Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
87% יאיר.

82% שלי.

69% מרצ.

בסקר הצבעתי מרצ. :roll:

ועכשיו אחרי שראית את התוצאה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולגבי "מוכר הרהיטים".אם לרדת ולהתייחס לרמת ויכוח שמכניסה בלעג ציני עבודה ראשונה כחיסרון בהמשך ( ..."שומר ברים וסבל בנתב"ג" - טוב ליצירת תדמית של מאפיונר)

אני לא רואה לגנאי, להיפך, את זה שבחור צעיר, ממשפחה בעלת קשרים מרחביה ,לא ניצל אותם אצל שמנה וסלתה הותיקה של ישראל בתעשיה ובעסקים , להתיישב בשקט אצל איזה אצלניק מיליונר,הלך "למכור רהיטים" - לייעץ לעולה חדש מארגנטינה שאף אחד לא ידע מה ייצא מעסקיו,רונלדו אייזן, שבא עם המון רצון טוב והמון רעיונות מחוץ לקופסה (אולי תעשיית הלבידים המפוארת היתה באמת הולכת לשלב הבא של ייצור מיערות קק"ל ולא מתמוטטת - משמרות, לבידי אשקלון, עץ לבוד פ"ת,קלת אפיקים ועוד בהם הושקע כסף מדינה טוב) וגם גב כלכלי מהמשפחה בחו"ל ויידע בענף.היום כל קבלני הדילול של ק"קל הם ערבים שעושים מהעצים משטחים בחברון/פחם למנגלים בכפרים שחונקים את הקיבוצים מול המשולש. יותר טוב ? זה החזון של חידוש היערות שהטורקים שרפו ?

לדעתי לא. יותר טוב היה להקים כאן איקאה. רונלדו אייזן נשבר מהביורוקרטיה. ביבי לא טעה.

פורסם

חיימי לא צריך להתרגש, מאז אותו יום בשנת 1996, שנתניהו גבר על הלוזר הנצחי פרס, הוא הפך למטרה עבור כל אנשי השמאל.

המתקפות האישיות עליו לא פוסקות (ראית סיקור על המשפחה של אולמרט שמשתווה לאחוזון מהרפש שהטילו על משפחת נתניהו?) כל דבר שהוא יעשה מיד יזכה ללעג ולקלס בעיני האנשים שמרגישים שגנבו להם את המדינה.

במערכת הבחירות הקודמת קדימה העסיקה חוקר פרטי שיעקוב באופן אישי אחרי משפחת נתניהו, על מנת לגלות פרטים שיוכלו לעזור לה במערכת הבחירות. הכל כשר והכל מותר.

זוכרים את פרשת מרכז שלם ואדלסון שאברמוביץ בדה מליבו? http://www.latma.co.il/article.aspx?artiId=4173

זה בסדר רק אחרי האיחוד בין נתניהו וישראל ביתנו הוא אומר שתהיה רוטציה בין נתניהו וליברמן.

אז הכל מותר בניסיון להשחיר ולפגוע בנתניהו אישית ועל הרקע הזה הזלזול בו והצגתו "כמוכר רהיטים" ברורה.

פורסם

אין כל פסול במוכר רהיטים.

מר נתניהו אינו מוכר רהיטים, הוא היה ונותר איש שיווק מעולה.

בתור שכזה, הוא מסוגל לשווק זבל כזהב. לפחות לקהל מסויים. מחוץ לחושך בחנות- רואים את המציאות.

אבל, הוא מנהל גרוע, לוקח החלטות שגויות או כלל לא לוקח אותן.

בתחומים בהם הוא מעורב- הוא מקלקל.

בתחומים בהם אינו מעורב- הוא מניח לאחרים לקלקל, לגנוב ולהשחית.

רק כחלון ניסה אחרת. הוא בחוץ.

הקיצוניות גוברת, הבורות גוברת, הכלכלה מתדרדרת. ההרתעה נעלמת.

בכל מקום שעבר- השאיר אדמה חרוכה, אז אל תזכיר עצים, במחילה מכבודך.

גם אסון הכרמל, הפך בפי דובריו להצלחה אישית.

