Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שניסיתי כמה מוצרים שכולם נראים אותו דבר ובתכלס לא עושים שום דבר, קניתי את החומר של פרסטון באוטו דיפו. פעם ראשונה שמשהו כזה אשכרה עושה את העבודה ולא רק נראה נקי עד שמתייבש.

הוציא אצלי בינתיים את כל הכתמים מהריפודים.

פורסם

אני בגטס בזמנו השתמשתי בSTP TUFF STUFF. עשה עבודה יפה למיטב זכרוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא עניין של תקציב, אלא של חומר שאשכרה עובד.

אם אזכור אצלם תמונות של לפני ואחרי.

חומרים שניסיתי בעבר ולא עזרו לאותם כתמים: turtle wax, STP Tuff Stuff, חומר נוסף בספריי שחור שאיני זוכר את שמו, קלייה (מישהו פעם המליץ), סנו שטיחים.

עם החומר הזה של פרסטון, הכתמים ממש יורדים. לפעמים צריך סיבוב נוסף על מנת להוריד לחלוטין, אבל גם אחרי יומיים שהמושב התייבש לחלוטין הכתמים לא חוזרים.

פורסם

ראיתי אותה. סקירה יפה, אבל אין ספק שהחומר הזה הרבה יותר טוב. אמנם בלתי אפשרי להשוות כתם לכתם, אבל כתמים בסגנון שהראת שלא ירדו, הם בדיוק אלו שאני מדבר עליהם. רק עם הפרסטון הם ירדו...

ברור לי אגב, שיש הרבה חומרים טובים שם בחוץ. מאלו שניסיתי ורשמתי, הפרסטון הרבה יותר טוב ויתרה מכך, טרם מצאתי כתם שהוא לא הוריד.

פורסם
על הגג של האוטו יש לי כתמים שחורים כנראה מפיח ועשן של סיגריות (מהבחור שמימנו קניתי )

המוצרים האלה יכולים לעזור ? ..

לא בטוח שכדאי.

אם אני זוכר טוב, על הSTP שמנקה ריפודים, היה רשום שלא כדאי להשתמש בו על תקרת הרכב, מכיוון שהוא מחליש את הדבק או משהו כזה. אני מאמין שלדיטיילרים יש פתרון, או לאנשים כאן בפורום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...