Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתוך נתב"ג מול משרדי UPS.

יש כמו חולות כאלה עם בטון כזה שאמור לחסום את הכניסה לשטח הזה, אבל הוא בעצם פתוח.

אז חניתי שם, והאמת יצא לי כמה פעמים כבר להחנות שם.

פתאום אני בא לחזור לאוטו ואני מגלה שהוא איננו. שאלתי אנשים באזור ואמרו לי שגוררים בשטח הזה.

אמרתי להם שאין שום שלט, מאיפה אני אמור לדעת?

ואז מסתבר שלשטח האסור הזה יש 2 כניסות, אחת ממול UPS ואחת בצד השני ממול חברות ההשכרת רכב.

בכניסה השניה שנמצאת בצד השני, שכלל לא עברתי דרכה ולא קרוב אליה אפילו, אמרו לי ששם יש שלט.

לא היה לי מושג שזה שטח שאסור להחנות בו, היות שגם לא עברתי מהצד השני של אותו שטח, ככה שלא יוכלתי להבחין בשלט הזה.

אני אשם שהקיר בטון היה במצב פתוח?

בקיצור, יש אפשרות לערער ומה הסיכוי שבכלל יפצו אותי?

נאלצתי לשלם 300 שקל בשביל לשחרר את האוטו, ורק למצוא איפה החניון גרירה שלהם לקח לי שעתיים.

פורסם

מזכיר את משל "השועל והכרם".

זה שמצאת פירצה המאפשרת לך לחנות, לא פוטר אותך מן העונש.

אתה יכול לערער. האם שילמת גם קנס בגין עבירת החנייה או רק דמי שחרור מן המגרש?

פורסם

לדעתי חבל לך על הזמן מול רשות שדות התעופה.

היתה לי חניה שמורה בחניון במנוי מול UPS עם כרטיס כניסה לשער חשמלי.

באופן חד פעמי הגעתי עם רכב אחר, נכנסתי עם הכרטיס שלי וחניתי באיזור המותר לחניה.

פקחי הרשות מסתובבים גם שם ואם אין מדבקה על הרכב הם גוררים. כמובן שנודע לי על כך רק בסוף יום העבודה אז גם הייתי צריך לשלם על החניון * 8 שעות וגם על הגרירה.

אין עם מי לדבר שם :cry:

פורסם

נתב"ג היא שטח אוירי של מדינת ישראל,

מקום רגיש מאוד, ולכן כל רכב שחונה שלא כשורה,

במקומות "מוזרים" נגרר במקום.

לעיתים גם נבדק על ידי חבלן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכוונה שלי לא היתה למצוא פירצה בחוק.

הפירצה היתה אצלהם, יש בטונדה שאמורה לחסום ושמו אותה בצד, אני חשבתי שאין כל בעיה להשאיר שם את האוטו.

וגם אז אם הם משאירים את זה פתוח, שישימו שלט גם בכניסה הזאת.

אין להם תקציב להשים שלט או שאין להם כוח לגרור את הבטונדה לכדי חסימה ברורה?

חוץ מזה, בפעם הראשונה שחניתי שם, ראיתי שיש שם עוד כמה מכוניות חונות, וחשבתי שזה בסדר, ומאז התחלתי להחנות שם קבוע.

עד שהמקרה הזה קרה...

פורסם

זה נמל התעופה נתב"ג,

לא צריכים להניח שלט בכל פירצה ובכל מקום.

יש שילוטים לאורך כל נתב"ג.

ויש חניונים מסודרים בתשלום.

מי שלא חונה כחוק נגרר, ומקבל קנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...