Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושקט לכולם ,

השבוע החלה תקלה מסויימת ברכב של אחי ,

הטורים לא עוברים את 3,000 סל״ד ונדלקה מנורת ECP המורה על תקלת חשמל,

לאחר בדיקה ויזואלית הבחנתי סליל ההצתה סדוק והחלפתי אותו בחדש ,

איפסתי את התקלה במחשב ונדמה שהתקלה חלפה , היום בבוקר שוב נדלקה נורת ECP ושוב הרכב לא עובר את 3,000 סל״ד,

בבדיקת מופיע תקלה eingan speed sensor , לכן מה שאני שואל זה איכן יושב חיישן מהירות מנוע ? או אם משהו נתקל בתקלה הנ״ל ?

תודה מראש

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

במידה וקיימת תקלה בחיישן מהירות מנוע המנוע לא היה מניע בכלל.

חפש את הבעיה במקום אחר.

חיישן מהירות מנוע נמצא בחלק האחורי של המנוע לכיוון קיר האש בצד ימין (חפש קונקטור בעל3 פינים).

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק 10 , ע״פ דבריך , יש אפשרות שחיישן מהירות מנוע מזייף כלומר גוסס ולכן הרכב עדיין מניע ? או שמניסיונך התקלה היא ברכיב אחר חד משמעית ?

פורסם

תפרק את הקונקטור של החיישן ותבדוק התנגדות בין פינים 2-3 ההתנגדות צריכה להיות בין 480-1000 אוהם.

בדוק התנגדות בין פין 1-2 וגם בין פין 1-3 - אתה אמור לראות התנגדות אין סופית כלומר נתק.

מספרי הפינים מסומנים בדרך כלל על הקונקטור בחלק החיצוני או ליד הפינים.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

האיביזה שלך עם דגם מנוע AKK ?

אם כן אז יתכן שחיישן מהירות המנוע לא תקין ,והמנוע אכן יניע במצב הזה

כי המערכת מסתמכת על חיישן גל הזיזים .

חיישן מהירות מנוע מקורי (אין חליפי) עולה כ850 שח .

יש אצלי במלאי במחיר אטרקטיבי .

כל האמור בהנחה והמנוע מדגם AKK ,אם המנוע מדגם AEX אז הסורק שלך

לא קורא נכון את קודי התקלה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דגם המנוע הוא AKK הסורק שוב מצביע על חיישן מהירות מנוע , התקלה עדיין קיימת הרכב מניע בבוקר רגיל לעומת זאת כשמכבים את הרכב כשהוא חם הוא לא מניע יותר (יש סטרטר , מנורת הEPC לא מופיע כלל גם לא בהדלקת הסוייטצ) רק לאחר כמה שעות הרכב מניע שוב , בבדיקה חוזרת שלי התגלה צינור ואקום קרוע והוחלף איך התקלה לא חלפה , האם עדיין לחשוד בחיישן מהירות המנוע ? והאים זהו החיישן שיושב על הגיר לכיון קיר האש (בעל גלגל שיניים קטן פנימי ו3 חוטים )?

תודה לעוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן מאד שהחיישן מתחמם ומפסיק לעבוד ,זה דיי שכיח .

החיישן המקורי עדיין אצלי אם אתה צריך .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכונים:

לאחר זמן לא מבוטל שאני מתעסק עם הרכב הנ"ל (של אחי) וכשיש לי בערך שעתיים פנויות בשבוע ,ולאחר שהחלפתי כוייל סדוק בחדש , חיישן קראנק וצינור ואקום מה שלא פתר את התקלה , יום שישי שלחתי את הרכב לרון שאיתר את התקלה במס' רגעים , מסתבר שהECU (מחשב ניהול מנוע) שיושב בטורפדו מתחת למגבים ספג לא מעט מים ועם השנים צבר קורזיה/חלודה , מה שגרם לתקלה וכמובן לקוד התקלה שחזר על עצמו בכל פעם שחיברתי את המחשב לבדיקה , רון השיג לנו מחשב ניהול מנוע מפרוק במחיר הוגן ובמעט זמן עם אחריות לשנה על עבודה ועל החלק וחסך לנו המון ריצות וכאבי ראש , אני רוצה בהזדמנות זאת להודות לו אישית על השרות האדיב והמהיר שנתן לאבי ,

בהזדמנות אבוא לבקר בעצמי במוסך החדש .

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה דרור .

כפי שהמלצתי בעבר לכל בעלי האיביזות והקורדובות בשנים 99-2003 חובה

לבדוק את המרזבים של החלון הקדמי לפני החורף כי אם המרזב נסתם אז נוצרת

שלולית שבתוכה שוחה המחשב והוא נהרס ללא יכולת לתקן אותו .

ברכבים שמטפלים אצלי אני דואג לנקות את המרזבים בטיפולים .

• תוכן חדש...