Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כשאני מתחיל בנסיעה הכל הולך חלק אך לאחר כמה דקות נסיעה(כמעט בכל פעם שנוסעים עם האוטו)

נדלקות באמצע הלוח שעונים ממש ליד הציור של הגיר שתי המנורות של המצב ספורט ושלג..הם מהבהבות בלי הפסקה ולאחר כמה שניות האוטו מקבל ממש בום(כמעט תמיד קורה) ואז כאילו נתקע על הילוך ושומעים שהוא מתאמץ..הפתרון המיידי של זה, זה עצירה מיידית בצד הדרך כיבוי והדלקה של האוטו ואז הכל חלק ונוסע רגיל ..

הבעיה הזאת צצה בין פעם לפעמיים בכל נסיעה..

השאלה שלי לפני שאני לוקח את האוטו למוסך מורשה של סיטרואן היא

האם מישהו נתקל בבעיה הזאת?

האם זו בעיה בחשמל / מגעים לפי הערכה שלי או בעיה בגיר עצמו?

ודרך אגב קניתי תאוטו לפני כמה חודשים הוא שנת 2000 145,000 ק"מ במצב טוב לקחתי אותו לבדיקה של מוסך מורשה שם אמרו לי שמן הסתם אי אפשר למצוא רכב בשנה הזאת עם גיר בצב תקין לגמרי אך הוא בסדר גמור ביחס לשנה של האוטו אין לו בעיות מיוחדות ו וזה עניין של מזל והוא יכול גם ליסוע עוד 50-100 אלף ק"מ..חוץ מבעיות קטנות של נזילות שמן וכאלה שסידרתי הכל היה בסדר.

זוהי הודעה ראשונה שלי בפורום זה מקווה שתוכלו לעזור לי

תודה רבה ושבוע טוב

20121216_162805.jpg

פורסם

בעיה חשמלית בגיר מה זה אומר מבחינת הפתרון??

בעיה רצינית יש מצב אני יצטרך להחליף גיר או משהו כזה??

בעיה לא קריטית שחשמלאי רכב יכול לסדר??

תודה

פורסם

ברגע שהמנורות מהבהבות זה מסמל על תקלה בגיר..

שיכולה להיות שסתומים בגיר

חיישני מהירות בגיר

ואפילו בלאי פנימי בתוך הגיר שדורש החלפה או שיפוץ גיר

פורסם

בכל פעם שהנורות האלה נדלקות זה סימן שמחשב הגיר זיהה תקלה והוא מכניס את הגיר להילוך שלישי שם הוא נשאר באופן קבוע עד שסוגרים את הסאואיץ ומתחילים מחדש. זוהי גם המכה שאתה מרגיש כשזה קורה.

יש סיבות רבות שיכולות לגרום לכך שניתן לגלות רק ע"י התחברות לסקנר במוסך.

• תוכן חדש...