מי שיאזין לדברים שהקריא דן כנר בטקס לזכר ההרוגים יבין[מישו, שים קישור, בבקשה]

במציאות: שריפה, מחדל, אסון. בתודעה: סופר טנקר, הישג חזון.

וכך בכלל: האיש מותיר אחריו אדמה חרוכה ולנו מוכרים זאת כהצלחה.

נ.ב :כמובן שחיימי צריך להתייחס לסוגיית "מוכר הרהיטים" ובתוך כך להטביע אותנו שוב בשלל פרטים לא רלוונטיים ולא עניינים[ ריהוט, תעשייה, השקעות, מצב החסה בשטחים] כדי להגיע לעניין: עוד קצת שינאת ערבים.

אלוף העולם במידע לא רלוונטי.

פורסם

אז מוכר רהיטים (שזה אחד המקצועות הקרובים למוכר רכב משומש, האגדה מספרת על כך שיש כמה מוכרים ישרים, ההוכחות שמורות ברוזוול, ארה"ב) זה טוב ליהודים, אבל עיתונאי זה מסוכן (אלא אם קוראים לך אורי אורבך, אנסטסיה מיכאלי או טומי לפיד).

כרגיל, כל מי שלא מיישר קו עם הדוצ'ה שלנו, הוא חדל אישים במקרה הטוב, או בוגד ועוכר ישראל במקרה הרע. אני חוזר ואומר - את ביבי צריך להחליף כי הוא נכשל. פעמיים. כמו שאמר הפנדה - אדמה חרוכה בכל מקום - גם את הכלכלה שהוא כ"כ מתפאר בהצלחתה (והצלתה של ישראל) - החל מהיום אנחנו מתחילים לשלם את המחיר על כשלונו ונשלם אף יותר.

לפיד לא יהיה טוב? שלי לא תהיה טובה? בבחירות הבאות אפשר להעיף אותם חזרה למערכת העיתון. להזיק יותר ממה שראש הממשלה הנוכחי עשה הם לא יוכלו להזיק (יש עדיין מספיק בלמים במדינת ישראל, למרות מצבה, שיימנעו מכל ראש ממשלה להשתולל בחוסר אחריות). כמובן שהייתי מעדיף לראות מישהו בעל שיעור קומה גדול יותר, אבל אין כרגע בנמצא אחד כזה בפוליטיקה (זו בדיוק הסיבה שבגללה אני מתלבט. מצד אחד - אין מי שמסוגל/רוצה לעשות מספיק, מצד שני - השארת המצב הקיים זה כמו לעזוב מכונית בירידה בניוטרל ובלי הנדברקס ולהאמין שיהיה בסדר).

בהקשר לפרשת מרכז שלם, אתר לאטמה הוא בהחלט מקור רציני, אובייקטיבי ומכובד לניתוחים פוליטיים, בעיקר הכתבה בת 10 השורות שניתן אליה קישור. עיון קצת יותר רציני (לא רציני מדי, שהרי יכולת הריכוז של ידידינו כאן נמוכה בכל מה שהוא מעבר להשמצות. גוגל+ מרכז שלם + שלדון אדלסון + רון לאודר) יביא מיד תוצאות (מהארץ ומחו"ל) שיעידו על ייסוד המכון בעזרת תרומה בת כ-5 מליון דולר מלאודר ועוד 4.5 מליון מאדלסון (עבור "מכון ללימודים אסטרטגיים", בתוך המרכז עצמו). מרכז שלם עצמו, אגב, מתייחס אליהם כ"אנונימיים" (http://www.shalem.org.il/Donations/Our-Supporters.html).

את נתניהו לא צריך להשחיר. רק לקרוע את הצלופן המרשרש ולהציג אותו כפי שהוא באמת. טיפוס חלקלק, נהנתן (לא שזה רע, אבל לא ע"ח ציבור האזרחים), חסר עמוד שידרה וחסר יושרה. לפחות אצל ברלוסקוני יש מסיבות סמים וסקס, מה לנו יש? מירי רגב?

פורסם

העובדה היא שמר אברמוביץ אביר חופש הביטוי כל עוד הוא למען הצד שמאל התנצל.

