Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי 5 שנים בצה"ל -שנתיים בקבע (השתחררתי לפני חודש:-P )

הגיע הזמן לראות עולם:shock:

אני טס ביום ראשון לחצי שנה אולי 8 חודשים להודו , תאילנד , נפאל בעצם לכל המזרח

ופה הבעיה

יש לי רנו מגאן - רובכם מכיר אותה שנת 1996 צבע שחור מטיאלי עם המון תוספות(קיט יניקה,פילטר נשם מנוע, סעיפת 4 ל2ל1 ממיר הוסר אגזוז זרימה חופשי, גיר בעל יחסי העברה שונים וכו') ועם 77 אלף קילומטר

לינק למי שלא מכיר:

http://www.max-tuning.com/gallery/user_gal/index.asp?Page=1&Item=renault/renault_4

הרכב אצלי כ11 חודשים כך שלמכור אותו אני לא מיתכוון הרכב ממש חדש (הוחלפה כל המכאניקה סביב המנוע (יש לאבא חברים מוסכניקים תותחים :-):-D) והרכב כמו 2004 כך גם כל הפלסטיקה הפנימית.הושקעו הרבה זמן ואהבה אז אני לא מתכוון למכור!!!!!

הבעיה היא שעכשיו הרכב יעמוד חצי שנה בלי לזוז (קניתי את הרכב לאחר שעמד כ שלוש שנים בלי תזוזה(בעל הרכב נפטר סיפור די עצוב - בגלל זה הקילומטרז הנמוך - קיבלתי אותה עם 55,000 - בדוק במוסך מורשה) והרכב עבר ישור קו מדהים!!!!!!!!

מהם הדרכים לשמור על הרכב בתחזוקה מינימלית כך שאחזור הוא יהיה באותו מצב שהשארתי אותו הן מבחינה מכאנית והן מבחינה קוסמטית.

אשמח לקבל עצות בנושא

תודה אנשים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ניקוי טובטוב של הרכב , תחתית מרכב ( להסרת חולות ומשרעים מזיקים אחרים ).

וקס איכותי , מלא מיכל דלק מלא , דאג שהרכב יהיה מכוסה - עדיף במקום תחת סככה וכו"ד ( בגלל הלחות בלילה ).

וזה הכל , רק תדאג שמישהו יתניע את הרכב פעם בשבוע ויעשה סיבוב קטן.

פורסם

אם יש לך משהו שיכול להניע את הרכב כל יומיים שלושה ולעשות סיבוב קטן,אז זה הכי טוב וכשתחזור לא תצטרך לעשות כלום.

אם אין מי שיניע אותו או שפשוט לא בא לך שמשהו אחר ינהג ברכב שלך אז נתק את האזעקה, נתק כבל + מהמצבר, קח 4 בלוקים ,תרים תאוטו על בלוקים ,כסה אותו עם כיסוי,אבל סגור הרמטי את הכיסוי עם אזיקונים או משהו שלא ירימו לך אותו , אם הצמיגים כבר גמורים אז תשאיר אותו כמו שהוא בלי בלוקים וכשתגיע פשוט תחליף 4 צמיגים,תחבר את המצבר אחרי שתטען אותו או תחבר את המצבר ותניע עם כבלים,תעשה נסיעה ארוכה ורגועה והכל יהיה בסדר.

בהצלחה ותבלה.

פורסם

דלק מלא....שמן מלא....

אם תשאיר מיכל ריק-יהיה לך חלודה במיכל,דלק לא מתקלקל גם בשנה

אים תשאיר בלי שמן בכלל אז יש סיכוי שכשתגיע ותניע-ייתפס לך מנוע, הכי טוב תשאיר מלא וכשתגיע תחליף ישר שמן ותניע בשמן החדש.

פורסם

חשוב מאוד שלא יעמוד בשמש כל התקופה הזאת . אין צורך לרוקן את השמן ,אבל שתגיע לפני ההתנעה רצוי שתחליף שמן . לרסס עם ספריי מיוחד נגד התייבשות על הרצועות /צינורות ,להוציא צמיגים ולהוריד לחץ אוויר ולשמר אותם במקום מוצל וקריר , כמובן לכסות טוב טוב את הרכב ושיהיה נקי ,וזהו ..אם שחכתי משהו אז תתקנו אותי

JDM :twisted:

פורסם

חצי שנה זה לא כלכך הרבה זמן. לא צריך בשביל זה אחסנה יבשה. אם יש מי שיניע פעם בשבוע ויעשה סיבוב קטן - מה טוב. אם לא:

1. אין צורך לרוקן שום נוזל מהרכב. אחרי שתחזור - תחליף שמן מנוע.

2. נתק את המצבר.

3. רצוי להעמיד את הרכב על בוקים. אם הוא עומד על הצמיגים, נקודת הלחץ הקבועה הופכת לנקודת חולשה. (קראתי את זה פעם, אני לא יודע מה ההסבר).

4. החנה את הרכב במקום סגור או לפחות מקורה, וכסה בכל מקרה בכיסוי בד "נושם".

נמרוד

• תוכן חדש...