Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

לרכב שלי, שבוודאי רובכם כבר הספקתם להכיר,

יש שני מפתחות (מן הסתם).

הבעיה היא שמבחינה מכנית שניהם כבר בלואים.

מדובר במפתח עם שלט יחד מקורי, ולחצן הפתיחה פשוט נקרע לחלוטין במפתח אחד

ובמפתח השני זה מתחיל להיקרע (ראו תמונה).

imezzjljgmmx.jpg

אני מעוניין לרכוש רק את הפלסטיק של המפתח, עם הלחצנים.

השאלה שלי אם החלפת הפלסטיק הוא פשוטו כמשמעו? כלומר, אין שום פעולה טכנית שצריך לעשות חוץ מהחלפת

הפלסטיק?

כמה יעלה לי רכישה של שניים ואיפה?

מאיביי מומלץ?

תודה לעוזרים.

נ.ב מאחל לכל תושבי הדרום והמרכז שיעבור בשלום ומהר. מחזק אתכם!

שלומי.

פורסם

לדוגמא, מפתחות פתוחים מדגמי רנו שונים, אומנם ישנים יותר משלך אך העקרון אמור להיות דומה.

גם את הלהב של המפתח אפשר להעביר לפלסטיק החדש.

ממליץ להחליף רק את החצי העליון של הפלסטיק, זה שהתבלה. ואת החצי התחתון עם הסוללה להשאיר כמו שהוא.

אגב, בחירת החומר והמבנה הבולט של הכפתורים פשוט לא לעניין. גם אצלינו המפתח מחורר ובלוי לחלוטין לאחר כמה שנות שימוש.

DSCN1039.JPG

Key.JPG

DSCN1036.JPG

DSCN1034.JPG

פורסם

כמעט בכל השלטים, הסיליקון\גומי של המקשים, זה חלק נפרד. (כמו סנדביץ', יש לך לוח-אלקטרוני, מקשי גומי, ומעטפת פלסטיק).

אם תשיג את המקשי סיליקון, פתרת את הבעיה.

נשאר רק לפתוח.

גם ב406 שהיית לי, היה תופעה כזו. (עבדנו עם הלחצן שמולחם ללוח האלקטרוני, לא חיפשתי לתקן את זה).

פורסם

לא בטוח שאפשר להחליף שם את הגומיה בנפרד (אבל יתכן שאפשר), הכי פשוט להזמין מפתח ריק כזה :

1.jpg

• תוכן חדש...