Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם לרוב עושים כך, כדי שתחליף עוד חצי שנה שוב ותוציא עוד כסף.

נכון, בסדר נעבור את זה ובטיפול הראשון אני יחליף שוב למקורי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+1

אצלי מגבים מקוריים בגולף דור 5 החזיקו 4 שנים.

המחיר לזוג מגבים הינו בסביבות 220 שקלים אבל שווים כול אגורה. מנקים ביעילות ושקטים כמו מים.

אצלי הקדמיים עלו 180 שקלים והאחורי 55 אבל הם באמת שווים את זה.

פורסם

לא יודע על מה כל הרעש,סה"כ ווישרים,קניתי לעצמי ולעוד 4 חברים מהתחנת דלק ילו VISION,כולם מרוצים ועושים אחלה עבודה,לא משאירים סימנים ולא שום דבר,20 ש"ח אני מוכן להחליף כל חורף,או לקנות 4 זוגות כאלה ולשכוח.

לחבר היה של אמריקן איגל ואחרי שנה אחת נהרסו,בזבוז כסף,עכשיו קנה את מה שאמרתי לו ומרוצה.

Scan Speak

פורסם

מצטער שאני קצת מתעלק על השרשור.

יש לי 2 שאלות:

יכול להיות שהסחורה פגומה באוטו דיפו ובהום סנטר?

קניתי מגבי בוש לפני כמה שבועות והם מורכבים על האוטו איזה יותר משבועיים,

הייתי מרוצה מהם בהתחלה אך לאחרונה הם התחילו להרעיש.

נסעתי היום למטה והמגבים מורחים מין חומר כזה על השמשה, מה זה יכול להיות?

פורסם
איך אתה מורח את החומר על הזכוכית השמשה? שוטף עם סבון טוב ולאחר ייבוש משרה את החומר על השמשה או פשוט מנגב אותה?

מנקה את השמשה עם וינדולין ומייבש עם נייר עיתון.מורח את ה- RainX לפי ההוראות עם מגבונית בתנועות סיבוביות עד שלא רואים סימנים של החומר.

פורסם
חוץ מדגמי "aero twin" ו "SPOILER" כל הסחורה בתחום המגבים של בוש היא פשוט בררה.:evil:

יש לי 2 שאלות:

יכול להיות שהסחורה פגומה באוטו דיפו ובהום סנטר?

קניתי מגבי בוש לפני כמה שבועות והם מורכבים על האוטו איזה יותר משבועיים,

הייתי מרוצה מהם בהתחלה אך לאחרונה הם התחילו להרעיש.

נסעתי היום למטה והמגבים מורחים מין חומר כזה על השמשה, מה זה יכול להיות?

פשוט הסחורה של בוש בשוק המגבים היא זוועה, מלבד הדגמים שהזכרתי. אין לזה קשר למקום שקנית בו את המגבים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הבנתי, אבל העניין הוא ששמעתי שגם המגבים עצמם יבשים שם כי הם נשארים תקופה ככה שאני לא יודע אם זה המגב שהוא פשוט על הפנים או פשוט מגב ישן בן 50 שנה.

כנראה, אבל, שהייתי צריך לחפש באמת את האירו הזה,

אולי באוטו דיפו יש אותם אך לא שמתי לב, אני גם מאמין שהם יעלו יקר יותר מהרגילים.

בכל אופן, אני איאלץ לחפש סיניים נורמלים(אולי הויזיון האלו) במידה ואין לכלוך על המגבים שגורמים למריחה ואולי הם עדיין תקינים.

פורסם
מנקה את השמשה עם וינדולין ומייבש עם נייר עיתון.מורח את ה- RainX לפי ההוראות עם מגבונית בתנועות סיבוביות עד שלא רואים סימנים של החומר.

תודה על המידע :)

Opel Adam S 2017

פורסם
איפה ניתן להשיג את ה-RainX הזה?

יש לחברה הזאת מספר מוצרים מעניינים

אתה יכול להשיג מ:

-Ebay

-חברים שחוזרים מארה"ב, המוצר נמכר בגרושים ברשת חנויות walmart

-ישנה חנות צילום בארץ שמוכרת מוצר שלהם שאולי שווה לך לבדוק, ייתכן והוא יתאים גם לרכב

לא הצלחתי למצוא בארץ.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

זה יוצא יקר להזמין מאיביי, המוצר כמעט 15 דולר ומשלוח 35 דולר.

יש מוצר דומה של BG, ספריי לניקוי חלונות והוא גם דוחה גשם. עולה בערך 30 ש"ח באוטו דיפו.

ניסיתי אותו בחורף שעבר וזה מאוד עוזר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לצערי אני נפלתי בפח של מותג בוש, קניתי בתחילת השנה מגבים של בוש aero twin מלדיקו בראשל"צ ב200 שקל לגרנדה שלי כי יש לי חיבור מיוחד ולא מצאתי בשום מקום, כבר בחודשים האחרונים הוא מנקה חלקית- גרוע הרבה יותר מהמגבים הישנים שהיו לי.

בקיצור- ח*א יקר!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
איפה ניתן להשיג את ה-RainX הזה?

אני מצטייד בחומר בכל נסיעה מזדמנת לארה"ב. כפי שכתב kenworth, אפשר למצוא בכל Walmart.

בקבוק קטן יספיק לשתי עונות גשם.

לא לקנות את המגבוניות - הן מתייבשות לאחר הפתיחה ולא יעילות כמו הנוזל.

ממליץ גם על ה- Anti Fog שלהם אשר מיועד לצד הפנימי של השמשה.

אני קונה גם את השמפו שלהם Rain-X Wash & Wax with Carnauba Wax Beads . מוצר טוב וזול.

פורסם

נכון לעכשיו יש מבצע בUMI, מגבים של ACDELCO ב10 שקלים למגב

היו לי כאלה שנתיים והם היו נהדרים.

כרגע אני עם VISION שמטמטמים לי את השכל עם החריקות שהם עושים

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...