Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבצע פשוט נראה ממש יותר מדי טוב להיות אמיתי. רק וישרים עולים יותר מזה...

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/checkup-c02860199/14569617?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_349&a=2022

רק לציין למנהלים, אין לי שום קשר למוצר או לפירסום, אין פה שום אינטרס כלכלי, פשוט מבצע שנראה לי מדהים ואני משתף אותו עם חברי הפורום, חברי ומשפחתי

פורסם

כמובן אתה צודק - לכאורה , מבצע מאוד משתלם. מחיר וישרים הכי פשוטים ובמקום הכי זול 20 ש"ח . בנוסף אתה מקבל מילוי

חנקן בצמיגים שעלותו לא זולה.

אז איפה המילכוד ? הרי לא סביר להניח שהעסק מנסה בכוח להפסיד ?

התשובה מגיעה מה"הטבה" הבאה המוצעת בדיל זה :

"בדיקת הבטיחות כוללת: צמיגים, עוצמת בלימה, תפקוד בלמים, תפקוד בולמי זעזועים, כיוון גלגלים וטעינת מצבר".

כוונת העסק למשוך לקוחות להגעה למקום . במהלך הבדיקה הנ"ל ימצאו דרך אלגנטית להשחלת הלקוח וגזירת רווח משמעותית.

למשל, לאחר בצוע ביקורת ה"בטיחות" הנ"ל יגידו בפנים חמורות סבר ללקוח התמים : יש לך תקלה בטיחותית משמעותית ב :

(בחר כרצונך) צמיגים/ בולמי זעזועים / בלמים / כייוון גלגלים.

רוב הלקוחות כשיפחידו אותם מספיק יתפתו להשקיע בהחלפת רכיבים "בטיחותיים" ואפילו לא יעשו השוואת עלויות.

להמחשה :

"אדוני - בולם הזעזועים האחורי שמאלי שלך חלש ולא בטיחותי , חייבים להחליפו. אתה עלול להקלע לתאונה חמורה בגלל התקלה.

כמה יעלה ? בחברה יקחו ממך 1280 + מע"מ.

אנחנו במבצע נקח רק 900 כולל מע"מ. אה , וחייבים מבחינה בטיחותית להחליף בזוגות . תקבל עוד 10% הנחה !"

הרעיון ברור , לא כן ?

פורסם

במקרה וכל אלו כשלו - שימו לב לשורה הבאה:

"המגבים אינם מתאימים לכל סוגי הרכב"

אני כבר מתאר לעצמי את ההוא שנכנס לשם לבדיקה ואומרים לו שלמאזדה 3 צריך מגב מיוחד, בתוספת תשלום כמובן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

"מלאי המגבים מוגבל"

ובטח בדיוק שנגיע "נגמרו המגבים שבמבצע אבל יש לנו מגבים יותר איכותיים במחיר.."

צריך שמישהו ירים את הכפפה ויבדוק ויעדכן :roll:

חן

פורסם

אז במקרה הגרוע הם עושים מילוי חנקן ב9 שקלים ועל הדרך יגידו לכמה עשרות אנשים שנוסעים אחרי 5 שנים על הצמיג המקורי השחוק שהגיע הזמן להחליף.

יוזמה מבורכת לדעתי, אפילו אם אין מגבים מיוחדים במלאי למאזדה 3. :roll:

אפרופו חנקן, איך בדיוק זה עובד? מרוקנים כל צמיג עד 0 מאוויר ומכניסים חנקן?

ממלאים רק את מה שחסר כדי להגיע להוראת יצרן? סתם עושים רוח?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בזבוז זמן ו-9 ש"ח.

מגבים פשוטים לא עושים את העבודה וחנקן לא יעשה שום הבדל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

Shmelov - מגבים פשוטים כן עושים את העבודה, אם אתה קונה של בוש וכאלה במחירים של 100 ש"ח, אני מבטיח לך שהם יחזיקו בדיוק כמו מגב פשוט ורגיל שעושה עבודה מצויינת.

באקלים הישראלי שום מגב "מיוחד" לא מחזיק יותר מדי, ואני רואה ושומע על אנשים שקונים מגבים ב 200 שקל לזוג שאחרי שבועיים עושים רעשי חריקות כאילו מדובר במוצר סיני בעשר שקל.

כמו שאמרו כאן הם מרוויחים מהטיפולים "מסביב"

Opel Adam S 2017

פורסם
אז במקרה הגרוע הם עושים מילוי חנקן ב9 שקלים ועל הדרך יגידו לכמה עשרות אנשים שנוסעים אחרי 5 שנים על הצמיג המקורי השחוק שהגיע הזמן להחליף.