הכוונה בהפניה הייתה להראות שכל האמצעים לניגוח נתניהו כשרים.

מעניין שלהסכם הרוטציה בין נתניהו וליברמן שאברמוביץ בדה מליבו לא התייחסת.

גם ההשוואה המופרכת מיסודה, של מוכר רהיטים אל מול עיתונאי, אינה אוחזת מים מהסיבה הפשוטה שנתניהו עשה עוד דבר אחד או שניים בחיים שלו מלבד להיות "מוכר רהיטים".

האם אתה טוען שאולמרט היה ראש ממשלה טוב מנתניהו? על מי אתה ממליץ כמנהיג מוכח בשעה בטחונית מדינית וכלכלית כזו?

הרבה חברים שלי הם שמאל, ואף שאיני מקבל את דעתם אני מאוד מכבד אותה.

אצלך, טרם זכיתי לראות מבעד לשנאה יוקדת לנתניהו והתנשאות על מי שלא חושב כמוך, שום הצעה פרגמטית שלך או למצער נתונים אובייקטיבים שמצביעים על זה שנתניהו כושל בוודאי בהשוואה לראשי ממשלות לפניו ובוודאי לאור המצב הכלכלי בעולם.

פורסם

פנדוב, בבקשה:

"אני מתכבד להזמין את מי שהיה הראשון להבין את גודל האירוע, רתם את כל הגורמים בארץ ובעולם לסייע בכיבוי השריפה ומאז דואג בלא ליאות למשפחות שאיבדו את היקר להן מכול. כבוד ראש ממשלת ישראל, מר בנימין נתניהו".

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לפיד לא יהיה טוב? שלי לא תהיה טובה? בבחירות הבאות אפשר להעיף אותם חזרה למערכת העיתון. להזיק יותר ממה שראש הממשלה הנוכחי עשה הם לא יוכלו להזיק (יש עדיין מספיק בלמים במדינת ישראל, למרות מצבה, שיימנעו מכל ראש ממשלה להשתולל בחוסר אחריות). כמובן שהייתי מעדיף לראות מישהו בעל שיעור קומה גדול יותר, אבל אין כרגע בנמצא אחד כזה בפוליטיקה (זו בדיוק הסיבה שבגללה אני מתלבט. מצד אחד - אין מי שמסוגל/רוצה לעשות מספיק, מצד שני - השארת המצב הקיים זה כמו לעזוב מכונית בירידה בניוטרל ובלי הנדברקס ולהאמין שיהיה בסדר).

הנה עוד עדות למצב הקיים המעולה של המדינה שלנו. קשה, ממש קשה לקרוא את זה. נכון, הזנחת הקשישים וניצולי השואה זה משהו שנמשך שנים על גבי שנים, אולי זו סיבה טובה לנסות לרענן את הקודקודים הבזויים בפוליטיקה שלנו - ולהצביע ביבי זה בטח לא הדרך לעשות זאת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4326951,00.html

poor_zikna.jpg

פנדוב, בבקשה:

"אני מתכבד להזמין את מי שהיה הראשון להבין את גודל האירוע, רתם את כל הגורמים בארץ ובעולם לסייע בכיבוי השריפה ומאז דואג בלא ליאות למשפחות שאיבדו את היקר להן מכול. כבוד ראש ממשלת ישראל, מר בנימין נתניהו".

הדוגמה מתאימה בדיוק למה שקורה כאן, למצב העגום שלנו ולכל העיוורים שממשיכים להצביע לבלון הנפוח. עצוב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
פנדוב, בבקשה:

אם זה נכון שביבי ,מיד עם הדיווחים הראשונים שקיבל על השריפה , עשה עם עוזריו הערכת מצב ומיד טילפן לאובמה וביקש את ה-747,ראש ממשלת קנדה - בה צי הקנאדאייר 315 הגדול בעולם,ראש ממשלת יוון,עוזרי ארדואן וכו - שאפו.יכול היה להמר רע ולחטוף על הראש כשהיו כולם מגיעים אחרי שילד כיבה כיבוי צופי.

