Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכולם יודעים, סאני מיבאת את מותג סמסונג.

כמו בכל מקום אחר בעולם, גם כאן יש קהילת מפתחים לאנדרואיד.

בין הבולטים בהם יש בחור עם כינוי FIREFDS.

מה שהבחור עושה, הוא לוקח רומים של סמסונג ויש לציין, לא רומים של סאני אלא רומים בינלאומיים, משחרר להם את העברית שסאני דורשת מסמסונג לנעול, מוסיף כמה פיצ'רים (כמו הקלטת שיחות וכו') ומוציא לאור.

בכל העולם הנאור, אנשים כאלו מוערכים, מקבלים שיתוף פעולה מהיצרנית ועושים את היח"ץ הטוב ביותר לחברה.

במילים אחרות, לא רק שסמסונג לא אוסרת את הפיתוח אלא גם תומכת בו ולעיתים גם מוסיפה פיצ'רים שפותחו לרומם שלה.

אממה, בארץ הקודש אדון בנדוב חושב שהוא השריף במערב הפרוע.

המדיניות של סאני היא להקשות עד כמה שניתן את האפשרות לרכוש מכשירים מיבואנים אחרים.

חלק ממדיניות זאת היא נעילת השפה העברית במכשיר למרות שהחל מגירסה 4, העברית היא משהו מובנה במערכת ההפעלה אנדרואיד.

רוצה עברית? קנה סאני.

אבל סאני כל כך מפגרים בפיתוח תוכנות והם עדיין לא מצליחים להפיץ את גרסה 4.1.1 ובעיניים כלות הם רואים שהבחור הנחמד הזה עושה להם בית ספר וכבר הוציא לאור את גרסה 4.1.2 ובעברית.

אז מה הם עושים?

מאיימים על הבחור בתביעה משפטית.

ומה התירוץ המטופש והאידיוטי שלהם?

ציטוט של הבחור

"סאני טוענים שיש בכל הרומים של סמסונג, לא קשור אם יש תפריטים בעברית או אין תפריטים בעברית, קוד שלהם.

הרומים שאני מפרסם בחינם בשביל הקהילה הישראלית מגיעים לידי חנויות פרטיות שמייבאות מכשירים בייבוא מקביל והם צורבים עליהם את הרומים שלי.

לקוחות מגיעים לחנויות הפרטיות וקונים מכשירים במחירים נמוכים בהרבה ממה שסאני מוכרת בעברית מלאה עם כביכול קוד בזכויות יוצרים של סאני."

אתם מבינים את החוצפה, הם מספרים שהם שותלים קוד באנדרואיד ולכן מי שמשתמש ברום של סמסונג, לא משנה מאיזה מקום בעולם, מפר את הזכויות של סאני.

פורום XDA צריך מהיום לחיות בפחד בגלל סאני.

אולי יתבעו אותם בבית הדין הבינלאומי בהאג.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אבל אחרי שצחקנו, מה אפשר לעשות כדי לסיים את הפראסה הזאת?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחפש עורך דין חובב אנדרואיד שמוכן לקחת על עצמו טיפול בתביעה בחינם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ליצנים או לא, הם איימו על הבחור בתביעה אם הוא לא יפסיק "להפר את זכויות היוצרים שלהם".

אני חשבתי גם בכוון של עירוב התקשורת והפצצה של הדף שלהם בפייסבוק.

אני חושב שהשופט יגלגל אותם מכל המדרגות עם בעיטה בתחת אבל הכל יכול להיות בארץ האפשרויות הכל כך מוגבלות.

פורסם

אני חשבתי על לקנות אצל יבואנים אחרים. אבל זה עדיין לא יפתור את הבעיה הראשית.

פורסם

רגע,

לסאני יש קניין על מערכת אנדרואיד? לא.

לסאני יש קניין על השפה העברית? לא.

זאת אומרת היא רוצה לתבוע מישהו שעושה שימוש במוצר שהוא לא שלה, ומוסיף עליו תוספות שהם לא שלה.

זה בערך יקביל לזה שסמסונג תירצה לתבוע את HTC על זה שהיא עושה שימוש באנדרואיד...

שייתבעו.

פורסם

לקוחות מגיעים לחנויות הפרטיות וקונים מכשירים במחירים נמוכים בהרבה ממה שסאני מוכרת

א) זאת מילת המפתח כאן.

