Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אני חדש בפורום ואין לי כל כך ניסיון בקניית רכב

1. רציתי לדעת האם יש טעם לחכות מבחינת מחיר לשנת 2013 לקניית רכב או שזה לא משנה ואני יכול לקנות גם בסוף 2012?

2. אני גם מתלבט לגבי קניית רכב סוזוקי סוויפט החדשה, מה אתם ממליצים? לקנות את הדגם של מנוע 1500 או מנוע 1250?

3.האם קיימים רכבים לחברות הליסינג לדגמים אלה? הכוונה היא לקנות מהן

4. וכמה עליי להתייחס למחירונים של יד 2 ולוי יצחק?

תודה מראש לכל העונים

פורסם
שלום אנשים

אני חדש בפורום ואין לי כל כך ניסיון בקניית רכב

1. רציתי לדעת האם יש טעם לחכות מבחינת מחיר לשנת 2013 לקניית רכב או שזה לא משנה ואני יכול לקנות גם בסוף 2012?

2. אני גם מתלבט לגבי קניית רכב סוזוקי סוויפט החדשה, מה אתם ממליצים? לקנות את הדגם של מנוע 1500 או מנוע 1250?

3.האם קיימים רכבים לחברות הליסינג לדגמים אלה? הכוונה היא לקנות מהן

4. וכמה עליי להתייחס למחירונים של יד 2 ולוי יצחק?

תודה מראש לכל העונים

תשובות:

1. תלוי אך ורק בך, זה לא משנה כי המחירון מתייחס לחודש עלייה לכביש ולא לשנתון כמו בעבר וזה כן משנה אם אתה

מאוד חשוב לך שהרכב יהיה "2013" ולא "2012".

2. אין יותר סוויפט עם מנוע 1500 סמ"ק, כל הסוויפט החדשות מגיעות עם מנוע 1250 סמ"ק.

3. כן, תלוי איזה חברה, תרים טלפון ותשאל.

4. אתה מדבר על קניית רכב יד ראשונה, מה אכפת לך ממחירונים? ולשאלתך, מחירון "לוי יצחק" הוא המחירון בסיס

שאיתו עובדות חברות הביטוח, מחירון יד 2 יכול להיות אחלה אינדיקציה, אבל אני לא מכיר מישהו שמסתמך עליו.

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

• תוכן חדש...