לגבי ה-44. לא נעים, קציני המשטרה שהועלו לאחר מותם הם האשמים.

פורסם

ארילו, תודה, אבל זוהי רק ההתחלה. היה המשך לדברים. אינני זוכר אם מר אשל היה זה שניסח הדברים על שריפת העצים, או איש מוכשר אחר. בכל אופן, מציאות לחוד ותדמית לחוד. הבעייה היא ש/לעיתים אנשים מאמינים לעצמם.

חיימי, לקח זמן עד שהשריפה כובתה. הפרטים ולוח הזמנים מבהירים את הפארסה. אבל... מי שם לב לפרטים?

לקרוא ולהבין. אשמח אם מישהו יימצא את הנאום עצמו, כולו. פארסה תוצרת צפון קוריאה.

http://www.idi.org.il/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9C%D7%9A-%D7%A0%D7%90%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%91%D7%97-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%96%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%98%D7%A7%D7%A1-%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98%D7%94-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%99-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%9E%D7%9C/

פורסם

את זה שסל התרופות במדינת ישראל הוא הכי גבוה מלבד מדינות סקנדינביה מישהו טורח להזכיר? בוודאי שלא, אמצעי התקשורת מנהלים קמפיין בלתי פוסק, שאגב ילך ויגבר עד לבחירות.

באמת בתקופת קדימה בשלטון לא היה עני אחד.

אני לא מבין מה רוצים מנתנהו באסון השריפה. עם כל הכבוד לא ראיתי את ראש ממשלת יפן מתפטר אחרי רעית אדמה ולא ראיתי את ראש ממלת תאילנד מתפטר בעקבות הצונאמי.

בדומה ל"מחאה" אירוע זה נוצל ניצול ציני להסתה פרועה נגד נתניהו וישי.

פורסם

האם אתה טוען שאולמרט היה ראש ממשלה טוב מנתניהו? על מי אתה ממליץ כמנהיג מוכח בשעה בטחונית מדינית וכלכלית כזו?

הרבה חברים שלי הם שמאל, ואף שאיני מקבל את דעתם אני מאוד מכבד אותה.

אצלך, טרם זכיתי לראות מבעד לשנאה יוקדת לנתניהו והתנשאות על מי שלא חושב כמוך, שום הצעה פרגמטית שלך או למצער נתונים אובייקטיבים שמצביעים על זה שנתניהו כושל בוודאי בהשוואה לראשי ממשלות לפניו ובוודאי לאור המצב הכלכלי בעולם.

אולמרט היה (גם אם בדוחק) רו"מ טוב יותר מביבי, אין לצערי מישהו שעליו הייתי מצביע ללא היסוס ואומר "זה יעשה לנו טוב!", אחרת הייתי מצביע עבורו. ברור לי עם מי אני לא רוצה להישאר, כיוון שעבורי הוא מנהיג מוכח - ככישלון.

אחרון המנהיגים בהם האמנתי ושהיה ברור לי שהוא מוביל את המדינה לכיוון שהוא רוצה (בלי להיכנס לויכוח אם הכיוון נכון או לא. אני מדבר על מי שעומד בראש המדינה גם הלכה למעשה ולא רק בתור מישהו שנסחט בידי כל עובר אורח) היה רבין, להזכיר לך איזה מחנה לא היה מוכן לקבל (בצורה פיזית) את החלטותיו? מנהיג נוסף שהוביל את המדינה (אמנם בד"כ בצורה הפוכה למה שאני מאמין בו, אבל לפחות ידעת את הכיוון בו יצעד) היה אריק. אצל ביבי (גם אצל ברק) אתה אף פעם לא יודע מה יהיה הצעד הבא שלו. יש את המטרה שהיא שמירה על הכסא, כל השאר הם רק אמצעים וכולם כשרים.