ב) כנראה שבסאני לא מודעים לזה שסמסונג משחררת את הקוד מקור של גירסאות שלה של מערכות הפעלה (כמו שהיא מחוייבת לפי הסכמי GPL).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשחברה ענקית שולחת לבנאדם כל מיני מכתבי איום מעורכי דין ואיומים בהוצל"פ, לא בטוח שהוא יחליט להילחם גם אם הוא צודק

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שייתבעו.

לא לכל האנשים יש את אמצעים/כח למאבק משפטי כנגד חברה גדולה. צריך לזכור את זה שעו"ד טוב בצד של סאני יכול לגרום להרבה נזק לנתבע לא משנה כמה הטיעון שלהם דפוק.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
ליצנים,שיתבעו אותי.

ואז תוציא הרבה אלפים של שקלים לעורך דין, תפסיד הרבה ימי עבודה, תבלה לילות בלי שינה מדאגה כי חטפת תביעה בסכום שלא תרויח כל חייך ובסוף אם תצא זכאי (וביננו, אף אחד לא יודע אם הם צודקים או לא ל רות שזה נשמע הזוי) תקבל רק חלק קטן ממה שהוצאת חזרה.

עדיין שיתבעו אותך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

NIGHT, אתה צודק לגבי ההוצאות.

אבל לגבי השאר, אי אפשר לבקש זכויות יוצרים על משהו שבהגדרתו הוא קוד פתוח.

במיוחד כשאתה לא עושה כלום.

וגם אם נגיד שכן, מה הקשר בין סאני לגירסת אנדרואיד שיוצאת בהודו?

אתה באמת חושב שסמסונג תסכים שאיזה חברה טיפשה בישראל תכניס קוד בתוכנה החופשית שלהם כדי שהם יוכלו לתבוע את כל העולם על הגב שלה?

הרי סמסונג עצמם מחוייבים לפרסם את קוד המקור כחלק ממדיניות גוגל.

סאני עושה את זה בגלל בצע כסף.

פורסם

אני לא מכיר ולא מבין בנושא הקוד הפתוח אבל אני בטוח שגם בו יש פטנטים וזכויות יוצרים שהרי אם לא היו אז לא יתה עילנ לתביעה הנגדית של סמסונג.

יכול להיות שסאני פיתח את הנושא של הכתב מימין לשמא עבור סמסונג ודאגה להגן על עצמה איכשהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי:

על הבחור לנסות לפנות לסמסונג העולמית ולהשיג מהם מעין "אישור" (מייל, מכתב, תגובה) שהם מאפשרים באופן חוקי לפתוח את העברית למכשירים האלו, ללא התערבות "סאני".

אני משער שאם סמסונג יגידו לו שאין צורך באישור של "סאני" ואין בינהם שום הסכם כתוב או עסקה שבוצעה, "סאני" יכולים להמשיך לקפוץ...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ליצנים או לא, הם איימו על הבחור בתביעה אם הוא לא יפסיק "להפר את זכויות היוצרים שלהם".

אני חשבתי גם בכוון של עירוב התקשורת והפצצה של הדף שלהם בפייסבוק.

אני חושב שהשופט יגלגל אותם מכל המדרגות עם בעיטה בתחת אבל הכל יכול להיות בארץ האפשרויות הכל כך מוגבלות.

קודם כל, איום איננו תביעה.

אני לא מבין בחומר בכלל, אז אין לי מושג אם יש לאיום בסיס. יכול להיות שזה פשוט סוגשל SLAPP:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strategic_lawsuit_against_public_participation

כלומר, איום בתביעה חסרת סיכוי, כדי להפחיד (במקרה זה לא דיבה, סתם חיסול מתחרה).

פרסום שלילי בקנה מידה רחב, זה מבורך, בהנחה שהאיש בטוח שהתביעה חסרת בסיס.

בקיצור, לקבל ייעוץ ממומחה, ולזכור... תביעה חסרת סיכוי מצד סאני יכולה להפוך לפרסום חינם מעולה בשבילו, שיחזיר את עלות העו"ד...

בלי ייעוץ מומחה, לדעת איפה הדברים עומדים חוקית, לא הייתי זז מטר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...