Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מבקש עזרה עם הקיה ספורטאגז,הרכב מודל 97 עם אזעקה מקורית שכנראה מחוברת למחשב הרכב.

הבעיה היא שצריכים ללחוץ על השלט לפתיחת הרכב כל פעם שצריך להניע את הרכב,השלט לא כל כך טוב ולשכפל אותו רוצים בחברה 1100 שקל.

אנחנו רוצים לבטל לגמרי את האזעקה ולפי מה שהבנו מחשמלאי בקיה זה כמעט בלתי אפשרי.

אם יש חשמלאי שמבין בניתוק וביטול אזעקות כאלה לגמרי אשמח לקבל המלצות.

תודה יוסי

• ספונסר פורום
פורסם

אוקיי, הבנתי.

אני יכול לחשוב על שני פתרונות אפשריים -

1. צור קשר עם יוסי מנהל מוסך סגל שבפתח תקווה ובדוק איתו את האפשרות לנטרול האזעקה המקורית של הרכב. יש לו ניסיון רב עם הרכב הזה ויש סיכוי גבוה שיוכל לעזור לך.

2. בדוק כמה עולה שכפול של מפתח זה במקום אחר מלבד בחברה. יש מנעולנים פרטיים שמתמחים בשכפול מפתחות במחירים טובים יותר משל היבואן. בדוק למשל אצל כל מפתח בז'בוטינסקי רמת-גן או אצל פאר המנעולים שבפתח-תקווה.

פורסם

מצטרף להמלצה של עזרה על פאר המנעולים. גש לשם, אני בטוח שתקבל פתרון טוב ולא יקר.

הם לא מכירים את המושג "בלתי אפשרי". מנסיון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה אפשרי,אבל מסובך. אמרו לך את זה כי לא רצו להתעסק עם זה. איזה ניסיון יש לך? המערכת הזו עדכנית כמו סוגי קודנים למינהן, אני ממליץ לך שוב לנסות להתייעץ עם חשמלאי רכב מוסמך.

אפשרות שניה, שתנסה לבדוק שכפול של מפתח במקום אחר, אני מאמין שהעלות תהיה זולה יותר.

פורסם

יכול להיות ש stillness צודק, ואולי במקרה הכי גרוע אפשר לנסות לסדר את השלט.

יש מעבדה מקצועיקת המתמחה בזה בכפר טרומן,מצאתי בשבילך את הטלפון של החברה,

נסה שם, שאל לגביי מחיר,זה בטוח יעלה לך פחות ממה שהציעו לך בחברה.

בכל אופן טלפון החברה-039721819 השם של החברה זה חץ מערכות לרכב.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובות

הבעיה לא במפתח הבעיה בשלט.

השלט עובד מתי שבא לו,החלפתי בטריות וגם לא עזר.

לשכפל שלט אי אפשר כי הוא עובד על קוד מתגלגל, אולי רק בחברה ושם יקר מאוד.

בגלל זה אני מעדיף לבטל לגמרי את האזעקה כדל לא להגיע למצב שבו יום אחד לא אוכל להניע את הרכב באמצע שום מקום.

יוסי

פורסם

פניתי למוסך סגל הבחור שענה לי שם אמר שהם לא מתעסקים בזה.

מתקני אזעקות אמרו שמפחדים לנתק כי המערכת מוחברת למחשב הרכב.

יוסי

פורסם

אני חושב שאין לך ברירה אלא לחסוך 1100 ש"ח כי אני חושב שגם עדיף בשבילך שלא תתעסק עם זה, ההשלחות לזה אני מאמין יהיו יותר יקרות מהמחיר של השלט המקורי שתשלם,אם זכרוני אינו מטעה אותי ברוב כלי הרכב החדשים צריך לבטל שתי מוחות ולעשות מן קומבינה, איזה סוג של רכב זה?

פורסם

יוסי חביבי,

אתה סתם מתעקש.

ניתן לקחת כל שלט של רכב דומה מפירוק , ולהתאים אותו בתכנות פשוט לרכב שלך.

פנה לפאר המנעולים, הם יודעים לעשות זאת, וגם ישיגו לך שלט.

נטרול האזעקה הזו בצורה לא מקצועית עלול לתקוע אותך בדרך בדיוק כמו השלט התקול ואף גרוע מזה.

לא סתם בעלי מקצוע רציניים שהופנית אליהם נרתעים מזה.

יש פה מכירה אחת של שלטים מחודשים (ב36$) אבל הוא לא שולח לישראל.

http://www.ebay.com/itm/OEM-FACTORY-KIA-SOUL-SPORTAGE-REMOTE-KEY-KEYLESS-ENTRY-FOB-TRANSMITTER-CONTROL-/110784433091?

אתה מוזמן לחפש מכירות אחרות, אבל תצטרך בכל מקרה לתכנת אותו, ולבד זה לא פשוט (למרות שיש כמה מדריכים בנט שטוענים שכן).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ניראה לי קצת מוזר שאי אפשר לשכפל שלט כזה, והמחיר מופרז ,מה עושים כל הנהגים האחרים בעלי רכב זהה לשלך, בדוק בהום סנטר שם אם אני לא טועה גם איי פעם ראיתי בחור שמתקן שלטים כאלו, בכל אופן לפני שאתה באמת רוכש שלט חדש אם אתה מתכוון בדוק במקומות שמוכרים בהם כלי-עבודה בכל מקום כזה משכפלים מפתחות ובחלק גם שלטים וכמו ש natco ידידנו רשם לך נסה לחפש ב ebay עם משלוח לישראל.

פורסם

אני לא מתעקש, אני רק קצת עקשן:-D

פשוט כואב לי לשלם על שיכפול שלט סכום של 1000 שקלים,וזה מה שגם פאר מנעולים אמר לי. ששאלתי אותו למה כל כך הרבה אז הוא ענה לי״ אין מה לעשות קנית קיה״.

עדיף לי לנתק אותה לגמרי ולגמור עם הסיפור הזה.

יוסי

• תוכן חדש...