נתונים אובייקטיביים? שאחזור על רשימת המכולת שהעליתי בשרשור ופירוט כמה הוא עולה לי? הרי למען השמירה על הכסא הוא ממנה שרים וסגני שרים בלי הכרה, מעביר כספים בהיקפים חסרי תקדים להתנחלויות ולדתיים, מעלה את המיסים העקיפים (יחד עם הפודל שלו במשרד האוצר) ומתפאר ב"הישגים" חסרי בסיס ("סופר טנקר"? "הצלת חוף פלמחים"?) הוא כ"כ רגיל לשקר עד שלפעמים הוא מדמיין דברים ("גנדי היה שר אצלי בממשלה הראשונה", "אני הענקתי לפולארד אזרחות", "בתור ילד ראיתי חיילים בריטיים ליד הבית" (נולד ב-49') ועוד).

פורסם

אני לא מבין מה רוצים מנתנהו באסון השריפה. עם כל הכבוד לא ראיתי את ראש ממשלת יפן מתפטר אחרי רעית אדמה ולא ראיתי את ראש ממלת תאילנד מתפטר בעקבות הצונאמי.

אני לא ראיתי את ראשת ממשלת יפן או תאילנד קופץ מול המצלמות ב-בטלדרס במהלך האירועים ובוודאי לא עומד מול משפחות החללים ומהלל את עצמו בסגנון שאפילו ברז'נייב וחרושצ'וב לא היו מתביישים בו. אופורטוניסט, כבר אמרנו?

פורסם

ולנתונים אחד לאחד:

אתה יודע כמה שרים נוספו לממשלת נתניהו מתקופת ממשלת אולמרט? 1. על האחד הזה אתה טוען למינויים ללא הכרה.

כספים להתנחלויות ולדתיים - אני אבקש ברשותך נתונים לכך שהועבר תקציב עודף למתנחלים על פני אוכלוסיות אחרות. האם אתה מזכיר את הנתון שהממשלה הזו היא הממשלה שהשקיעה הכי הרבה בתשתיות בהיסטוריה??.

אתה לוקח מספרים שונים ועושה מהם סלט כדי שיצדיקו את האג'נדה שלך. המדיניות הכלכלית של ישראל והצמיחה שלה הן מהטובות בעולם, ועם כל ההפחדות שלך ושל התקשורת בכמה עלה המדד בשנה האחרונה?

ועם כל הכבוד לשקרים שמנית אני מעדיף אותם עשרות מונים על שקר של הגולן לעולם לא יוחזר לפני בחירות 92, ושל דין נצרים כדין תל אביב של שרון.

פורסם

נתונים, או שקרים?

ממשלת אולמרט:

הממשלה כללה 24 שרים (לא כולל ראש הממשלה). עקב הביקורת על גודלה של הממשלה, הוחלט כי לא יכהנו בה סגני שרים.

ממשלת נתניהו:

הממשלה ה-32 כללה בראשית דרכה 30 שרים ו-9 סגני שרים, 8 בעלי תפקידים יותר מאשר הממשלה ה-31. הממשלה כוללת 4 שרים בלי תיק ועוד מספר משרדים חדשים שהוקמו במיוחד כגון "המשרד לענייני מודיעין" ו"משרד ההסברה והתפוצות". במספר שריה, ממשלה זו היא הגדולה ביותר שהוקמה בישראל.

ב-17 בינואר 2011 פרשה מפלגת העבודה מהקואליציה והשרים בנימין בן אליעזר, יצחק הרצוג ואבישי ברוורמן התפטרו. סיעת העצמאות שהתפצלה ממפלגת העבודה נשארה בקואליציה ומטעמה התמנו סגני השרים מתן וילנאי ואורית נוקד לשרים. בכך מונה הממשלה 29 שרים ו-7 סגני שרים.

כספים להתנחלויות ולדתיים, מפי האתון:

http://www.themarker.com/news/macro/1.1862799

http://www.themarker.com/news/1.1498151 - שים לב - 1.17 מיליארד שקל !

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=10821

על אילו תשתיות אתה מדבר? יכול לתת מספרים ופירוט השקעות?

להזכירך, נתניהו הביע הסכמה לירידה מהגולן, הן ב-96' והן ב-2010. נתניהו גם הבטיח לחסל את "חמסטאן". אז הבטיחו.

הבטחת הרים וגבעות לפני הבחירות הן עניין שבשגרה. להמשיך לשקר אחרי הבחירות זה כבר עניין אחר.

• תוכן חדש...