יוזמה מבורכת לדעתי, אפילו אם אין מגבים מיוחדים במלאי למאזדה 3. :roll:

אפרופו חנקן, איך בדיוק זה עובד? מרוקנים כל צמיג עד 0 מאוויר ומכניסים חנקן?

ממלאים רק את מה שחסר כדי להגיע להוראת יצרן? סתם עושים רוח?

במילוי החנקן מרוקנים את האוויר בוואקום, ממלאים חנקן, מרוקנים את החנקן וממלאים שוב - ככה מוודעים אחוז מקסימלי של החנקן.

בקשר לניסיון למכור דברים נוספים - ברור שינסו, אבל אני סומך על האנשים שמבינים עניין שיידעו מה נכון ומה לא נכון.

אני יכול לומר שאני לקוח של צקאפ כבר מספר חודשים, בריכבי, במשאיות של העסק וברכבים אחרים שלנו. רמת המחיר שם ביום יום איינה מהנמוכות ביותר אבל מקבלים של יחס מקצועי מאוד, מקום המתנה נוח ומרווח ותנאים מצויינים. כשיש מבצעים - גם המחירים כמו שאתם רואים כדאיים מאוד.

בקשר לוישרים, לפני זמן מה החלפתי שם וישר לברלינגו שברשותנו. המחיר היה בסביבות 20 ש"ח ליחיד. אין ספק כי לא מדובר על הוישרים האייכותיים ביותר, אלו שעולים 150 ש"ח, אבל הם עושים עבודה מושלמת בזמן הקנייה ואני מניח שעבדוה תהיה טובה לפחות לחורף הקרוב. נראה לי גם הרבה יותר כלכלי לקנות וישר כל חורף (במיוחד במחיר של 9 ש"ח) מאשר לקנות וישרים ב 150 שיחזיקו לשלושה חורפים.

אני בכל אופן מתבאס שהחלפתי וישרים לאישתי, אבל אקנה מספר קופונים, בראש ובראשונה לעצמי וגם לרכבים אחרים של המפעל. אני בטוח כי אם יגידו לי שיש להחליף משהו - אוכל לשקול בעצמי ולהמלט ממלכוד כזה או אחר...

פורסם
Shmelov - מגבים פשוטים כן עושים את העבודה

יצא לי לנהוג השבוע על שברולט קרוז ועל פג'רו קצר, בשניהם מגבים זולים בני פחות מחודש (אשכרה שאלתי כי הם לא ניגבו כלום) ובשניהם

במקום לנגב את המים הם מרחו אותם על השמשה. לא יודע כמה עלו.

אז אם יביאו לך בקופון שלך מגבים כאלה? ואני בטוח שכולנו צריכים ליום יום חנקן בצמיגים :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יצא לי לנהוג השבוע על שברולט קרוז ועל פג'רו קצר, בשניהם מגבים זולים בני פחות מחודש (אשכרה שאלתי כי הם לא ניגבו כלום) ובשניהם

במקום לנגב את המים הם מרחו אותם על השמשה. לא יודע כמה עלו.

אז אם יביאו לך בקופון שלך מגבים כאלה? ואני בטוח שכולנו צריכים ליום יום חנקן בצמיגים :wink:

אני קניתי מגבי בוש גרסת ECO ב70 שקל וקיבלתי אצבע משולשת. אחרי שבוע+-, התחילו לנגב גרוע, הרעישו ובסוף כמובן מרחו את כל המים על השמשה. רכשתי מגבים ב25 שקל ובינתיים מנגבים פי 7 יותר טוב מהבוש.

הבוש היו יבשים, נכון, אבל לא חסר מקרים שגם שהם היו נראים חדשים נהרסו מהר, היה שרשור גדול בפורום טכני על זה.

אולי המגבי בוש אירוטווין זה משהו אחר, בכל מקרה הם עולים יקר מדי.

לגבי הציטוט, כבר היו לי משפטים שנויים במחלוקת כבירים יותר:wink:.

פורסם

אתם יודעים מה אתם?

אתם כולכם חארות לכלכנים!!!

הייתי השבוע כ 45 דקות בצק אפ פולג, ללא הקופון המחיר הנ"ל הוא 29 ש"ח ובזמן שהמתנתי נכנסו לא מעט רכבים, יצאו עם וישרים חדשים, חנקן בצמיגים, עברו בדיקה כוללת של מה שצויין שם (בלמים, בולמים וכו') ומאחר ומרבית הרכבים היו חדישים, שוחררו עם "הרכב במצב תקין, 29 ש"ח בבקשה".

מי שלא היה לו תקין, צריך להגיד תודה שתיקנו לו תקלה בטיחותית חמורה ולא צריך ליילל על "הלכתי להחליף וישרים ב 9 ש"ח והשחילו לי רפידות ברקס".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...