגמים שצ'מפיון מוכרים. אבל כל עוד חברי הפורום הנכבדים יסרבו להבין (ועדיין מסרבים להבין כבר 5 שנים) שה"ספורט" מצביע על רמת גימור ותו לא, אז לא נוכל לנהל שום דיון עימם. הם עושים מעצמם צחוק פעם אחר פעם, ונראים מהצד פשוט מגוחך. יש חברי פורום שלוקחים את העניין ברצינות כאילו המילה "ספורט" בהקשר של "סקודה פאביה" מעליבה את הרכב הספורטיבי שלהם ועוד יותר גרוע את האגו שלהם.

המילה "ספורט" מצביעה על אבזור ספורטיבי ולא על רכב ספורטיבי, כאשר בשנתיים הראשונות החבילה היתה משודכת גם למנוע חזק יותר. אני מרגיש שכבר 5 שנים אני כותב אותו דבר וכולם מתקשים להבין. אם שם הדגם היה "ספיטי" אז הייתי כותב "סקודה פאביה ספיטי" כדי שתבינו על איזה דגם מדובר. כרגע היצרן החליט שזה "ספורט" אז כך זה יהיה - אלו פני הדברים.

למי שיש בעיה יכול לתבוע את היצרן בצ'כיה והיבואן בתל אביב על פגיעה באגו - בעלי הפאביות ספורט עצמם לא המציאו את שם הדגם הזה. :screwy:

פורסם

יש לי פאביה ספורט-עאלק

חרא אוטו

לפני כן הייתה עוד פאביה

גם חרא

מזוכיסט כבר אמרנו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
עם מגאן הצלחתי לעשות את זה..:lol:

אתה כנראה מאוד עשיר, ועם הרבה זמן פנוי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...