Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ "עירוני" למשפחה - עד 75000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני בודק אפשרות לרכוש ג'יפ "עירוני" כמו שאני קורא לו למשפחתי (זוג + 3).

התקציב לא גבוה במיוחד - בסביבות 75000 ש"ח.

לא מחפש 4 על 4 או רכב שטח מטורף. משהו נח למשפחה, מרווח.

תודה,

גיא

פורסם

זה לא יהיה ג'יפ אלא ג'יפון וזו קטגוריה שלדעתי לפחות היא מיותרת.

הרכב לא מרווח כמו רכב מנהלים,לא מאובזר ולא נוח,וסביר להניח שביצועיו יהיה נחותים.

ממליץ לעבור לקטגוריית המנהלים-יש רכבים טובים(מונדיאו,אוונסיס,C5).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הטוסון שתיין מוגזם של בנזין.

הקשקאי יותר חסכוני,זריז ,נאה,גם שומר על ערכו נהדר מה שמקשה מעט בקנייה ועומד לזכותו במכירה.(יצריך מכם להתאמץ יותר ברכישת אחד מ2008).

או כמו שהמליצו לפני אולי כדאי לשקול רכישת משפחתית גדולה (מונדיאו,סופרב דור קודם,טויוטה קאמרי דור קודם 2006...)

רכבים מאוד מאובזרים ומרווחים במחירי רכישה נמוכים ,האחזקה תהיה יקרה יותר מן הסתם.

פורסם

הטוסון יהיה רכישה זולה ואמינה עם שנתון גבוה יחסית ומרחב מחייה מצוין למשפחה.

החיסרון הוא הדלק.

עדיין, במסגרת האפשרויות הקיימות לא הייתי שולל. תלוי מה הנסועה השנתית שלכם.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם אנחנו נוסעים בין 15 ל20 אלף בשנה, זה שווה את זה ?

אני לא רוצה רכב ישן מדי. אם כבר אז אלך על משפחתית "רגילה" סטייל פלואנס או קרוז. אם ככה, כמה כבר ההפרש בדלק ?

פורסם

טוסון יכול להגיע ל1-8.

האמת שקרוז צורכת אותו דבר במקרה הטוב.

שוק רכבי המנהלים מת לגמרי-מומלץ לחפש סובארו B4 או פורד מונדאו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

טוסון יכול להגיע ל1-8 מלמטה אם את נוסע כמו זקנה ,וא מגיע גם ל6 ק''מ ליטר מניסיון.

לדעתי עדיף לדבוק ברכב מפנק ,מאובזר ומרווח יותר מאשר ל"התפנק" בג'יפון.

פורסם

ראיתי את השרשור הזה בבוקר ולמען האמת התבאסתי לענות לך שאין דבר כזה. אבל עכשיו אחרי שזה כבר נכתב :wink:

אין דבר כזה. אולי טוסון או גרנד ויטרה יוכלו להתאים, אולי גם סובארו פורסטר. כל השאר ידרשו ממך התגמשות משמעותית - או בתקציב הרכישה, או בתקציב האחזקה או בשנתון.

בתקציב כזה, למשפחה עם שניים-שלושה ילדים, הייתי מחפש הונדה FRV או יונדאי i30cw.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...