Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שקניית נעליים "על עיוור" זה דבר חכם אך אם אין ברירה לדעתי עדיף לקחת חצי מידה יותר מאשר חצי מידה פחות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי הטבלה הזו 10.5 של רד בק מקביל ל 45. אני מאמין שנעל 10 או 9.5 של רד בק תהיה טובה לך. אולי כדאי לך לקחת 10 ליתר בטחון.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אני ייקח 10, שוב אני ישאל, בתור אחד שמטייל קצת,[כל אח מגדיר קצת באופן שונה]

ואני מחזיק זוג נעליי טיולים

אפשרי לטייל גם אם הרדבק ?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

בלימודים שלי הכרתי לא מעט מטיילי Hard core, כולל כמה מדריכי טיולים. רד בק הייתה הנעל השלטת. סוגר לך את הפינה? :wink:

איתמר.

פורסם

כן!

אני מכיר הרבה מטיילים הארדקור שמטיילים איתה, אבל אני רואה הרבה שהולכים עם הדגם הבסיסי של שורש ומבסוטים, הוא מרגיש לי פשוט מידי, לא משנה מה אחרים עושים :)

טוב אני מקווה שאני יהיה מרוצה ממנה כמוך, או אפילו יותר

בכל זאת בתור תיכוניסט זאת הוצאה יחסית כבדה.

פורסם

על אחת כמה וכמה בגלל שזו הוצאה רצינית, שווה שתמדוד קודם.

לקנות על עיוור לא עובד.

קפוץ לריקושט או משהו, אפילו כל חנות אספקה טכנית, ותבדוק. אחרת אולי יהיו לך אחלה נעליים לשים בארון.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אוקיי, בכ"מ איך לטפל בנעל?

הבנתי שהחום בהיר זה לא עור לגמרי...

פורסם

יש לך מחסני be good מוכרים שם את כל סוגי הנעליים שאתה מחפש.

זה האתר שלהם: http://www.mbegood.co.il/

תתקשר ותברר את כל מה שאתה צריך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מחיר !

מצאתי רדבק ב350, הקנייה תתבצע מחר אם רק תענו לי על שאלה אחת

הן חסינות מים במידה מספקת לשלוליות, אולי קצת גשם ואולי גם טיול?

תקנה !!

איפה זה ב 350 ??

כבר 4 שנים עם אותו הרדבק , שנה מתוך זה בנגרייה , נועל אותם יום יום ולא יכול ללכת עם משהו אחר .

לפני חודש קניתי אז הזוג זמש שלי , השני במספר ! :)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

נעלי היומיום שלי הן בלנדסטון. כולל טיפוס סלעים, בוץ, שלוליות וכל מה שטיול שטח קשה בחורף ובקיץ יודע להציע.

הזמש החיצוני כבר נראה לא מי יודע מה. הנעל לא עושה סימנים שקשה לה. והיא כבר בת 4.5 .

בעבודה יש לי רדבק שהחליפו בלנדסטון. העבודה שלי בתנאי שמן ובוצה קיצוניים. עמידה של 12-15 שעות ביום על משטחים משתנים. כמעט ולא נרשמות החלקות. הבלנדסטון הקודמות החזיקו 3 שנים. הרדבק נראות פחות טוב מבחינת עמידות לאחר שנה.

עניין אחד, לרדבק היה לי קשה להסתגל. הם הרגישו לי משמעותית פחות נוחות בחודשים הראשונים. מאז כנראה שהתרגלתי וזה מפריע פחות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ככה, קיבלתי אותן אתמול בלילה, רדבק בצבע חום בהיר לא מבריק ולא זמש

מידה 10, העניין כזה. ברגל ימין זה ממש טוב על הרגל, ברגל שמאל הנעל חופשית מידי, ורוקדת מה שותגורם לעור להתקפל ואני מפחד.

יש משהו שצריך לעשות לנעל? משחות או עוד סתם טקסים פגאניים?,

פורסם

אז כן זה מה שנקרא דגם הזמש, איך אני מטפל בו, מנקה אותו ואיך אוטם אותו למים ?

• תוכן חדש...