Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב כולל של עד 19K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב כולל של 19 אלף ש"ח, זאת אומרת 19 אלף סה"כ גם ליישור קו אחרי הקנייה וכו'.

אני מתלבט בין מספר רכבים -

1.סובארו אימפרזה ניו אייג' - מכיוון שאני עובד במוסך סובארו מורשה חשבתי שזו יכולה להיות אופציה דיי טובה. הבנתי שהרכב עגלתי, השאלה היא עד כמה? האם באמת ברמה בלתי נסבלת? (אני לא מחפש רכב מירוצים, אבל זה נחמד שיש קצת כוח זמין במקרה של עקיפה וכו').

2.מזדה לנטיס 323 - מראה יחסית צעיר, זריזה יחסית במנועי ה 1800 ו ה2000.

3.גולף עד שנת 03' - פה אני קצת פוחד מהקטע של הטיפולים והחלפים.

מה לדעתכם כדאי לרכוש?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

אם יש לך גישה לטיפולים זולים ואחראיים במסגרת עבודתך במוסך,תוכל וודאי לאתר אקזמפלר טוב מתוך אחד ממבקרי המקום. הרכב מיושן במונחים של ימינו אך עיגלתי זו לא הגדרה הוגנת. אמין בצורה בלתי רגילה,יחסית שתיין,טיפולים זולים,וודאי במקרה שלך. בעיניי,עסקה טובה.

פורסם

את האמת שהמוסך שאני עובד בו פחות עוסק בטרייד אין ויותר בטיפולים, אבל יכול להיות שאצליח לשים את ידי על סובארו ניו אייג' שנת 2003 עם נפח מנוע 2000 סמ"ק שנחשבת זריזה יותר. הזהירו אותי מפני צריכת הדלק אבל בתור בן אדם שנוסע בערך 12K קילומטר בשנה אני חושב שאני יכול להרשות לעצמי.

תודה על העזרה ואשמח לתגובות נוספות.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תוכן חדש...